Artariel Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 az kaldı valla neyle besleneyim sizce? 1 ay kadar çiğnemek yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 aga sıkıntı ne? Benim çenede de bi problem var da vakit bulup gidemedim üniye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 bende de problem var daha dogrusu benim cenem yok cene yapmalari lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Soylent kullanıyordu buradan Penthesilea falan bir ara. Çiğneme yapılamıyorken iş görebilir sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 senko said: bende de problem var daha dogrusu benim cenem yok cene yapmalari lazim hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 nileppezdel said: Soylent kullanıyordu buradan Penthesilea falan bir ara. Çiğneme yapılamıyorken iş görebilir sanırım bunda da drink tab'inde 5. fotoğraf çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 senko said: bende de problem var daha dogrusu benim cenem yok cene yapmalari lazim http://i.imgur.com/WGYmS7kl.jpg bu sen misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Onun biraz daha insan hali Cene yakin ama ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 nasıl cesaret ediyorsunuz böyle ameliyatlara ya. kalp ameliyatına girerim ama estetik ameliyat olmaya cesaretim yemiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Flassh said: nasıl cesaret ediyorsunuz böyle ameliyatlara ya. kalp ameliyatına girerim ama estetik ameliyat olmaya cesaretim yemiyo cesaretine estetik yaptır abi? ZA. revenge strikes back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Geçmiş olsun şimdiden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 geçmiş olsun birader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 DRaGoN_SLaYeR said: aga sıkıntı ne? Benim çenede de bi problem var da vakit bulup gidemedim üniye yuz asimetrisi, ust cenenin geride alt cenenin daha onde olmasi baslica sorunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 yiye yiye çeneyi eskitmişin hala ne yisem derdindesin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Flassh said: nasıl cesaret ediyorsunuz böyle ameliyatlara ya. kalp ameliyatına girerim ama estetik ameliyat olmaya cesaretim yemiyo çift çene gerekiyorsa olay estetiğin biraz ötesindedir kanımca. ortodontik tedavi ile destekelenecektir muhakkak. çiğneme problemi vs de vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 abi gecmis olsun cift meme okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Archangel_ said: Flassh said: nasıl cesaret ediyorsunuz böyle ameliyatlara ya. kalp ameliyatına girerim ama estetik ameliyat olmaya cesaretim yemiyo çift çene gerekiyorsa olay estetiğin biraz ötesindedir kanımca. ortodontik tedavi ile destekelenecektir muhakkak. çiğneme problemi vs de vardır dis. once ortodontik tedavi, hatta devaminda da 6-7 ay devam ediyor o tedavi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 kuzenim oldu çift çeneden ameliyatı zor özellikle yemek yeme olayı geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Karsina gecip cerez durum vs yiyen arkadaslarina edecegin kufurleri hazirla simdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Bol bol corbaya vericeksin kendini. Bir de dondurma yiyebilirsin. Bunlari cok sicak tuketemezsin diye tahmin ediyorum. Soguk icin bir problem olmaz ama sicak sikinti olabilir. Korelilerin hic dusunmeden yaptirdiklari ancak baya da tehlikeli bir ameliyat simdiden gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 bisey olmaz ya, burundan mideye boru attirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 alveolara brisey olmadigi surece sorun degil o kadar, doktorun iyi ise cok dert etme http://clarivisc.com/images/anatomy.gif bende cene ameliyati olurken millet korkuttu "haftalarca uyusuk kalicak cenen, cigniyemiycen birsey" diye, ameliyattan 5-6 gun sonra badem yiyebiliyordum asfdafsd doktor iyi olunca hasar vermiyor sinirlere, hastanede iki ogun smoothie verdiler ondan sonra gayet balik ekmek yaptim ertesi gun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Artariel said: Archangel_ said: Flassh said: nasıl cesaret ediyorsunuz böyle ameliyatlara ya. kalp ameliyatına girerim ama estetik ameliyat olmaya cesaretim yemiyo çift çene gerekiyorsa olay estetiğin biraz ötesindedir kanımca. ortodontik tedavi ile destekelenecektir muhakkak. çiğneme problemi vs de vardır dis. once ortodontik tedavi, hatta devaminda da 6-7 ay devam ediyor o tedavi. diş doktoruyum :) @Laurelin; çift çene ile tek çene arası baya bi fark var yalnız. maxilla işin içine girince kemik kesi miktarı oldukça artıyor, ameliyat alanı çok daha fazla genişleyip ödem, aprı gibi postoperatif sıkıntılarda artış olması doğal. Ama sonuç ömürlük olacağı için ve sadece estetik nedenle olmadığı için ben olsam ben de katlanırdım diyebilirim rahatlıkla. bi sürü before fotoğrafı toparla Artariel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 senko said: bende de problem var daha dogrusu benim cenem yok cene yapmalari lazim bu problem bende de var http://ohfact.cyberpanthers.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2015/08/david-duchovny-young.jpg var mı çözümü gidek beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 senko said: bende de problem var daha dogrusu benim cenem yok cene yapmalari lazim abi ahaha cok zor olmasa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar