Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yazın çift çene ameliyatı olacam

Artariel

Öne çıkan mesajlar

Archangel_ said:

Flassh said:

nasıl cesaret ediyorsunuz böyle ameliyatlara ya.
kalp ameliyatına girerim ama estetik ameliyat olmaya cesaretim yemiyo

çift çene gerekiyorsa olay estetiğin biraz ötesindedir kanımca. ortodontik tedavi ile destekelenecektir muhakkak. çiğneme problemi vs de vardır

dis. once ortodontik tedavi, hatta devaminda da 6-7 ay devam ediyor o tedavi.
Sosyal ağlarda paylaş

Bol bol corbaya vericeksin kendini. Bir de dondurma yiyebilirsin.
Bunlari cok sicak tuketemezsin diye tahmin ediyorum. Soguk icin bir problem olmaz ama sicak sikinti olabilir.
Korelilerin hic dusunmeden yaptirdiklari ancak baya da tehlikeli bir ameliyat simdiden gecmis olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

alveolara brisey olmadigi surece sorun degil o kadar, doktorun iyi ise cok dert etme

http://clarivisc.com/images/anatomy.gif

bende cene ameliyati olurken millet korkuttu "haftalarca uyusuk kalicak cenen, cigniyemiycen birsey" diye, ameliyattan 5-6 gun sonra badem yiyebiliyordum asfdafsd

doktor iyi olunca hasar vermiyor sinirlere, hastanede iki ogun smoothie verdiler ondan sonra gayet balik ekmek yaptim ertesi gun
Sosyal ağlarda paylaş

Artariel said:

Archangel_ said:

Flassh said:

nasıl cesaret ediyorsunuz böyle ameliyatlara ya.
kalp ameliyatına girerim ama estetik ameliyat olmaya cesaretim yemiyo

çift çene gerekiyorsa olay estetiğin biraz ötesindedir kanımca. ortodontik tedavi ile destekelenecektir muhakkak. çiğneme problemi vs de vardır

dis. once ortodontik tedavi, hatta devaminda da 6-7 ay devam ediyor o tedavi.

diş doktoruyum :)
@Laurelin; çift çene ile tek çene arası baya bi fark var yalnız. maxilla işin içine girince kemik kesi miktarı oldukça artıyor, ameliyat alanı çok daha fazla genişleyip ödem, aprı gibi postoperatif sıkıntılarda artış olması doğal.
Ama sonuç ömürlük olacağı için ve sadece estetik nedenle olmadığı için ben olsam ben de katlanırdım diyebilirim rahatlıkla. bi sürü before fotoğrafı toparla Artariel :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...