Feamer Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 "abd ve ab destekli türkiye'deki olayları yakından izliyorum. sizin oradaki pkk öncülüğünde süren kürt hareketi, abd'li yankee'nin petrol bekçisidir…" veya ''türkiye'deki olayları yakından izliyorum. umarım ve dilerim ki, sizin oradaki kürt hareketi, yankee'nin (abd'nin) petrol bekçisi olmaz.'' havana, 1994 fidel castro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 ne kadar kötü bi topik bu. belirtmeden geçmeyeyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 içeriği başlığa yazmışsın aferim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 1. sayfada yazılacak tüm içerikleri topice mi yüklesek acaba daha kral durur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Başlığı okumaya çalışırken temsili http://pre00.deviantart.net/b4d3/th/pre/f/2011/081/6/1/sasuke___naruto_shippuden_202_by_yuni_style-d3c8zy8.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 valla pardon, düzeltim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 lan bi de diğer konuda millete ayar veriyo önce başlık atmayı öğren şapşik edik: düzeltmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 hiç alakası yok, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 fidel castro adam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Feamer said: "abd ve ab destekli türkiye'deki olayları yakından izliyorum. sizin oradaki pkk öncülüğünde süren kürt hareketi, abd'li yankee'nin petrol bekçisidir…" veya ''türkiye'deki olayları yakından izliyorum. umarım ve dilerim ki, sizin oradaki kürt hareketi, yankee'nin (abd'nin) petrol bekçisi olmaz.'' havana, 1994 fidel castro http://oi67.tinypic.com/11twfg9.jpg Fix'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Motor yağları güzel bu adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 valla calimero haklı, birazda konuyu bu yüzden açtım, böyle bir beyanı olduğu yönünde iddialar var ama, bir kanıt göremedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 abi yabancı ünlü şahısların türkler ile ilgili söylediği iddia edilen şeylerin hepsi yalan mao işte ben çinin atatürküyüm demiş napolyon bana türklerden kurulu bi ordu verin bla bla geçiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 ya koylu titleini haketmeye nbirini verdiler :( feamerin son gunlerdeki performans her zamankinden bile daha kotu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 bu ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar