nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 2005'tir 2004 olamaz. Hatırladım şimdi evet :) valla tatsızlıklar yaşadık, barıştırmaya çalıştılar olumlu da yaklaştık ama bazı şeyler tükenmişti eskisi gibi olamadık koptuk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 O da ciddi psikolojik sorunlar yaşadı. Herkesi sildi, kabuğuna çekildi lise döneminde. Ben de arada kaynayanlardan oldum. Daha da düzelmedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Hayırlısı :) kalan sağlar bizimdir ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 oha ne zaman gittin. ben seni aktif kullanıyo diye biliyodum asdf zaman çabuk geçiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 hg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 bak bak tipe bak :D sen hoşgeldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Nil gelmis ya la dsgsdg Hosgeldin panpa, alamanyadamisin hala nevar neyok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 benim evin önünden geçip duruyodun suadiyede köpeğinle. benimkide seninkine havlayıp duruyodu. zaten sevmiyodum iyice uyuz oldum ya. yeni bok koklamış suratıyla gezen çubuk gibi bi adam sürekli valla ıyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 fede said: hg aha adama bak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Vingthor said: benim evin önünden geçip duruyodun suadiyede köpeğinle. benimkide seninkine havlayıp duruyodu. zaten sevmiyodum iyice uyuz oldum ya. yeni bok koklamış suratıyla gezen çubuk gibi bi adam sürekli valla ıyyy öeh insan sevmez de bu kadar mı sevmez be :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 ahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Hoşgeldin mübarek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Fistan said: bak bak tipe bak :D sen hoşgeldin hb hacım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 olm ama çok boşalmış buralar ya NERDE ESKİ PEPEPELEK YA BEYGİRGÜCÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 akşam bi dota döner o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 oha fede gelmiş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Tövbe estağfurullah noluyo lan zamanda geri mi gittik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar