sabonis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Senelerdir uğraşmıyorum ve düdüklüyorlar. artık yeter dedim uğraşıcam. birazdan dibimdeki şubeye gidicem. Nasıl yapılır bu iş? Gidip direk ben iade istiyorum diyoruz sonra onlar kabul etmeyince bütün dekontları isteyip tüketici heyetine mi gidiyoruz? İlla iade alan uğraşan birileri vardır, bir yol göstersenize napmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Şubeye git, kapattır, enpara'ya geç, profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 yeni aidatsız kartlar geldiğinden beri o paraları alamıyorsun hatta daha önce alanlardan bankalar geri aldığını duymuştum dava açıp ama ne kadar doğru bilemicem en güzeli maaşın yattığı bankanın kartını kullanmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 enpara ya geçtikten sonra, ya ben eçivmınt mı kasıcam, steam kampanyası yoksa ykm be yha de, enparayı kapattır, teb e geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 o dekontlara da para istiyo namussuzlar o diil de ben kredi felan çektiydim heyete gittim dilekçe falan yazdım aradan 1 sene falan geçti ne zaman yatar paracıklarım geri ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 ben garanti hesap kartımı kapattım enparaya geçtikten sonra herhangi bi para transferinde enparayı kullanıyorum artık kafa rahat ayın enparalısı da olmuşum. sadece transfer yapıp atmden para çekiyorum nasıl 5 tane achivement yapmış oldum bi fikrim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 bilgi: kredi kartı için az önce aradım, direk iadesini sağladı garanti. birazdan şubeye gidicem hesap işletim ücreti olayları için. bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memetarif Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 enpara candır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 şubeye gittim. müşteri temsilcisi gayet yardımcı oldu. eski yönelik kredi kartı extrelerini mail attı 10 yıllık. eskiye yönelik hesap işletim ücretlerini de çıkarıp pazartesi günü verecek. sonra tüketici heyeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar