Cin Ruhi Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Windows laptopun kapağı kapanınca uyumasını istiyorum ama utorrent download varsa kapanmasın istiyorum. Çok şey mi istiyorum? Böyle bişey mümkün müdür sayın ahali? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Uyku moduna geçince kapat tarzı şeyleri hdd wireless lan dan falan kaldırıp bi dene başka alternatifde yoktur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 bir şarta göre kapanmasın vs. deme gibi bir şansın yok bildiğim kadarıyla. yapabileceğin tek şey kendin kontrol etmek. güç ayarlarından ekranı kapatınca hiç bir şey yapma diyeceksin, uyku modu için de logout menüyü kullanacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 uykunun amacı zaten hdd işlemci vs uyutmak mantık ne şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 "Cin Ruhi" said: Windows laptopun kapağı kapanınca uyumasını istiyorum ama utorrent download varsa kapanmasın istiyorum. Çok şey mi istiyorum? Böyle bişey mümkün müdür sayın ahali? abi guc ayarlarından hallediyosun onu uyku moduna gecmesini kaldır, ekran kapansın sadeece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 ondan bahsetmiyo ki adam. bahsettiği şey de çok saçma o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 ekranı açınca da utorrent dursun diğer herşey çalışsın ister misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 fistan pfsensle vardi oyle bi duzenek.torrent portlarina kural yaziyosun.tarayicidan(80,443) yada ssh, telefon falan filan diger servislerden veri aktarimi varsa torrenti 5kb a cek yada durdur diger turlu tum bwyi somur diyosun.bayaa verimli oluyo bu.pfsense disinda netlimiterla falan yapilir mi bu isler bilmiyorum ama. Cin Ruhi utorrent ve belki digerlerinde de torrent bitince bilgisayari uyut/kapat diye bi secenek var.kapak kapaninca bilgisayarin uyuma seysini iptal edersen onu devreye sokup torrent bitince uyutturursun aleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Neden böyle bişey istediğimi şöyle açıklayayım; Normal şartlarda laptopun ekranını kapatınca uyku moduna geçmesi istediğim bişey. Benzer mantık idle olunca uykuya geçmesi gibi. Ancak torrent koyduğum zaman güç ayarı yapmama gerek kalmadan bilgisayarın bunu kendinin algılaması daha iyi olurdu. Aynı uzun bir video oynatırken uykuya dalmaması gibi. Neyse uzun uzun tartışılacak önemli bir konu değil. Cevaplar için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar