Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Mesajı 3 dakika önce minibüse bıraktığım kız arkadaşıma yollamışım. Sizce burdan döner mi? http://img.ctrlv.in/img/16/03/27/56f82d851b429.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 donerse durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 spor mesajını kime atçaktın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Hiv nedir diye panel vardi, ona katildim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 önemli olan beyne kan gitmesi bugün dönse yarın dönmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 ntv spor izliyordum aklım kaymış de. gerçekten de olan bir şey sonuçta kaç defa abuk subuk şeyler yazdım/söyledim o sırada başka şeyle ilgilendiğimden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 döner ya. ben instagramda ikisine ayrı ayrı pencere açılcak sanıp tek mesaj atmıştım, ikisini aynı pencereye almıştı asdffdf. sonra sıvadım yüzsüzce. http://i.hizliresim.com/pzbdBq.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 argos yine attention whore'luğunu mu konuşturuyo? eskiden olsa bonzi verip 1 haftaya patiye giremicek hale sokardık bunun gibi tipleri, şimdi mutasyona geçirdiler sövüyoz yine gitmiyo. geldi yine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 X'e yanlış mesaj gönderip, Y'den gelen cevabı okuduktan sonra tekrar gittin X'e yolladın mesajı. Hatta bide üstüne 2 dakika sonra bi daha mı yazdın? fake ise kötü değilse daha da kötü Bi "mi" eki konunun akışını nasıl değiştirmiş. "ay eve mi gittin" diye okumuşum hızlıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 sonuç olarak kalpli öpücük var ay var. sevgilisi erkek bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 en azından adam dogru yere acmıs baslıgı bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 "Evdeyim geldim :)" Yazmış. //Case Closed. nileppezdel said: ntv spor izliyordum aklım kaymış de. gerçekten de olan bir şey sonuçta kaç defa abuk subuk şeyler yazdım/söyledim o sırada başka şeyle ilgilendiğimden :D Güzel fikirmiş, teşekkürler ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 big king menuye doner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 tavuk döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 "burdan döner mi"lik ne var lan burda. bu sefer viski içip koordine striptiz yapan kızları da izlemiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 https://pbs.twimg.com/media/CQEpOKNWcAA1zv5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 pascal /thread çakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Bence iskender Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 yürüyen cinsellik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 ne gereksiz içerikler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 2 tane kız arkadaşım var beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 abi 2 kız arkadaşa zaman nasıl yetiştiriyosunuz lan normal hayatınız yok mu haftda 1 mi bulusuyonuz kızlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 "kiz arkadas" degiller demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 kız arkadaş lar demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar