Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkcell hatlarını iptal ettirenler

Stringray

Öne çıkan mesajlar

%10'u çoktan geçmiştir, daha çok üzülecek Turkcell. Türkiye'nin %59'u akıllı telefon kullanıyor şu anda, o %59'un ne kadarı Turkcellde kalır kimbilir.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/511623/Turkcell__Twitter_da__Ensar__tepkilerini_sansurletti.html

Turkcell, Twitter'da 'Ensar' tepkilerini sansürletti

45 çocuğa tecavüz skandalıyla gündeme gelen Ensar Vakfı’nın düzenlediği etkinliğin sponsorluğunu yapan Turkcell, Twitter’da tepki gösterip hattını kapatan kullanıcıları hedef aldı.
Sosyal ağlarda paylaş

%3 falandır bence şu an. Çok ciddi bir sayı var çünkü. Bir de Turkcell en pahalısı. Yıllardır "elit" geçen marka. Dolayısıyla müşteri profili de yeni sonradan görme muhafazakar zenginleri saymazsak beyaz türkler ve orta kesimden oluşuyor. O yüzden temel demografik kitlenin nereden baksan yarısının tepkisini çektiler. %3-5 sürpriz olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

Kojiroh said:

Ben de Superonline'dan Uydunet'e geri dönmeyi düşünüyorum, 50 lira fazla verir rahat ederim. Tek çekincem kablonun performansı, geçmişte üzdüğü olmuştu.

bolgene gore belki ping in yuksek olabilir kullanici coksa ama hangi hıza para oduyorsan o hızı aliyorsun modeminde/tesisatinda sikinti yoksa
Sosyal ağlarda paylaş

3.0 işte 100mbit için bunlar şartmış. 20mbitten sonrası için yani.

Wifi leş bi kere. Adam gibi çalışmıyor. Onun dışında abuk korumaları yüzünden maç stream ederken veya torrentten dosya indirirken veya skype'tan görüntülü arama yaparken bir yandan web sitesi browse edemiyordum. Saçmasapan ayarları vardı. Bildiğin facebook falan açılmıyordu bir yandan düzenli stream edilen bir şeyler varsa. Bir tek Steam'den oyun indirirken sorun olmuyordu bu. Ping de berbat durumdaydı oynanmıyordu oyunlar.

Sonra bilgisayarcı tanıdık geldi modem ayarlarına girdi. Wifi hariç her şey düzeldi. Bir senedir tertemiz kullanıyorum, fazlasıyla memnunum :3
Sosyal ağlarda paylaş

kimsenin umrunda olmaz ki gelmis gitmis..tmsf kapisinda zaten elemanlarin..digiturk gibi el koyar 1-2 sene kaymagini yer icini bosaltir sonra elini opene bir kac milyar dolara satar..ki su anda degeri 6.5 milyar dolar filan diyorlarmis..bir abi ye gostermelik 1.5 a verir gecer gider..
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

dandik netmaster modemlerdeki korumalar pingi mahvediyor. Korumaların büyük kısmını kapatıp port falan açınca ping sıkıntım bitti gibi. Yine adsl günlerimde aldığım kadar düşük değil ama kesinlikle oynanmayacak gibi de değil. Gayet güzel oynanıyor, rekabet edilebiliyor

senin hatta bi problem var büyük ihtimal
uydunette pingler adsl den hiç bir zaman kötü olmadk hatta 2 kat daha iyi oluyor
12-15 uydunet 40 adsl gibi oluyor pingler cogu zaman
online oyuncunun bir numaralı tercihi falan 15 yildir
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de tam tersi her zaman uydunette yüksek ping şikayeti duydum valla oyunculardan. Şu an sıkıntı yok zaten ama modemle oynayınca çözdü. Senin dediğin pingleri adsl'de de hayatımda görmedim. Sunucu Türkiye'deyse olur da öyle oyun oynamadım tabi EU bağlanınca hiçbir bağlantı tipiyle 40 falan görmedim. İlginçmiş.

Ama dediğim gibi ben de tam tersi oyuncular fiber istiyor, uydunetten yakınıyor ping yüzünden diye gözlemledim yıllardır. Çevremdekiler de dahil. Belki yurtiçi sunucularda daha iyidir ama yurtdışına bağlanırken kötüdür bilemiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...