s_sinan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 macefighting silahlarinin kalkan kirma bonusunu nerden bulabilirim elinde olan var mi acaba ?
s_sinan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 kime bu konuda bir sey bilmiyor mu lutfen yardim
mazbul Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 kalkan kirma derken damage mi kasdediyorsun yoksa destroymu?
Sky_ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 zaten önce yüksek dmg verir action uzun sürerse kırılır birden kırma olayı yok tur mf de[hline]Kings Of Cahos Me!!! Xeria Staff
s_sinan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 ya arkadaslar mf skill de mesela warmace de belli bir damage den sonra karşsınıdaninin kalkanını kırıyor bunu soyluyorum disarm gibi dusunun bunu soruyorum elinde olan var dı dıye
Taina Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 valla duydum ama uygulayan bir server duydum[hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦
s_sinan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 hardgamer da var bu olay ama nasıl bir sey oldugu hakkında hiç bir bilgim yok scp konusunda onun için elinde olan varsa lutfen gondersin
Taina Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 mace fighting silahlarının damage ini artır ama admları yararrrrrrr.[hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 silahin skill ine gore yapabılırsın ornegın skill i 90 dan yuksek olan kalkan kırar bunun gıbı vs.[hline]† Tek Rakibi Kendisi † ZodyaG Admin Scripter,Grafiker ICQ=160053851 Volkan Polat
Taina Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 +15 yaparsın +15 inde damge ini artırısın ole olur ama +15 i de mace i gm ligenler eline alabilsin.[hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 scp hakkında bir bilgim yok, o konuda bir şey diyemem ama arkadaşın dediği biraz yanlış anlaşılmış sanırım. anladığıma göre sözkonusu olan OSI de olan macef nin ( sadece mace türlerinde var, yani blackstaff ta falan yok) bonusu. yani sizin dediğiniz gibi macef nin dmg ini arttırmak çok saçma olur çünkü o zaman vurduğunuz playerada uçuk dmg ler verirsiniz :) yani amaç armora fazladan dmg vermesi olmalı. arkadaş bunu anlatmak istiyor (gibi geldi bana) :)[hline]Uzak diye bir yer yoktur...
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 random olarak armora zarar verdirtin, bi süre sonra kırılır zaten..
s_sinan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 ya arkadaslar olay soyle dusunun dbsource de bi wresstuun scp i var melesa ondan adam stun olunca kalkan gorget govdelik felan random olarak cantaya dusuyor bunun gibi dusunun belli bi damage aldıktan sonra tag ın kalkanı remove olacak * xxxx shield kırılşır * gibi biraz fikir verirseniz cok memnun olurum
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 adamın aldıgı damage ile alakası yok. kalkanın aldıgı damage ile alakası var. random olarak kalkanın hp sini düşürceksin..
s_sinan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 ceday elbette ben de oyle demek istedim fakat yalnış yazdım şu lazım bana adamın kalkana misal mf 100 olan biri parrry si 100 olan birine ek bi skill vasıtasıyla ekskill+mf/4 şeklinde dammage alarak kalkan remove yani boyle bişi felan işte
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 yaf şuna benzer bişi olcak.. ON=@DAMAGE veya ON=@HIT if (rand(10)==1) if () var.x= if (><2) src.act.findlayer(KL).remove src.emote hede.. else src.act.findlayer(kalkan layerı).MORE1L=>+-3> ENDIF ENDIF ENDIF scriptte error falan cıkabilir ama mantık bu sekilde..
s_sinan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 hmm fena bir fikir değil ama skill kismini nasıl kullanacam onu pek anlamadım neyse uzerinde biraz calışırım cok sağol ceday eger uzerine eklemek için aklına bişiler gelirse lutfen yazarmısın
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 şöle yapabilirsin skilli kullanmak icin.. belli bi skilli yoksa direk return 1 diyip cıkarsın ya da random degeri skille göre ayarlarsın.. rand(>)==1 gibi mesela..
s_sinan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 ceday denedim fakat olmadı biraz daha değiştirdim fakat yine olmadı hata nerdir yardımcı olurmusunuz [events e_mace] On=@Hit if (&statf_stone) || () || () return 0 elseif (( < 98.0) || ( < 98.0)) sysmessage events -e_mace elseif ( == t_weapon_mace_smith) if ( var.x= src.act.findlayer(2).remove src.sayua 051f,0,0,0 * Kalkaniniz Kirildi * else src.act.findlayer(2).MORE1L=>+-3> endif endif
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 1-yazdıgın type yanlıs sanırım..sadece smithing ile alakalı bi weapon varsa adam da o script işlemeye baslıyor.. 2-benim yazdıgım scripti de yanlıs yazmıssın.. tekrar bak bence..:)
s_sinan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 ON=@HIT if (rand(10)==1) if (>) var.x= if (><2) src.act.findlayer(2).remove src.emote hede.. else src.act.findlayer(2).MORE1L=>+-3> ENDIF ENDIF ENDIF senin yazdıgın da buydu ceday onu da denedim fakat yine olmadı
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 if (> ) burda fazladan bi > var..ondan olmayabilir.. konsolda error vermiosa calısması lazım.. bir de calısmadını nerden anlıosun?
s_sinan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 ben bilgiyarda 5 10 istedgim kadar client acabiliyorum onun icin senin yazdıgını bir events icine alarak war mace altına ekledim ve adamları kapıştırdım ama baya bi zaman geçti hala kalkan kırıldı vss. mesaj gelmedi kalkan kırılmasa bile sorun olmasa en azından bu mesaj gelir zaten onun için biraz daha çaılşacagım uzerine bakalım ne olacak yardımların için sağol eger sen denersen çalışırsa bana da anlat lutfen
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 abi kapıstırmakla zor anlasılır. bir kalkanın hp si 60 olsa, 3 er er incegine göre bi 20 "critical" hit gerekse, random 10 ile ortalama 200 kere vurması gerekir.Belki bu sayısı birkaç bine dahi cıkabilir. ordaki rand(10) düşür 2-3 yap.. sonra kalkanın more1L degerlerini oku. 5-10 dakka dövüştükten sonra kalkanın yok olmaması pek bişi ifade etmez.. tabi konsolda bir error vermedigini farzediyoırum, veriyorsa ona göre değişiklik yap.. sphere kurulu olsa ben denicem de formattan sonra gitti :)
s_sinan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 tamam bunu bi denerim uzerinde fazla çalışamadım healing le ugraşıyordum bu gun iyice bi denerim sağol yardımların için
Öne çıkan mesajlar