Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkcell hatlarını iptal ettirenler

Stringray

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
BiTcH_oFBaT said:

sırf bu olay yüzünden 16 yıllık hattımı vodafone'a taşıdım. hatta şöyle diyim, telefonumda takılı olan sim kartımda bana 16 yıl önce verilendi...

geçen sene ben akıllı telefon kullanmaya başladım
taki mikro sim ihtiyacıma kadar ilk aveadan önce neydi bu şirketin ismi area evet tamam area sim kartı vardı

area = avea = turk telekom

hala devam
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

BiTcH_oFBaT said:

sırf bu olay yüzünden 16 yıllık hattımı vodafone'a taşıdım. hatta şöyle diyim, telefonumda takılı olan sim kartımda bana 16 yıl önce verilendi...

taki mikro sim ihtiyacıma kadar ilk aveadan önce neydi bu şirketin ismi area evet tamam area sim kartı vardı

hala devam

area ne olm. aria o
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

BiTcH_oFBaT said:

hala devam

Helal qnq

Turk Telekom kazandığı paranın %80 ini kız çocuklarının okutulmasına ve kadına karşı şiddetin önlenmesine ayıran, bizi yönetenlerin eşitliğe ve hukuk devletine karşı her eylemine en sert tepkiyi koyan, çalışanlarının doğrudan sahibi olduğu ve dolayısıyla patronu olmayan bir kuruluş olduğu için bu desteği hak ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...