Shikamaru Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 http://www.hoppala.com/games/japonca.shtml öyle gezinirken buldum birden dikkatimi çekti sizlerlede paylaşmak istedim Anime isimleri felan yazdım hiç deyişmiyo :D [Bu mesaj Shikamaru tarafından 18 Ocak 2005 22:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 gzl mis de baya eski ya buu...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Fenerbahçe nin japoncasi Funerubafuse. ehuehue :):):)[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 eeee bunun çizgi dünyası ile alakası ne acaba ???[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls [Bu mesaj hired_gun tarafından 18 Ocak 2005 23:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 saerosu. çok yaratıcıymış sistem. :p[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Anjirusu. benimkin de yaratıcı çıktı baya=)[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Fusutanu. bide altında ne kadar yararlı bişey öğrendiniz demez mi eheheh. sallamasyon hepsi bence. aramızda japon varmı onaylasın sölediklerimi.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Bu japonca degil tam olarak. Japonlara kolaylik olsun diye, bir kac alfabenin yardimi ile "turkce kelimeleri" kolay yoldan japoncalastiriyorlar.. Gel gelelim bir japon'a gidip de, Meruhabaru, nasilusinuzu ? derseniz, bon bon bakar size.. Ya da Iyi akusamlaru falan derseniz. Bunlar Japonlar Turkiye'ye geldiginde daha kolay iletisim kurabilsin diye yapilmis seyler.. Oyasumi nasai. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoguJr Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Doğu yazdım sonuç Dogu çıktı Dogu yazdum sonuç yine Dogu çıktı. Şimdi benim ismim japoncada damı Dogu diye yazılıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 evet. Dogu diye de okunuor. Emre de direk Emre diye okunuyor :) Hiragana mi neydi hatta bu ogrenme olayinin ismi.. Ya da alfabenin ismi..[signature][hline]>Ever heard of .cshrc? That's a city in Bosnia. Right? -- Discussion in comp.os.linux.misc on the intuitiveness of commands Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Oguzuhan (oguzhan) pek bi farklılık yokmu$.[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Serdar - Seruderu..? pöh..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 c leri k yapiyo bolda u ekliyo araya bu kadar hmm aslinda biraz dogruluk var gibi japonca isim yazdim direk geri verdi =] yusuke ye yusuke dedi[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... [Bu mesaj Disappear tarafından 19 Ocak 2005 04:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 yok dogru bu olay ısmınızı japonca yapmıyor sadece japonca telaffuzunu verıyor hıcbı japon gelıpte sıze turkce ısmınızı solıyemez cat cat denemek ıstıyorsanız ıngılızce ısımelr gırın ve bakın japonlar nasıl soyluyor mısal Alucard=Arukarudo Cloud=Kuroudo Luke=Ruke Frodo=Furodo japonca yazılan ısımlerı aynen verıyor tabı hiko=hiko Nabunaga=Nabunaga Himura=Himura annıycagınız bu sey sırf turkce ıcın degıl temel gramer kuralalrı ıle yabancı kelımlerı japoncaya cevırıyor uyduruk bısey olmasının sebebı basıt olması japonalr bu ısı zırt zırt kafalarından yapıyor cunkı tabı japonca telaffuz kuralalrına uyan bazı ısımler var ozellıkle hece uyumu olan ısımler kı kuralalr cok karısık nasıl bızde buyuk unlu uyumu fılan var japoncadada bır suru kural vardır ve ısmın shu gıbı japoncaya uygun gozuken bır kelımede olsa shi seklınde soylenır cunkı japonca hecelerden olustugu ıcın ısmını o hecelere gore cevırır o japon alfebesınde gordugumuz her sembol (hiragana ve katakana da) bir heceye denk gelır ve fark ettıysenız sembol sayısı cok fazla degıldır ve japon kokenlı olmayan ısımlerı mecburen bır sekılde dıle uydurma zorunlugu dogar[signature][hline]Mustafa Kemal Ataturk,yuce Turk milletine 1933 de demişki: Sömürgecilik ve Emperyalizim Yeryuzunden Yok Olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 buraku heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Japonca anlamı söylenmesi farklı bir japona isminizi söylediğinizde o böyle algılar,böyle söyler.doğru yani.[signature][hline]shinsetsu desu.. satılık half-life2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 viktor nabunaga lol onimusha cok oynamissin galiba =) samanosuke , jubei falan yazsaydin bakalim =p[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Afumetsu shinanu. Güzel isimmiş be :)[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Benim ismimdede fazla farklılık yok[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Tıkla yada Clickle Pati Sözlük Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baret_KAmil Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 eywallah çok saol acayhip işime yarıyo suanda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baret_KAmil Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Atsuinku deli bişi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Benfagor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 allah be göklerin haniydik, olduk simdi: Guokuhanu gerçi benzedi yaw ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 İsmim Yiğit Japoncası Iijitsu.[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Daniel japonca ismin çok karizma olmuş be ;)[signature][hline]...Techno Cocaine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Zurorubufu. eheh:)[signature][hline] Aşk böceği.. "I'm in love with an angel" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar