Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayvancilikla ilgilenen pati var mi ?

xwhiplashx

Öne çıkan mesajlar

Tesviklerle ilgili bilgim var. Eger ki bahsettigimiz rakamlarda ise bu hayvan, eti yumurtasi vs zaten oncelikle bi duzine alip amcamin arsada denemek gerekir. Yumurtasinin piyasasini ogrensek bile bir baslangic olacaktir. Ciftlikte duran vatandasla gorustum adamin dunyadan haberi yok zaten bucakta kim ne bilecekse.

Bi duzineyle baslayip ogrenmekte fayda var. Yani salmakta istemiyorum bu konuyu.

Ayrica Dagistan'da yasayacak durumum yok halimde yok yani. Dagistanda hava sartlari ve Rusya gumrukte cok sikinti cikmadan rusya pazarina sokarim dusuncesinden dolayi Dagistsn mevzusu var. O ikinci etap bu durumda.
Sosyal ağlarda paylaş

ben bu tavuk tipini bilmiyorum

bir ara 60 bin haycanlik tavuk kumesi kuralim dedik, %50 ipard in hibesi var ustunede uzun donemli kredi vs var ama bana mantikli gelmedi yatirim acikcasi.

Tabi tavukculuk teoride buyukbas hayvanciligindan ozellikede sut hayvanciligindan cok kolay is, ama gidip omrunu bu ise ayirmayacaksan asla girme. Benim sana tavsiyem budur, oyle uzaktan yonetiriz yok veteriner falan var dersen batarsin.

herkesin dolandirici oldugu kimsenin adam akilli birsey bilmedigi, ve surekli sana takilmaya calisacagin bir ise giriyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada bu ayamifarms sitesi epey iyi. Bir cok kez turkiyeye shipping yapmislar. İster sitesinden istersende birebir buyutme ve yemlemeyle ilgili bilgileri satin almadan sonra uyguluyorlar.

Amcam bucakta buyuk bas hayvancilikla ilgileniyor. Buyuk bir arsasi var yaklasik 2 yildir bu isi yapiyor. Turkiyeye gittigimde ciftligin basinda duran vatandasla ve amcamla konusucam bu yazdiklarinida hafizaya atiyorum hocam.

Bi bakalim ciftlikteki vatandas ve amcamin yaklasimi nasil olacak cok buyuk bi partiyle girmeyiz ilk basta en azindan bi donem denemesini yapariz. Antalyadaki dernekte tanidiklarimizlada konusup bunlarin yumurtasini nasil pazarlariz ne kadara satisi yapilir ogrendikten sonra eger ki buyuk karin agrisi olmazsa ki hic kimse istemez telef olmasını oyle start verebiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

dogal filan diyorlar da ..meh..bildigin kultur domatesi..pazarda yediginden antalya serasindan hicbir farki yok..salkim domates 4.5 tl.kilosu..dolmalik biber 12 tl..tarla domatesi 6 tl..

hani 2-3 gun icerisinde fiyatlar degisiyor normalde ..bu abiler de ya fiyat degistirme konusunda yavas yada bilemiyorum..cok ucuk fiyatlar..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...