Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

azerilerin türklerden nefret etme sebepleri

Feamer

Öne çıkan mesajlar

ekşide dolaşırken böyle bir konuya denk geldim,

https://eksisozluk.com/azerilerin-turklerden-nefret-etme-sebepleri--5080359

oradan da buraya gönderiliyoruz,türklərə nifrət etmə səbəbləri
http://soz6.com/nedir/7824/turklere-nifret-etme-sebebleri

bir bakalım dedim neler yazmışlar, çoğunluk olarak anlaşılıyor ama bazı kelimeleri anlamlandırmak zor. ama bunun neredeyse tamamını anladım:

said:
bizə "əzik" gözü ilə baxmaları.

edit: bu da əslində bizim günahımızdır. işsiz qadınlarımız gedib türkiyədə qulluqçuluq edəndə, kişilərimiz pul atıb maşenniklik eləyəndə nəticəsi belə olacaq da.
hələ bu başlıqda türkləri aşağılayanları anlamıram. həqiqətən anlamıram. sözlükdə dini, milli, irqi ayrı-seçkiliyə yer verilməməlidir. elə sözlər yazırsınız ki, söysəniz, ondan yaxşıdır.
türklərdən bir artığımız ola, deyərəm nəysə. sözlükdə yazan yazarların çoxu türkiyədə təhsil alan gənclərdir. bu qədər nifrət edirsinizsə türklərə, gəlin azərbaycanda oxuyun. ya da gedin başqa xarici ölkələrə. sözlükdə etdiyiniz zarafatların 10undan 9-u türkcədir. heç olmasa, siz türklərə nifrət etdiyinizi deməyin. gülməli görünür.

"gülməli görünür" ne güzel şeydir ama ya
Sosyal ağlarda paylaş

bkz. misal hak verdim:

said:
çox çox düşüy, görgüsüz olmaları. teatr veya kinoteatr kimi yerlerde, cemiyyet arasında nece oturub qalxamq lazımdı, nece ünsiyyet qurmaq olar bilmirler.

çox çox düşüy, görgüsüz olmaları. teatr veya kinoteatr kimi yerlerde, cemiyyet arasında nece oturub qalxamq lazımdı, nece ünsiyyet qurmaq olar bilmirler.

kinoteatrda adam içinde handjob eliyen qızları mı desem, teatrda nere vuraraq gülenlerini mi desem, xalq oyunları konsertlerinde oturduğu yerden fışdığ çala çala, ellerini dağidarcasina el çala-çala mahniya eşlik eden mi desem. yemek yeyilen stalovalarinda maykaynan oturub qisqirarag danisan dayilarini mi, stalovada qisqirarag davalasan sevgililerini mi desem, dediqodu eliyen qizlarini mi desem? çox qeribedirler. dogurdan da kendçi kimi hereteleri var.

sevgili vetendaslar, tecrübelerime dayanaraq deyirem. sadece düsüy olmalari problem deyil, ikili iliskilerde de olduqca vefasiz ve satqindilar. dost olmayin, en çox da qizlarimiz ücün deyiren sevgili olmayin.
en aristokratinin bele digerlerinden bir ferqi olmur. qulagiviza sirga edin.
neyse bu milletden çox yaxsi insanlar da tanidim pis insanlarda. namuslu oglanlari da var, seher axsam caynagina qiz keçirmekten baska bir sey bilmeyen insanlari da.
ama deyim ki culturni insanlarinin, insanlari cinsiyyet olarag ayirmayan, buna göre davranmayan insanlarinin sayisi çox çox azdi.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
fərdi olaraq belə şeyləri aşmaq lazımdır.çox düşünməmək lazımdır.nifrət emək üçün səbəb tapmaq asandır sabaha qədər yazıla bilər amma türk kürt rus olduğu üçün səbəblərə tutunmaq və inanmaq sahibinə daha çox ziyanlıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

Feamer said:

ekşide dolaşırken böyle bir konuya denk geldim,

https://eksisozluk.com/azerilerin-turklerden-nefret-etme-sebepleri--5080359

oradan da buraya gönderiliyoruz,türklərə nifrət etmə səbəbləri
http://soz6.com/nedir/7824/turklere-nifret-etme-sebebleri

bir bakalım dedim neler yazmışlar, çoğunluk olarak anlaşılıyor ama bazı kelimeleri anlamlandırmak zor. ama bunun neredeyse tamamını anladım:

said:
bizə "əzik" gözü ilə baxmaları.

edit: bu da əslində bizim günahımızdır. işsiz qadınlarımız gedib türkiyədə qulluqçuluq edəndə, kişilərimiz pul atıb maşenniklik eləyəndə nəticəsi belə olacaq da.
hələ bu başlıqda türkləri aşağılayanları anlamıram. həqiqətən anlamıram. sözlükdə dini, milli, irqi ayrı-seçkiliyə yer verilməməlidir. elə sözlər yazırsınız ki, söysəniz, ondan yaxşıdır.
türklərdən bir artığımız ola, deyərəm nəysə. sözlükdə yazan yazarların çoxu türkiyədə təhsil alan gənclərdir. bu qədər nifrət edirsinizsə türklərə, gəlin azərbaycanda oxuyun. ya da gedin başqa xarici ölkələrə. sözlükdə etdiyiniz zarafatların 10undan 9-u türkcədir. heç olmasa, siz türklərə nifrət etdiyinizi deməyin. gülməli görünür.

"gülməli görünür" ne güzel şeydir ama ya

Ekşi'de yazan her başlık gerçek haberler içermiyor ki dostum.
ama başlık altı yazılar komikmiş gerçekten.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bir çox sebeb ola biler,ama en esası herbi gücleri ile öyünmekleridir.90 ildir müharibe üzü görmemiş,durmadan osmanlının orta esrlerdeki uğurları ile öyünen,milliyetçiliyin poxunu çıxarmış insanlardır.ağızlarını da açanda ay belqrad,ay vyana deye yeke yeke danışmaqları yoxdumu.adamı eseb edir konkret.

he bir de,bu xiyarlar amerikanın kodladığı f-16 ları alıb israilnen müharibe etmek isdeyirler.day bedbaxtlar bilmir ki,amerika bir düymeynen o helikopterlerin hamsın söndürer,senin de götün qapı arasında qalar.

said:
"milli qüsurlara görə millətə nifrət edən alçaqdır". mən demirəm yusif vəzir çəmənzəminli deyir.

Yusif Vəzir Çəmənzəminli:https://az.wikipedia.org/wiki/Yusif_V%C9%99zir_%C3%87%C9%99m%C9%99nz%C9%99minli
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...