dasBock Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 iyi olmuş ya baya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 -reklam baya kötü -koşunca yoruluyorum iyi -tuborg iyi -bomonti iyi -efes malt, özel seri, kış birası, yeşil şişe bla bla iyi -tombul şişe kötü -ama göynümüzde yeri ayrı -behzat'ın içtiği bira bomonti değil -bananazura -ama hissiyat ve amaç olarak direk bomonti tabi ssdfds -bira hamallık diyeni de kınıyorum -saygılarıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Sergen'i Çeşme'de midyeleri götürürken gördüydüm, gerçeklik 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Bira ile luks tuketim cagrisimlari... Huehuehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 yalnız evet yeşil efes çok tatlı bira onu unutmuşum. o hakkaten güzel bira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Bira hamallık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Sergen yaşlanınca Erkan Can'a benzemesi nedir lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Bira+karı kız + at yarışı =sergen yalçın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 sergen besiktas a takimla idmanlara cikmaya basladigi zaman gokhan kaptan i uyarmislar bu cocuga mukayyet ol digidiklara cok merakli diye 1 hafta sonra gokhan metin sergen kupon yapmaya baslamislar ajksdgjad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 sergen etimesgut şeker spordayken bir arkadaşım kaleciydi takımda.antremanlara filan hiç gelmiyormuş sergen.arada maça giderdik ama hiç görmedim sergen'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Bir röportajında da atlara oynicağama kendime oynasam daha çok kazanırım demiştir reyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Cokomantis said: -reklam baya kötü -koşunca yoruluyorum iyi -tuborg iyi -bomonti iyi -efes malt, özel seri, kış birası, yeşil şişe bla bla iyi -tombul şişe kötü -ama göynümüzde yeri ayrı -behzat'ın içtiği bira bomonti değil -bananazura -ama hissiyat ve amaç olarak direk bomonti tabi ssdfds -bira hamallık diyeni de kınıyorum -saygılarıma. Hatundan bahsetmemissin kiniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 KARI İLİK İLİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 manken falan oldu mu çok aklım gitmiyor ya. hı evet güzelmiş deyip geçiyorum. ama onun yerine random bi yerde şurdaki herkesin "tamam kardeş çok güzelmiş ama yani victoria's secret diyoruz! mal mısın?" diyeceği bi kadın olsa otuz bin kat daha fazla beğeniyorum. sorry mario'lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar