ARaCHNoPHoBiA Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Evet patiler, sylveriada aktif bi sekilde oynayan arkadaslar ! Lutfen ordaki nikleriniz yazin da kim kim anlayalim ! Benim nik GO_oD orda...[signature][hline]Sometimes smartness is a weapon, sometimes a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReBeL Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Hain_KostebeK hain klanı olarak o serverda oynuyoruz. patilerle gorusmek uzere[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 bug . [LombaK]BuG . ne sasirdin di mi eheh[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yellow_Sc Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 vaay harbi sasirdim bende..ben kim miyim söylemiim milleti daha fazla saskınlıga sürüklemenin bir alemi yok:)[signature][hline]dertler tasalar bok gibidir sifonu çekersin biter gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARaCHNoPHoBiA Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 said: huun, 12 Ekim 2004 22:29 tarihinde demiş ki: bug . [LombaK]BuG . ne sasirdin di mi eheh Hic sasirmadim, ama megaloman imzandan anlamaliydim.[signature][hline]Sometimes smartness is a weapon, sometimes a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 sss sessiz ol sessiz[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Bonecrusher isF[]Bonec[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 ZeBeLLaH[signature][hline]The Last Sunrise - Türkçe Web Based MMORPG Paticik StarCraft Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 GO_oD : 11 - 31 - 5 Hain_KostebeK : 38 - 72 - 6 isF[]Bonec : 0 - 5 :D ZeBeLLaH : 1 - 6 paticigin icler acisi hali :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Ama ama ... benimkisi [ZeBeLLaH] olcaktı :p edit : Gerçi o da 12 win 20 loss mu ne ama olsun daha iyi hiç diilse :p. [signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları [Bu mesaj HerenIstiaron tarafından 31 Ekim 2004 21:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 LasTSurvivoR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 said: Zegna, 01 Kasım 2004 00:14 tarihinde demiş ki: 8-1 di benim kayitlar 6-3-0 diyor bilemem :P LasTSurvivoR : 15-13-2 [Bu mesaj huun tarafından 01 Kasım 2004 01:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 WereWolf Statları tam hatırlamıyorum ama iyi değil :) Yalnız Bonkıraşır'ı klana alan zihniyeti kınıyorum.[signature][hline]Alper vs Madam Tirevil: - Alper, viens au tableau. - HASSKTTTTRR YEAAAA!!! Alper vs Şenay: - Alper oğlum, kutuplara doğru yerleşim nasıldır? - Soğuğa dayanıklı betonarme evler vardır hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 WereWolf 8-30-19 disclerin coklugu gozumden kacmadi ve bu konu 8-30 gibi bir faciayi golgelemeye yetmiyor :D sorun su ki herkes statslarindan tarihin derinliklerinde kalmis bir bilgi gibi bahsediyor . hic caba yok ayip utandim sizin gibi sc cilerden :D eheheh oyun burda oyuncular yok ortada ayip oluyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 nick: Lethe statları bilmiyorum ynei başladım oynamaya aslında :D slasher var orda çok severim toss oynamayı öğretti (öğrenebildiğim kadar artık) burdan teşekkür edeyim ona :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 bLaQ .)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: huun, 01 Kasım 2004 19:19 tarihinde demiş ki: WereWolf 8-30-19 disclerin coklugu gozumden kacmadi ve bu konu 8-30 gibi bir faciayi golgelemeye yetmiyor :D sorun su ki herkes statslarindan tarihin derinliklerinde kalmis bir bilgi gibi bahsediyor . hic caba yok ayip utandim sizin gibi sc cilerden :D eheheh oyun burda oyuncular yok ortada ayip oluyor . Turret oynarken olmuştur :) Yakında yeni acc açacağım zaten :P[signature][hline]Asena'yı vurmasınlar kampanyasına siz de katılın, Asena'yı topuğuna girecek bir kurşundan kurtarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 paticik toplami : 68 137 15 1 loss la yari yariya oranini gecmissiniz haberiniz olsun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Were]Sae[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 evet dahada dusuruorum ortalamayi 43-143-52 lol ortalamayi dusurdugum icin sorry beyler ad gene aynı Raistin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 istatistikler hiçbişidir önemli olan zevk almak ben sana hemen bir 100-0 stat yapiim bu kadar önemliyse noolur.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adversary Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 hooovvv.....BuG selam[signature][hline] Impossible is nothing................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-BoS-OveRLorD Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 beni tanımayan var mı? :)=[signature][hline]Ego sun alpha et omega. Principium atque finis. Qui Est. Qui Erat. Et qui venturus est omnipotens. Ego sum primus atque novissimus.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Over ayıp ettin nası tanımayız seni :)[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar