Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Apartmanla yaşanan sorun


Fransuxa

Öne çıkan mesajlar

Şimdi arkadaşlar kısaca özet geçiyorum çok fazla didiklemeden. Annem siteden bi arkadaşının kızı için mahkemede şahit oldu. Davalı olduğu tarafta bizim üst katlardan spastik bi karı. 1.5 sene oldu biz bu apartmana taşınalı, 1 senedir de aktif olarak evde köpek var. Köpek sabahları bizle beraber arabaya biniyor dükkana geliyor, akşamlarıda bizle beraber eve geri geliyor gündüz saatlerinde evde falan değil.

Bu şahitlik mevzusu olayı yazın sonunda oldu. Yani biz evde 8-9 aydır falan oturuyoduk. Köpek olduğu biliniyordu hiç bir problem yoktu bahçede çocuklarla falan oynuyodu köpek sitede hiç bi sorun yoktu.

Neyse bu dava mevzusu bitti baya bi karıştı ortalık sitede millet cephe aldı falan bu üst kattaki sığır, apartman yönetici ile kankalar sanıyorum ki ben rapor aldım bir gün işten evdeyim bir anda kapımda belirdi herif. Senin köpeğin aylardır her gün bas bas bağırıyor, apartmanı ayağa kaldırıyor, yok apartmanda deli gibi kokular var falan sallıyoda sallıyo. Bende anlatıyorum köpek gündüzleri bizimle beraber evden çıkıyor akşamda bizle beraber eve geri geliyor. Sitede her tarafta güvenlik kameraları falan var. Her şekilde kanıtlı ispatlı şeyler falan. Yok herif bilenmiş apartmanda "köpek" bakmak yasak, yok imza toplarız bilmemne falan dedi artık gırtlağıma kadar geldi hiç herife hakaret falan etmedim elinden geleni ardına koyma dedim postaladım herifi.

Sitede bir sürü hayvan bakan insan var. Yanımızdaki blokta dogo argentino bakan bir eleman var. Bir sürü insanda kedi var evinde falan yani bi köpek veya hayvan bakma yasağı gibi bişey söz konusu değil. Herif emekli ve işsiz olduğu için ve apartmanda biz dahil 20 daire olmasına rağmen mal sahibini arayıp 22 kişi imza topladık bu insanları evden çıkartın falan demiş.

Şimdi apartman yönetim planı denilen zamazingoda apartman inşa edildikten sonra apartmanda hayvan bakmak yasaktır ibaresi konulmadığı sürece istersem at bakarım evde kimse karışamaz bunun bilincindeyim. Mal sahibinin midesini bulandırmışlar yok eve gelicem bakıcam falan dedi dedim buyur gel np. Kadın gelicek önümüzdeki hafta içi ama annem fena strese girmiş vaziyette. ne bok yerlerse yesinler bi numara çıkmaz ondan dememe rağmen "git apartmandaki rutubetli yerlerin fotoraflarını çek, yok bahçedeki yukarıdan atılmış sigara izmaritlerinin fotorafını çek" falan bi kamyon tripte.

Vardır elbet aramızda avukat veya böyle konularla boğuşmuş insanlar. Benim bi karşı cephe almam gerekiyosa lütfen beni yönlendirin yok şunu çağırın şu tespiti yaptırın bilmemne falan diye. Bekliyorum yardımınızı.

edit: kısaca özet geçiyorum demişim baya wot döşemişim sori.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi o site kurallarında köpek beslenemez diye bi karar olmadığı sürece şeyinden aşşa kasımpaşa hiç takma.Bizim eve geldiydi bi kere babam direk notere gitti bunlara birer ihtarname çekti kurallarda böyle bişi yoktur evimde imkan bulursam at da besleyeceğim bilgilerinize diye olay öyle kaldı ondan sonra ne gelen ne giden.

Ev sahibine anlat durumu zaten anlayışlı biriyse ondan yana da problem olmaz
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mal sahibi kesinlikle kötü niyetli bir insan değil. annem kalp krizi geçirdiği zaman 2 ay kira gönderemedim sesini çıkarmadı kadın şimdi hakkını yiyemem. böyle bi olayın bu mahkeme mevzusundan olduğu zaten her şekilde belli. bu yukarıdaki dairede oturan karı o kadar salak bi karı ki sitede sabahları yürüyüş yapıyolar köpeği ben arabaya bindiriyorum o sırada beni görüyo site yönetiminde başkan yardımcısı adam var onu görüpte "selami bey köpek yasak köpek yasak" diyor.

hani orta hakeme ama hocam görmüyomusun ama neler söylüyor hocam ya diye ağlayan futbolcu misali adamda hiç muhattap bile olmuyo gülüp dümdüz geçiyo çünkü yok öyle bişey. annemde müthiş inat bi kadın. acımaz koyar suratının ortasına yumruğu diye korkuyorum bi gün dayanamayıp.

bekliyorum hafta içi mal sahibi bi gelsin evin durumunu görsün, köpekten kaynaklı hiç bir problem olmadığına bi kanaat getirsin o zaman mala bağlayacaklar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

apartmanda gerekli koşulları yerine getiriyosan köpek bakılır.

gerekli koşullar yerine getirilirse köpeğe yazık olmaz.

Milletin veletlerinin sabah akşam tepinmesi çekiliyosa köpek havlaması da çekilir.

Kokma işi zor eğer asansöre falan işetmiyosan
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benim köpeğim kokmaz abicim özel bilmemneler ile yıkanıyor, tüyleri nizami olarak kestiriliyor, alerjik şeyler yedirilmiyor, kulakları - ki en çok kokan yeridir- özel olarak ilaçlanıyor. yani senko inan senden daha kaliteli bakılıyor bu köpek.

bütün gün ayağımın dibinde olduğu içinde havlayıp havlamadığınıda ezbere biliyorum.

o yüzden sana yazık olur, hayvana olmaz merak etme.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

KillJoy said:

moriarty said:

gelirler bi şey takarlar eve. havlamadıgı ortaya çıkar, apartman yöneticisi havladıgıyla kalır. bi bok çıkmaz merak etme.


oha ole bisi mi var


Sesten rahatsiz oluyoruz derlerse cihazla desibel olculuyo iste. Yoksa oyle bi ses, legal sinirlar icerisindeyse yapamayiz bisey diyo gidiyo polis/jandarma.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...