Masticore Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 cicibeybe said: Birde respec olsa çok iyiymiş ya. Versei dual build gittim ama sonra çok pişman oldum bir tank 3 ranged çok çok daha iyi oluyor. Verdim lifesteal greatswordu barik'in eline arkadan dıkşın dıkşın basıyorum 3 wizard ile firebalları :D Her oyun fix senaryo o ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 herkes mage abi, tank fireball atiyor buff yapiyor, rogue fireball atiyor heal yapiyor falan sfs. rage of mages adeta oyun:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Direk class yok abi zaten. Bizim kiz two handed mace li mage acti sdfh Attributelar jack of all trades direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 adam kızına tyranny oynatıyor lan helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 arkadaslar build verin template verin ya. Monk ve spear+shield vs.Hatta archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Komutan said: Ama zaten dual wield başka silah skilli gerektirmiyor. doğrusu bu. benim yazdığım yanlış. sistemler pillars'dan oldukça farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 archer icin aoe vuran 2 yada 3 talent yeterli, gerisi Headshot ve Bow Mastery ranklari puan kalirsa gene direk attack olmayan ama buff veren passive seyler evasive, from the shadows etc. kalan slotlarin yarisini zaten grup abilityleri dolduruyor yer kalirsa da iste 1-2 custom spell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 archer mı, yoksa shield+spear(ya da sword mu) yoksa two handed mi, yoksa dual wield mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Kensai mage ac amk. Ac bisi kafana gore olm, kime ne taktigi soruyosun oyunun ikinci gunund sdfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 1 hafta beklicez artık millet bir tecrübe etsin de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Esh said: Kensai mage ac amk. Ac bisi kafana gore olm, kime ne taktigi soruyosun oyunun ikinci gunund sdfgs olur mu ya fix'd-dice yazmıştır bile guide'ı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 hmm bu spire isleri baya masrafli gibi, burdaki npclerin urettiginden gelir elde edilebiliyor muyuz bari? simdilik bi library yaptim, birde craft icin smith kiraladim 2. spire icin. bu arada kusla msg geliyor bunlara cevap yazip geri gonderilebiliyor ayni menuden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Vayyyy . . https://www.youtube.com/watch?v=K630X0RrlVc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 konuları karıştırmışsın bot kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 apple işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 senin derdin ne ha adamım ? savaş mı istiyorsun kamon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 nickte Apple Inc.'le ilintili bir şey olmasından hep bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 ağzının ortasına bomba kurarım sus vs gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Başladım bakalım arcane spellcaster gibi bir build yapıcam.Biraz kör topal gidiyorum gerçi. Attack speedi arttırmak için hangi statlara vermem lazım?Quickness gibi duruyo ama bilemedim? recovery time ım da 4.6 mı ne gösteriyo.Bunu indirmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 quickness arttıkça büyülerin yenilenme süresi kısalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 peki attack speed ney bağlı?Yay ile 3 saniyede bir ok atmak yerine 2 saniyede bir nasıl atabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Iki saniyede ok atarsin da bi mind control yiyince 5 wisdomla aglamak yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Ufak tip; followerlarla ikonu üzerine tıklayıp konusun, yeni kombolar bulabilirsiniz. Story telling çok iyi ya, aralıksız oynattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 attack speed sabit ama strength ile otomatik saldırının gücü artıyor, finesse ile isabet oranı, bows skilline verirsen de crit şansı artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 denalir said: Ufak tip; followerlarla ikonu üzerine tıklayıp konusun, yeni kombolar bulabilirsiniz. Story telling çok iyi ya, aralıksız oynattı. aynen fear almaktan da korkmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar