Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hedo or memo ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu şey gibi olmuş Batman Forever da

Batman a

Nicole Kidman (Dr. Chase Meridian) mı Chris O'Donnell (Robin) mi sorusunun sorulması gibi.[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Mesaj tarihi:
ikisinin farklı pozisyonlarda oynadığını biliyorumda zaten topictete mecbur kalsanız dedim sağladığı fayda açısından sormuştum önemli değil oynadığı pozisyon.[signature][hline]none.
Mesaj tarihi:
said:
dreagloth, 30 Ocak 2005 19:29 tarihinde demiş ki:
Neden bu soruların hepsi bu arkadaş tarafından soruluyo ?

bugün ben sorarım yarın başkası sorar, problemmi var?[signature][hline]none.

[Bu mesaj uncla tarafından 30 Ocak 2005 23:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya şöyle bir tercih olsa. "bunlardan sadece 1'i nba'de oynayacak, hangisi olsun bu?"

direk memo derim[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Mesaj tarihi:
Bence Hıdayet daha ıyı, Hedo yu secerdım ben[signature][hline]Onen-i Estel Edain
ü Chebin Estel Anim

[Bu mesaj Ruby_DraGon tarafından 31 Ocak 2005 01:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ikiside farkli yonlerde yararli oyuncular, aslinda ikisini ayni NBA takiminda oynatmak lazim, gerci bi skm olmaz o zaman 1 turk dunyaya bedeldirde, 2. i$i batirir malum :)[signature][hline]a.k.a Drunken
Mesaj tarihi:
Bence var,laf olsun diye topic açtığını düşünüyorum hele soruların gereksizliği düşünülürse.[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault.
Mesaj tarihi:
said:
dreagloth, 31 Ocak 2005 12:01 tarihinde demiş ki:
Bence var,laf olsun diye topic açtığını düşünüyorum hele soruların gereksizliği düşünülürse.

o zaman git şikayet et adminlere suçluysam alırım cezamı yoksa mesaj kirliliği yapma.[signature][hline]jan d.
Mesaj tarihi:
said:
erMANIA, 31 Ocak 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
memo nun onu daha acık nba de bulunmayan uzunlardan
şutu var iyi savunmacı icerde dısarda

+1[signature][hline]jan d.
Mesaj tarihi:
düz manık yaparsak
Hedo 5senede iyi oynar hale geldi
Memo 3 demek ki memo ÇOk mu dü< oldu nedir:?[signature][hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!
Mesaj tarihi:
oyle dusunmemek gerekir hedo 2. senesinde cok daha iyi oynuyodu takima yarari acisindan dusunursek[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Mesaj tarihi:
Medo bence hemo da olabilir
[spo1=tamam ](uffff... tamam bi daha yapmıycam saldırmayın üzerime)[/spo][signature][hline]COH:
AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L45
Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L34
TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L18
Mesaj tarihi:
mehmet okur daha iyi gibi. hedonun performansı çok değişken. bazen muhteşem oynuyo,bazen berbat. iyi oynadığı zaman nbain en iyi oyuncularını aratmayacak kadar iyi oynuyo ama kötü oynadığı zaman da nbade ne işi var bu adamın diye düşünesi geliyo insanın. memo ne zaman oyuna girse takımının durumu iyileşiiyo,istatistiklerinin düşük olduğu maçlar da bile takımına bir katkıda blunuyo. yani ikisi de aslında faydalık yönünden aynı gibi ama memo daha iyi sanki[signature][hline]^Dallas Mavericks^
  • Yeni Oluştur...