Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

macefighting

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya arkadaslar mf skill de mesela warmace de belli bir damage den sonra karşsınıdaninin kalkanını kırıyor bunu soyluyorum disarm gibi dusunun bunu soruyorum elinde olan var dı dıye
Mesaj tarihi:
scp hakkında bir bilgim yok, o konuda bir şey diyemem ama arkadaşın dediği biraz yanlış anlaşılmış sanırım. anladığıma göre sözkonusu olan OSI de olan macef nin ( sadece mace türlerinde var, yani blackstaff ta falan yok) bonusu.
yani sizin dediğiniz gibi macef nin dmg ini arttırmak çok saçma olur çünkü o zaman vurduğunuz playerada uçuk dmg ler verirsiniz :)
yani amaç armora fazladan dmg vermesi olmalı. arkadaş bunu anlatmak istiyor (gibi geldi bana) :)[hline]Uzak diye bir yer yoktur...
Mesaj tarihi:
ya arkadaslar olay soyle dusunun dbsource de bi wresstuun scp i var melesa ondan adam stun olunca kalkan gorget govdelik felan random olarak cantaya dusuyor bunun gibi dusunun belli bi damage aldıktan sonra tag ın kalkanı remove olacak * xxxx shield kırılşır * gibi biraz fikir verirseniz cok memnun olurum
Mesaj tarihi:
ceday elbette ben de oyle demek istedim fakat yalnış yazdım
şu lazım bana adamın kalkana misal mf 100 olan biri parrry si 100 olan birine ek bi skill vasıtasıyla ekskill+mf/4 şeklinde
dammage alarak kalkan remove yani boyle bişi felan işte
Mesaj tarihi:
yaf şuna benzer bişi olcak..
ON=@DAMAGE veya ON=@HIT
if (rand(10)==1)
if ()
var.x=
if (><2)
src.act.findlayer(KL).remove
src.emote hede..
else
src.act.findlayer(kalkan layerı).MORE1L=>+-3>
ENDIF
ENDIF
ENDIF

scriptte error falan cıkabilir ama mantık bu sekilde..
Mesaj tarihi:
hmm fena bir fikir değil ama skill kismini nasıl kullanacam onu pek anlamadım neyse uzerinde biraz calışırım cok sağol ceday eger uzerine eklemek için aklına bişiler gelirse lutfen yazarmısın
Mesaj tarihi:
şöle yapabilirsin skilli kullanmak icin..
belli bi skilli yoksa direk return 1 diyip cıkarsın ya da
random degeri skille göre ayarlarsın..
rand(>)==1 gibi mesela..
Mesaj tarihi:
ceday denedim fakat olmadı biraz daha değiştirdim fakat yine olmadı hata nerdir yardımcı olurmusunuz

[events e_mace]
On=@Hit
if (&statf_stone) || () || ()
return 0
elseif (( < 98.0) || ( < 98.0))
sysmessage
events -e_mace
elseif ( == t_weapon_mace_smith)
if (
var.x=
src.act.findlayer(2).remove
src.sayua 051f,0,0,0 * Kalkaniniz Kirildi *
else
src.act.findlayer(2).MORE1L=>+-3>
endif
endif
Mesaj tarihi:
1-yazdıgın type yanlıs sanırım..sadece smithing ile alakalı bi weapon varsa adam da o script işlemeye baslıyor..
2-benim yazdıgım scripti de yanlıs yazmıssın..

tekrar bak bence..:)
Mesaj tarihi:
ON=@HIT

if (rand(10)==1)
if (>)
var.x=
if (><2)
src.act.findlayer(2).remove
src.emote hede..
else
src.act.findlayer(2).MORE1L=>+-3>
ENDIF
ENDIF
ENDIF
senin yazdıgın da buydu ceday onu da denedim fakat yine olmadı
Mesaj tarihi:
ben bilgiyarda 5 10 istedgim kadar client acabiliyorum onun icin senin yazdıgını bir events icine alarak war mace altına ekledim ve adamları kapıştırdım ama baya bi zaman geçti hala kalkan kırıldı vss. mesaj gelmedi kalkan kırılmasa bile sorun olmasa en azından bu mesaj gelir zaten onun için biraz daha çaılşacagım uzerine bakalım ne olacak yardımların için sağol eger sen denersen çalışırsa bana da anlat lutfen
Mesaj tarihi:
abi kapıstırmakla zor anlasılır.
bir kalkanın hp si 60 olsa, 3 er er incegine göre bi 20 "critical" hit gerekse, random 10 ile ortalama 200 kere vurması gerekir.Belki bu sayısı birkaç bine dahi cıkabilir.

ordaki rand(10) düşür 2-3 yap..
sonra kalkanın more1L degerlerini oku.
5-10 dakka dövüştükten sonra kalkanın yok olmaması pek bişi ifade etmez..
tabi konsolda bir error vermedigini farzediyoırum, veriyorsa ona göre değişiklik yap..

sphere kurulu olsa ben denicem de formattan sonra gitti :)
  • Yeni Oluştur...