Mave Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Rock yıldızı Mick Jaggerın eski eşi Jerry Hall, bir TV reality programında kendisi için kusursuz partner bulmak amacıyla 15 bekar gençle aynı anda çıkacak. Jerry Hall, Türkçeye 'İçgüvey' olarak çevrilecek olan 'Kept' adlı programda erkek arkadaşlarını eğitecek. Hallun 15 genç arasından seçtiği yarışmacı, bir yıl boyunca Teksaslı güzelle birlikte yaşayacak. Büyük miktarda para ödülü, spor araba ve lüks bir eve sahip olacak yarışmacı, ünlüler tarafından verilen davetlere de katılacak. Hall, ABD'li delikanlıları Avrupalı erkeklere dönüştürecek Program konusunda konuşan Jerry Hall, benim işim bu ABD'li delikanlıları hoş ve olgun Avrupalı erkeklere dönüştürmekö dedi. Hallun bir yakın dostu ise Jerry, kendisine hizmet eden bu gençlerle çok iyi vakit geçiriyor. Londrada ünlülerin verdiği davetlere ya da konserlere giderken kendisine bu gençler eşlik edecek" dedi. Program, önümüzdeki haziran ayında kablo ve uydu TV kanalı VH1de yayınlanacak. bahsi geçen hatunun resimLeri için www.miLLiyet.com.tr/2005/01/31/son/sonyas12.htmL[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü [Bu mesaj Mave tarafından 31 Ocak 2005 17:33 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Mave tarafından 31 Ocak 2005 17:34 tarihinde değiştirilmiştir]
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Yakında Türkiyede de yaparlar :)[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of
Mave Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 yaparLarda hangi mankenLe acep ?[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü
Numb Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 türk erkeklerinede fırsat verilsin bence. dimi yani düşünsenize bizden bir adam gitse direk 14 ünü döver zaten tek kalır yarışmayı kazanır.:)[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra. [Bu mesaj Numb tarafından 31 Ocak 2005 17:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 esas bi erkeğin bu kadın gibi 15 kadınla birden flört etmesi lazım, hangisinin kötünün iyisi olduğunu bulması için.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Mave Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 yanLız hatunda öyLe bir bacak var ki insanın yarışma şevkini azdırıyo[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 işim olmaz, güzel diilmiş :P ulan bakalım daha ne maymunluklar görcez.herşey big brotherla başlamıştı.zaman makinası yapıp big brother evini dağıtmak lazım aslında.
Numb Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 aslınbda herşey gaz ve toz bulutuydu. yani o döneme bi müdahale lazım dicem ama hadddimi aşmış olucam diye sustum.[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.
Mave Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 abi ne oLursa oLsun semra ve tüLinden iyidir :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü
Mendoza Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Hall gibi olur ondan sonra... soyadina benzer...[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım
axedice Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Ya iyide bu kadın yaşlı ve çirkin? Neden bir yıl boyunca yaşıyayımki ben bununla? Nasıl bir ödüldür bu..[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mavi Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 15 erkeğe yetişebilecek mi acaba ?[signature][hline]Kuzu Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu
elaidi Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 çok çirkin ve pörsümüş bi kadın.. amaan..[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ilginç olur da bir yerden sonra patlar bence bu program..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Türkiyeyede isteriz ben katılcam bide :tebrikz:[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?)
Albert Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bi bu eksikti Turkiye de zaten.[signature][hline]Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 O evden nası çıkıcak acaba? Hyr kadından bahsetmiorum, erkeklerden.. :)[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 sapık kadın..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 141)
Mave Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Ben oLsam Türkiye de yaparım yarışmayı , kadın oLarakta AyseL GüreLi koyarım eve :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü
wanderer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 zenci çıkacak birinci. affirmative action ı görücez bi defa daha :-)[signature][hline]hold the line does anybody want to take it anymore? [Bu mesaj wanderer1985 tarafından 31 Ocak 2005 19:27 tarihinde değiştirilmiştir]
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 çokda güzel değilmiş kadın[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 hey allam ya 2 topic tede bole ıvır zıvır şeyler war bugunun konuları realtiy reyting şovları anlıyacagımız. Sankı tvde yeterıkadar semra izlemioruz bide forumlara taşıosunuz peh...
n0body Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 çirkin...[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır...
Freak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 10 yıl önce olsaymış bu yarışma iyi olurmuşta bu kadınla 2005 yılında o yarışma çekilmez gibi gözüküyor. Yarışmada belki bir öğretmen havasında olacaksa bilmiyorum tabi.
tAKA Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 yurusun gitsin isine jerrymiş peh.[signature][hline]imza, tAKA pAAL' 05
Öne çıkan mesajlar