Tyrael Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Umarım yeri buradır. - Ses kalitesi ilk aradığım özellik. En dengelisi, bass biraz fazla olabilir. Teknik terimlere hiç hakim olmamakla beraber yine de kalite farkını anlayabiliyorum az çok. - In-Ear olması şart, ince yüzlü olduğum için kafaüstü kulaküstü komik oluyor, rahat da edemiyorum zaten. - Tercihen ses açama-kapama, çağrıyı kabul etme gibi kontrol edebilsin ve mikrofonlu olsun. - Bütçe: 200 lira belirledim maks. Çok farkedecek derseniz 250'ye çıkabilirim. Kullanacağım cihaz iPhone, uygulama da ya Spotify'a dönerim ya da Apple Music. Eskiden ALAC yüklemeyle uğraşırdım şimdi hiç sallamıyorum. O bakımdan çok uç birşey almam gerektiğini sanmıyorum. Şimdiden teşekkürler, saygılar. Edit: Özellik eklendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Parasini verebilirsen: http://goo.gl/L7oJXi Yoksa yurtdisindan alman gerek. Sunlara bak: http://www.meeaudio.com/m6pro/ http://store.hifiman.com/index.php/earphones/re300h-earphone-audiophile-earbud.html Apple'dan alinan cok cok iyi ama. O fiyata da degiyor. Amazon'da $130, nasil bizde ucuz bilmiyorum. Ama ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 hifiman sonunda web sitesini düzeltmiş ya çok özensizdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 O Apple'daki cok iyi. El yapimi filan. Direk bir-kac kademe ustun o Hifiman'den filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 earbudda hifi man in adı gecmez ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 GERGE süper tavsiyeler. İlki tip olarak da çok havalıymış. Benim de o çok hoşuma gitti bi kaç inceleme okuyayım dedim. Gerçekten çok övmüşler burn-in süresi dışında. 200 saatten bahseden var ama en kötü açık bırakılır dert değil. M6'nın da tipi şahaneymiş. Oldukça güzel yorumlar da okudum. Bu ikisi arasındayım. Diğerine 50 dolar vereceğime M6'ya vermek de daha mantıklı gözüküyor. RHA diyorsanız sınırlarımı zorlayacağım galiba. Yalnız telefon plus. Bunun jakı çok mu uzun bana mı öyle geliyor? Ağaç olmasın cebimde. Geç gelen edit: Bisiklet sürerken de kullanmayı düşünüyorum. Bunlar en azından tere dayanıklı mıdır? Yoksa bir de spor için mi almak zorunda kalırım? Edit2: RHA'nın Türkiye'de garantisi yok ondan daha ucuz sanırım. Yurtdışına göndermekle olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Apple sattiginda iPhone ile uyumludur. iPhone'larin farkli kullandigini bilmiyorumdum ama ben. Tere ne kadar dayaniklilardir bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Yok uyumsuzdur anlamında söylemedim. 3.5mm jak problem olmaz da, kıçı uzun olduğundan cepte sıkıntı yaratır mı diye söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 GERGE'nin tavsiyesiyle RHA'yı gittim aldım. Çok teşekkürler. Şu ana kadar oldukça başarılı buldum. Enteresan olan telefonda gerçekten başarılı olmasına rağmen b.sayara bağlayınca bir gıdım bas olmaması. Yığılıyor tize yüklenip bi acayip. Esas alma sebebim telefon olduğu için pek mühim değil ama aklınızda olsun başka düşünen varsa. Not: Firma normalde 3 sene garanti veriyor. Bağıra bağıra kutusunda da yazmışlar. Ama ülkemizde 1 sene. Apple tüm kulaklıklara 1 sene diye kestirip atmış resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Benim bilgisayar ve telefonda ayni performansi veriyor. Bilgisayarin ses karti ne? Ya da bilgisayarin girisi uyumsuz olabilir hem kulaklik, hem mikrofon jack'i ayni olan kablolarla, bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 beats alma eger direk muzik icin kullanacaksan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Beats hiç düşünmedim zaten. Asus marka laptopum realtek sanırım ses kartım. B&O Icepower diye bişeyler de yazıyor ama wooferı takmadan etkisiz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar