moriarty Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 beyler bi süre miamide olucam, bi heyecanla almıştım gelmem zor gözüküyor satıyorum şimdi. locadan zaten bahsetmeye gerek yok dünya standartlarında. çimlerin farklılığı ise bambaşka, dünyanın en iyi çimleri.dünyanın en iyi forveti ortasahası da bu çimlere basacak. ödemeyi dolar veya kulce altınla alırım, tl kabul etmiyorum. paticiğin alfa erkeklerine özel 1 milyon dolar düşünüyorum fiyat olarak. kartal pençesi, şeref, ikincilik, beleş yıldız gibi şeylerle takas kabul etmiyorum teklif dahi etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Öyle bi anlatmışsın ki, orta sahadan mı maçı izliyor bu adam dedim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 reza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Ben alırdım ama menemen pişirmeyi yasaklamışlar. Moralim bozuldu biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 peki ya holosko? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 fake bu satış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 nasil loca da menemen yok mu ?? o parayi verdikten sonra holoskonun yumurtlarindan menemen yapmalari lazim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar