Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Google Play Movies

ShadowFax

Öne çıkan mesajlar

Bir tercih meselesidir, sinemada rahat 500 filme gitmişimdir, rahatsız olduğum hatırımda kalan 4-5 tane, unuttuklarımla on katı desem 50 tane.

Onun dışında ne aradığınıza bağlı, ben kesinlikle dolu salon-boş salon arasında bile fark hissediyorum. Star wars son film mesela dolu salonda arkadaşla izlemesem son derece sıkıcı, ama orada bir kitleyle zevkli oluyor.
Tabi ki kimi film var sessiz izleyeceksin, yine en son aklımda kalan Son of Saul filmine arkadaşla gittim, salon doluydu, arkadaşla toplam 2-3 cümle konuşmuşumdur, o filmin de modu farklı, gelenler de ona göre geliyor. Çıkışta kritiğini yapıyorsun.
Tek başıma da sinemaya giderim, mis gibi kafa dağıtır. Evde böyle bir imkan yok. Ayrıca kimi filmi evde izlerken çok daha kolay dikkatin dağılıyor, sinemada filmin tadını çıkarmak daha kolay.

Eskiden sinema, hele ki yazlık sinemalar bayağı yaygaralı olurmuş, laf atmalar, alkış-kıyamet. Tabi ki görmediğim bir şeyin nostaljisini yapacak değilim, sinema kültürü sadece filmi izlemek değildir demek istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...