Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DTCF'de feminist terörü

benjani

Öne çıkan mesajlar

Abi bu ulkede normal cozum olmadigini biliyorum, izlerken de icimin yaglari eridi. Ama devlet baska haklari korumuyo diye siddete basvurmuyorsak kadin haklari soz konusu olunca bu neden degisiyor? Iyi olmus ben de diyorum ama yontem yanlis diyorum. Su mantikla kendince hakki ihlal edilen herkes siddete basvursa hakli olmali
Sosyal ağlarda paylaş

benjani said:

olayı bilmiyoruz.belki kız çocuğu aldattı, adam sinirlendi öyle birşey yazdı.adamın yaptığı suç ama kızların yaptığı daha büyük suç.

kız çocuğu aldatınca sempati mi duymamız gerekiyo öyle tweet atmasına

liseliliği atmış 20 yaş üstü biri şunu yapmamalı, sempati duyulacak savunulacak yanı yok.

ayrıca kızlar da mal. tipik ülke insanı hepsi işte kadını erkeği fark etmiyor. arkasında 3-5 kişi olduğunu bilen kral kesiliyor. tam ortadoğu insanı tipi.

kaba kuvvetle işler o kadar kolay çözülmez hiç bi zaman. çocuk cinnet geçirse veya kızlar sıkıntılı bi tipe denk gelse orda muhtemelen o kızların yarısı pert olurdu çevredekilerin de seyirci kalacağını varsayarsak. ki çocuğu patiledin de ne değişti, aman neyse ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

sipeyskeyk said:

Adam her türlü haklı. İsinm vermemiş, ha yine de mağduriyet varsa olayın muhattabı gitsin yasal yollara başvursun. Keşke bu moronların da 1-2 tanesine patlatsaymış arada. Siz kimsiniz lan toplanıp Adam dövmeye gidiyorsunuz? Bunlara çakan yoktur da ondan bu kadar agresifleşmişlerdir. Böğürüyorlar bir de hayvan gibi. Konuşturuyorlar insanı ya.

burda yazdıklarında ciddiysen allah acil şifalar versin ya.
ciddiyim, neden olmayayım? Yargısız infaz, aynısını erkekler toplanıp yapsa savunacak mısın? hırsını alamayıp twitterda saçmalayan herkesi toplanıp dövelim mi? Her zamanki gibi aptal aptal konuşuyorsun, şaşırtmadın tabi spark olduğun için normal.
Sosyal ağlarda paylaş

bide "hikayenin tamamini bilmiyoruz" gibi bir fallacy gelmis gene, ayni seyi su bostancida yasanan tecavzu olayindada gorduk

"hikayenin tamamini bilmiyoruz, ya tecavuzcu tanidigi ise?"
"hikayenin tamamini bilmiyoruz, ya kiz alkolluydu ve bir isaret verdi ise"

iki tarafta ayni bok benim icin, birinin derdi erkegi digerininki kadini aklamak

bi taraf her olayda pesinen yuzde yuz kadini suclamaya merakli, obur taraf erkegi

bi taraf hemen FEMNAZI TERORU diey bayrak cekiyor, oburu ota boka KADINA KARSI SIDDET bayragi

kabak tadi verdi su aptal cekismeler

+

daha oncede yazdim bunu boyle social justice meseleleri direk birinci dunya problemleri. efendim dizide niye kurt karakter yok, niye yali sakinleri beyaz yaka turkken butun hizmetciler ve mutfaktakiler siveli insanlar vs vs vs

orta doguda bir mafya devletinde yasadiginizin farkindamisiniz?

iktidarin kadina veya azinliklara bakis acisinin farkindamisiniz?

tecavuzcuyu, hirsizi, katili her sekil aklayan bir rejimin altinda yasarken batidaki tartismalardan gaza gelip icerigini bilmedigim feminizm elestirisi yapiyim hevesi ayri komik

bati toplumlarinda feminizm ve diger sosyal hak hareketleri sonrasi olan degisimle edinilen bazi kazanimlarin kucuk capli adaletsizlikler yarattigi dogru ama bunun tek ezilinide beyaz hetero erkekler

bu ulkede yasadiginiz icin kafadan -400 ile basliyorsunuz ayricalik savasina :P kimsenin deger vermedigi bir cografyada dunyanin artik ifrit olmaya basladigi bir din ile yasiyorsunuz, ne privildge savasi bu?

birakin batili beyaz erkekler yapsin bunu, bi kaybiniz yok sizin lol her sekil kadini erkegi beraber kaybediyoruz biz bu topraklarda

amerikada su olay olsa kiyamet kopardi cunki kiz zaten mahkemeye gitse surundururdu herifi

turkiyede iktidar yanlilari cocuklara tecavuz edince cocuga adli tip "tecavuz sonucu ruhsal durumu bozulmamistir" raporunu yapistirip serbest birakiyor, polise gitmeye korkuyor insanlar artik bu gibi durumlarda ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

sdf lan türkiyede ne feminizimi bağırsaklarını döküyolar kadınların 2141 yerinde sokak ortasında bıçaklıyolar sırtından sopayı karnından sıpayı eksik etmiyolar , yok yargısız infaz yok bilmemne angutmusunuz memleketin erkeği olarak keşke komalık yapsalardı diyorum tweet falan farketmez bunun bi lvl üstü köyce elini sürmeye kıyamıyacağın çocuğa akbil turnekesi koyuyolar

edit:laurelinin postu şimdi okudum ne kadar güzel ne kadar efendice yazmış onu okuyun ana fikir aynı
Sosyal ağlarda paylaş

Videoyu yeni gördüm, o. Çocuğu diye adam dövmek çok güzel miş:)

Ayrıca masada "oturan" adama on kişi saldırmak ta ayrı bir doğru davranış örneği

Bütün bunları kampusun ortasında yapmak, birde yaparken borazanlık yapmak ayrı bir örnek vatandaşlık...

Diğer taraftan borazanın iddia ettiği gibi iflah olmaz bir tacizci olsa idi dövülen kişi ben zannetmiyorum ki bu kadar pısırık tepkiler versin?
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

Adam her türlü haklı. İsinm vermemiş, ha yine de mağduriyet varsa olayın muhattabı gitsin yasal yollara başvursun. Keşke bu moronların da 1-2 tanesine patlatsaymış arada. Siz kimsiniz lan toplanıp Adam dövmeye gidiyorsunuz? Bunlara çakan yoktur da ondan bu kadar agresifleşmişlerdir. Böğürüyorlar bir de hayvan gibi. Konuşturuyorlar insanı ya.

artı bir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...