fenn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Hakkari de yaşayan koyun çobanları toplanmış foruma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Latitude: 1.21554, Longitude: -2.35980 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Gana açıklarında yaşıyorsun ha? Güzeldir oralar bu mevsim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Wishmaster said: Vodafone'a geçtim. İzmirde baya iyi.+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 sırf bu olay yüzünden 16 yıllık hattımı vodafone'a taşıdım. hatta şöyle diyim, telefonumda takılı olan sim kartımda bana 16 yıl önce verilendi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 16 senedir ne yaptın sen? Sim kart değişiminde 4 gb bedava falan veriyorlardı. Helal olsun. Hiç bir zaman şöyle olamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 2g mi kullaniyodun yillardir? 3gde bi kart degisti, 4g icin bi daha degisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 BiTcH_oFBaT said: sırf bu olay yüzünden 16 yıllık hattımı vodafone'a taşıdım. hatta şöyle diyim, telefonumda takılı olan sim kartımda bana 16 yıl önce verilendi... geçen sene ben akıllı telefon kullanmaya başladım taki mikro sim ihtiyacıma kadar ilk aveadan önce neydi bu şirketin ismi area evet tamam area sim kartı vardı area = avea = turk telekom hala devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 aria idi o abi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 aynen aynen olabilir işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Llama said: BiTcH_oFBaT said: sırf bu olay yüzünden 16 yıllık hattımı vodafone'a taşıdım. hatta şöyle diyim, telefonumda takılı olan sim kartımda bana 16 yıl önce verilendi... geçen sene ben akıllı telefon kullanmaya başladım taki mikro sim ihtiyacıma kadar ilk aveadan önce neydi bu şirketin ismi area evet tamam area sim kartı vardı area = avea = turk telekom hala devam area ne olm. aria o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 area masterz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Llama said: BiTcH_oFBaT said: sırf bu olay yüzünden 16 yıllık hattımı vodafone'a taşıdım. hatta şöyle diyim, telefonumda takılı olan sim kartımda bana 16 yıl önce verilendi... geçen sene ben akıllı telefon kullanmaya başladım taki mikro sim ihtiyacıma kadar ilk aveadan önce neydi bu şirketin ismi area evet tamam area sim kartı vardı area = avea = turk telekom hala devam Helal qnq Turk Telekom kazandığı paranın %80 ini kız çocuklarının okutulmasına ve kadına karşı şiddetin önlenmesine ayıran, bizi yönetenlerin eşitliğe ve hukuk devletine karşı her eylemine en sert tepkiyi koyan, çalışanlarının doğrudan sahibi olduğu ve dolayısıyla patronu olmayan bir kuruluş olduğu için bu desteği hak ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 zerre umrumdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar