Asteroth Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Medieval II: Total War'un Kingdoms expansion'ındaki campaign'lerden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Ben Tier 3'ü aldım. Şu oyunlar en az 2-3 yıl yeter ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Aldım tier 1i. Dark Crusade'i oynuyorum. Süper oyunmuş cidden, yine hatırladım. Keşke düzgün bir devamı gelse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Almayın, totalde 2 saat oynayamayacaksınız. Totalde derken total warı kastedmedim. Bu daha mantıklı koca pakettekilerden. https://www.humblebundle.com/monthly?hmb_source=banner&hmb_medium=banner&hmb_campaign=Humble_Monthly_April_2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar