lizardking Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bi kalıp sabunla 10 milyon rasta yaparım size hemde yıkayınca geçer.. hem rastayı saçınızdan çıkardıınızda saçınız lüle lüle olmaz.. görüntünüz nerdeyse aynı olur ama biraz daha az kırık gözükür saçlarınız[signature][hline]yörünge dışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 rasta mason işi yaptırma kızım masonmusun sen ala ala :D[signature][hline]smiley yasakmış oofff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassie Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 açıkcası mavi boya çok kolay bir şey değil. çünkü kızıl, sarı gibi renklerin aksine ana boya rengi olarak değil ton değiştirici renk olarak bulunuyor kuaförlerde. saçlarımı maviye boyattıktan kısa bir süre sonra hepsi aktı ve eski saç rengime geri döndüm :) yalnız saçlarımın esas rengini (kumral) açtırmadan yaptırmıştım o yüzden maviden çok laciverte yakındı. ama saçlarının rengini açtırarak yaptırırsan ve boya akarsa direk civciv gibi kalırsın ortada. eğer boya tutarsa zamanla boya normal olarak renk değiştirir ve saçın yeşile döner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: Cassie, 31 Ocak 2005 03:09 tarihinde demiş ki: saçlarımı maviye boyattıktan kısa bir süre sonra hepsi aktı ve eski saç rengime geri döndümahahayt, bugünkü haberler süper.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ben de yaptırcam rasta hohoyt[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Kişisel fikrim ; Rasta iğrenç birşey. Eski kız arkadaşımda yaptırcamda yaptırcam diyodu sürekli.Allahtan o dönemde lisedeydi okul izin vermiyodu, bende mezun olmadan ayrılmıştım. Yani ; Rasta iğrenç birşey. Yaptırmayın, sıçmayın bünyenize.[signature][hline]G3nk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 (bkz: brook) brook a pm at o sana gereken cvpı verir tedicit.rasta konusunda uzmandır kendisi :-p [signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım. [Bu mesaj Pyr0 tarafından 31 Ocak 2005 11:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ozenmeyin boyle şeylere[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 valla zamanında ben de cok istemiştim ablam arkadaslarının rezil olan saclarından ornek vererek vazgecirmişti. iiki vaz gecirmiş. ama su bi gercek cok sevimli gorunuyor[signature][hline]her dişi antiostro dogar onu ailesi ya da cevresi ostro yapar!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: Pyr0, 31 Ocak 2005 11:01 tarihinde demiş ki: (bkz: brook) brook a pm at o sana gereken cvpı verir tedicit.rasta konusunda uzmandır kendisi :-p Vaz geçti artık,maviye boyatacakmı$ saçlarını.[signature][hline]~®âi ~ Benim hakkımda ne dusunuyorsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ARANIZDA ÜLKER ÇİKOLATALI GOFRET SEVMEYEN VAR MI ????[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Hiç bi çikolatayı sevmem :P Rasta'yı'da sevmem..[signature][hline]~®âi ~ Benim hakkımda ne dusunuyorsun :p [Bu mesaj Lakers tarafından 31 Ocak 2005 16:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar