Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

konserden sonra!!

SeNseii

Öne çıkan mesajlar

ya arkadaşlar konserden yeni geldik(duman) ya kulaklaım accayip uğulduyor..sebebi bellide..çözüm bilen varmı...1 saatir geçmedi..kafayı yiycem yaaa...[signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım...
Sosyal ağlarda paylaş

ya varya o değilde olanlar beni dumura soktu yaaa..abi duman konseri miillet çoşmuş arada bi yerde 10-15 tane türbanlı gördüm..konseri bıraktım onları izledim..dehşetti yaa...[signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
UltraPsycho, 29 Ocak 2005 21:36 tarihinde demiş ki:
Onlarda insan..
Kulağın belirli bir süreden sonra geçer...Çık dışarı dolaş biraz..Sakız çiğne hatta..Ağzın çalışsın,kulaklar açılır
o değilde tabi insanlarda..türbanları çıkarıp sallama biraz konunun esprisi...hiç yalansız...[signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım...
Sosyal ağlarda paylaş

ya zaten salona girince gördük bi kaç tane..aman dedik eğlence var..önde karanbolde vardı bitane..o daha geçmişti kendinden..düşünsen bi yandan ''kendime geldim geleli...''diyer yandan ''bugüne kadar elime erkek eli bile değmedi...''karanbolde abi...iğrenç yaaa...[signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saeros, 29 Ocak 2005 21:33 tarihinde demiş ki:
ayağa kalk. yüzünü duvara ver. geri geri git. geril, sonra duvara doğru koşmaya başla.

geçmiş olsun.

hasta hasta guldurdun beli lol[signature][hline]aramaya inanmıyorum
post kasıyorum
kufrediyorum
kavga ediyorum
:hrr: nihahahaha yasasın kotuluk :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

pentagram konserinden sonra tam 3 gün kulağım çınlamıştı..
evde otururken kapı çalıyo zannediyodum gidip açıyodum kapıyı mal gibi:D[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Sosyal ağlarda paylaş

Kulak çınlaması geçmez, yapabileceğin bir şey yok. Sakız çiğneyerek eğer çınlama ve uğultuyla birlikte oluşan bir baskı varsa onu geçirirsin. Başka türlüsü, vurup kafayı yatacaksın, bir iki gün sonra da azalıp geçecek.
Geçmiş olsun.
Türbanlı+ feodal aileden gelme+ alternatif takılan gençlik = (bizim lise argosuyla) FALTERNO.
Ben de Beşiktaş iskelesinde görmüştüm, kızın paltosunun bir cebinde kuranı kerim, diğerinde In flames cdsi. Cın cın cın cın discman dinleyerek kendinden geçmiş bir durumdaydı. Acayip bir sentez örneği, yine duman konseri iyi kalmış yanında.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...