S-H Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 adamlar rocky gibi ağlaya ağlaya bütün takımları bezdirdiler, lanet olsun şampiyonluğa da alın götürün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 ne anlatıyonuz olm 22 sayfa? akpnin bir tarafı yemedi maçı oynatmayı. oynanmadı. bitti gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 bir besiktasli issizliginde olsam fiko'nun konusmasinin arkasindaki slaytta 'futbolcularimiza ve taraftarlarimiza aglama kursu actik' seklinde yazardim sonra da 'OMO BON BO GORCOK DOMODOM KOOOOO' derdim. cunku besiktasli aglakligi once bok atip sonra geri vites yapmayi gerektirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 geri vites yapıyorum ben anlamadım onun gerçek olmadığını zaten evet tamam sakin ol sinirlenme kıyamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 besiktaslisin sonucta, cok sasirmadim o yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 fizban sıla hasreti çekiyo yapacak bişi yok. dedik hollandada akıllanır twenteyi falan tutar. yok. ille fener de fener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 fc utrecht'i tutayim dedim, anti semitizm yapiyorlar. den bosch'u tuttum, nac breda'dan 6 yedi. ben napiyim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 ahah haklısın fizzy tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 fizban said: fc utrecht'i tutayim dedim, anti semitizm yapiyorlar. den bosch'u tuttum, nac breda'dan 6 yedi. ben napiyim lan. fener de 4 yiyo cok fark yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 skenderbeauyu yenseydiniz de siz oynasaydınız bragayla esh ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 skenderbeau ne lan asdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 iskenderbeyi de yendik, bragayla da oynayıp eledik başka sorusu olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 2012 miydi ne zamandı oynadık ya sdfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 geçmişte yaşamayın lan. yoksa 8 yiyen de var. 0 çeken de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 aynı şeyi ben de savunuyorum, gündelik bakalım diye. ama hala osmanlı devletinin ıslak hayali ile yaşayan toplumda zor. 20 puan geri kaldıkları senede 20 sene önceki kupaları ile olayı denklemeye calısanlar var sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 valla abi türk takımları olarak fb, bjk, gs bi bok değiliz zaten. 1 sene real madridi eleyip herhangi takımımız çeyrek finale çıksa bi dahaki sene irlanda 6.sına elenmeyeceğimizin garantisi var mı? bence yok. istikrar falan yok çünkü. gsnin 2000 futbolu zaten bu ülkede olabilecek en düzey futbol bence. dünyada bile öyle oynayan takım yoktu bugün özetleri izlediğimiz zaman görüyosun. o nasıl ortasaha amk. braga diye ezdiğimiz takım bile ki, en zayıf takımdı heralde kuradaki neredeyse, adamlar 3-4 sene önce uefada final oynadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 sezon sonu podolski gene twittera koyar ama bizde bu var diye ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 applev0dka said: 20 puan geri kaldıkları senede 20 sene önceki kupaları ile olayı denklemeye calısanlar var sonucta. iyi de adamlar her sene şampiyonluk yarışında. siz daha 1 snee şampiyonluk yarışı yaptık gördük sizi içinizde nasıl bir canavar oldugunu. o türk taraftar profiliyle alakalı. fb gs bjk farkı yok. gerçi varmış biraz. siz her sene 20 puan geridesiniz. bi sene değilsiniz diye ortalıgın a. koydunuz abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 aman başka yere koymasın da :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 moriarty said: applev0dka said: bir tutam da şike koyayım mı ? seni ağlatmayacaksa koy abi. koyu fenerliyim ama yemin ederim imkanım olsa tusa bassam bjk şampiyon olsa şu an basarım. yeter ki ağlamayın artık harbi yordu. yorduysa yazmayın? fizban, sen ve birkaç minion daha ortaya bir şey koymadan, yazmadan, yazılanlara cevap vermeden ARTIQ YAZMICAM, QQ QQ BEŞİKTAŞ ŞAMPİYON OLSUN tatavası yapıp, klasik fenerli tavrı gösteriyorsunuz. ağlama falan yok gençler ayık olun; eze eze hakemlere, fenerasyona, azize, herkese rağmen şampiyon olacağız. gerçekleri söylemek ağlamak olmuyor; hapisten yırtmak için 50 nc kamyonla selpak gönderilecek seviyede ağlayan başkanınız ve yönetiminiz, PARALEEEELLLLL, 17 ARALIK OPERASYONU şeklinde sürekli verdiğiniz demeçleriniz de yetmeyecek. ha biz şampiyon olduktan sonra resmi sitenizden yapacağınız açıklamayı yazayım aşağıya yazıyorum said: AÇIKLAMA BEŞİKTAŞ'I; UEFA İLE BİRLİKTE ÇALIŞAN ULUSLARARASI FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜ ŞAMPİYON YAPTI. FENERBAHÇE SPOR KULÜNÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 podolski önce 3. yapsın gsyi sonra koysun. melo yapar melonun hakkı başarılıydı yeterince, dengeleri de değiştiriyodu gerek derbilerde gerek ligde. it olcaksa önce bari bi boka yarasın podolski. geldigi günden beri nasıl yaranacağını şaşırdı amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 calimeroyu modeza aldık adam ısrarla alıntılıyo bilerek anasını satiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 moriarty said: applev0dka said: 20 puan geri kaldıkları senede 20 sene önceki kupaları ile olayı denklemeye calısanlar var sonucta. iyi de adamlar her sene şampiyonluk yarışında. siz daha 1 snee şampiyonluk yarışı yaptık gördük sizi içinizde nasıl bir canavar oldugunu. o türk taraftar profiliyle alakalı. fb gs bjk farkı yok. gerçi varmış biraz. siz her sene 20 puan geridesiniz. bi sene değilsiniz diye ortalıgın a. koydunuz abi. o dediğini benzinlikte polis arabası yakanlar yapmadı biz mi yaptık ? gecen sene son 4 maca girerken 4ünü kazansak sampiyonduk böyle bir ortam varmıydı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 moriarty said: calimeroyu modeza aldık adam ısrarla alıntılıyo bilerek anasını satiyim. yetemeyince modez'a mı alıyosunuz mori? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 calimeroyu modeza aldık adam ısrarla alıntılıyo bilerek anasını satiyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar