mokoko Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 900 lira istiyorum arkadaşlar 1,5 sene falan kullandım heralde. son 6 aydır yatıyo evde. tr'den alınma garantisi falan yok tabi artık. eve gittiğimde resimlerini koyarım ama normal kullanımda oluşan çizikler dışında ciddi bir şeyi yok. fiyatı tamamen kafadan salladım sizin yorumlarınıza güveniyorum. ikinci el bişiler satmak hiç anladığım bişi olmadığı için fiyat biçmeyi falanda pek beceremem. sahibindene baktım yurtdışı kayıtlıları 700 800 liraya koymuşlar benimkisi tr kayıtlı diye 900 dedim. baltaları kuşanın bakalım neler çıkıcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 garantisi biten telefon amerikan olsa ne olur tr olsa ne olur abi? first Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Amerikan olunca 4g çalışmama ihtimali var trde model noya göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 64gb olayı işi bozmuş ya. fiyatı yükseltmiş haliyle. yoksa 850 civarına 5s ler var tr kayıtlı. (16gb tabii) E max 1080p çekim yapabilen telefona da 64gb fazla olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 2 sene önce 64 gb fazla değildi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 yok mu beyler indirim yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar