fenn Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 http://batmanvsuperman.jeep.com.tr/ said: 21 Mart – 22 Nisan 2016 tarihleri arasında Türkiye genelindeki tüm yetkili Jeep bayilerinde gerçekleştirilecek test sürüşlerine, www.jeep.com.tr sitesindeki test sürüşü sekmesinden kayıt yaptırarak katılan kişilere Batman vs Superman Dawn of Justice filmi için sinema bileti hediye edilecektir. Test sürüşüne katılım için kişinin B sınıfı ehliyetini müracaat edilen ilgili bayiye ibrazı zorunludur. Sinema biletleri, ilgili bayinin bilet sayısı ile sınırlı olup; biletler Türkiye genelinde film vizyonda kaldığı sürece, MARS Sinema Turizm ve Sportif Tesisler İşletmeciliği AŞ’ye ait tüm Cinemaximum sinemalarında kullanılabilecektir. Koşulları sağlayan katılımcı azami bir bilet hakkına sahip olabilecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 anlamsız olmuş. beleş bilet için yığılacak insanların binde biri bile jeep müşterisi değildir veya olmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 zaten bilet milet yoktur maksat donanımhaberi oraya çekmek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 sonra kapıları kapatıp gaz verecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 aynen donanımhaber yıkılıyodur abi sahte kimlik cıkarıp 13 tane bilet aldım abi halamı test sürüşüne soktum abi yatalak babanemi omzuma aldım zorla araba kullandırttım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 imamizer said: anlamsız olmuş. beleş bilet için yığılacak insanların binde biri bile jeep müşterisi değildir veya olmayacaktır. fakirlerde bilinirlik arttıkça zenginler için daha cazip olur ürün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 elesso said: fakirlerde bilinirlik arttıkça zenginler için daha cazip olur ürün o zaman agaoglunun dogan gorunumlu sahine binmesi lazimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 niye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar