Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2023 2. kez bitirdim demin, olu konuyu hortlatacagim ama yazamadan edemedim. metacritic user score u 7.8, afedersiniz de @#$ yiyin. Su oyuna edilen haksizliga yazik. Sirf uzun text okumayi sevmiyorsunuz diye verilen notlara bak. Izometrikte icewind dale vebasindan yillar oldu kurtulamadik bir turlu. Az satti, gelmez bir daha boylesi malesef. Bronz cagindan demir cagina gecis donemi olmasi, antik donem gondermeli dizayni ve dunyasi, sonuclari acimasiz questleri, yalanlar, hileler, adilikler... Yazik, hakkaten yazik. Sunu da birakayim buraya. https://www.youtube.com/watch?v=nVzQAh_3r4A&list=PLwNcU6UOEFazOK4bMAcl1o7O1v1FTsK83&index=18 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2023 son zamanlarda bitirebildiğim nadir rpglerden bu, çok güzeldi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2023 Tyranny muhteşem bir oyun, bende iki kez bitirdim ve çok keyif aldım. Karakterler, atmosfer , müzik, combat üst düzey hatta benim için Pathfinder: Kingmaker dan daha derli toplu ve olmuş hissettirmişti (şahsi düşüncem) oynadıgım vakit. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2023 Namessara guvenirim eq dan beridir, basliyim. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2023 Geçende aldım ben de, başlıycam yakın zamanda, ümitliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2023 maasi kyros'dan alayim, yan gelip yatayim. gittigim yerde sayin fatebinder diye karsilasinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2023 epic verince denemiştim de ilk haritada ilk yancı hayat hikayesini anlatınca artık o kadara dayanamadığımı farkettim. belki bir gün bir daha dener miyim bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar