Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cicibeybe said:

Birde respec olsa çok iyiymiş ya. Versei dual build gittim ama sonra çok pişman oldum bir tank 3 ranged çok çok daha iyi oluyor. Verdim lifesteal greatswordu barik'in eline arkadan dıkşın dıkşın basıyorum 3 wizard ile firebalları :D

Her oyun fix senaryo o ya...
Mesaj tarihi:
archer icin aoe vuran 2 yada 3 talent yeterli, gerisi Headshot ve Bow Mastery ranklari puan kalirsa gene direk attack olmayan ama buff veren passive seyler evasive, from the shadows etc.

kalan slotlarin yarisini zaten grup abilityleri dolduruyor yer kalirsa da iste 1-2 custom spell.
Mesaj tarihi:
hmm bu spire isleri baya masrafli gibi, burdaki npclerin urettiginden gelir elde edilebiliyor muyuz bari? simdilik bi library yaptim, birde craft icin smith kiraladim 2. spire icin.

bu arada kusla msg geliyor bunlara cevap yazip geri gonderilebiliyor ayni menuden.
Mesaj tarihi:
Başladım bakalım arcane spellcaster gibi bir build yapıcam.Biraz kör topal gidiyorum gerçi.

Attack speedi arttırmak için hangi statlara vermem lazım?Quickness gibi duruyo ama bilemedim? recovery time ım da 4.6 mı ne gösteriyo.Bunu indirmek istiyorum.
Mesaj tarihi:
denalir said:

Ufak tip; followerlarla ikonu üzerine tıklayıp konusun, yeni kombolar bulabilirsiniz.

Story telling çok iyi ya, aralıksız oynattı.

aynen

fear almaktan da korkmayin
  • Yeni Oluştur...