taros Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Ya arkadaşlar bir oyundan ne beklersiniz. Harika grafiklerimi yoksa iyi ve sağlam bir oynanabilirlikmi? Bu güne kadar çıkan oyunlar arasında beni tatmin eden Half-Life 1 ve GTA3 var. Hem konu hem oynanabilirlik ve aynı zamanda çıktığı yıla göre sağlam grafikler vardı bu oyunlarda.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
koyar_theWISE_ Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 grafikler her zaman önemlidir oyunlar için ama bence oyunun verdiği atmosfer ve oynanabilirlik çok daha önemli bana göre. Mesela heroes 2 çok boktan grafiklere sahip olmasına rağmen ben heroes 4 varken hala 2'yi oynuyodum. [Bu mesaj koyar_theWISE_ tarafından 30 Ocak 2005 23:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SFX Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Benim için her zaman önemli olan oynanabilirlik ve çevre görünümü...Grafik demek istemedim;yanlış anlama... Ama grafik de az buçuk önemli hani :)[signature][hline]PhalanX, 20 Ocak 2005 23:37 tarihinde demiş ki: Kral belli 2. kim 2.? Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: I FUCK ALL AREA MASTERS YOU ARE SON OF A BITHC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vasortflam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Ben strateji oyunları sempatizanı olduğum için grafiklere önem vermem ama bir oyunun AL BENİ diyebilmesi için grafiklerinin şatafatlı olması gerekir insanı buyulemesi gerekir. Bence control kolaylıgı ve hikaye ilk basta gelir sonra grafikler vs. vs.[signature][hline]Sinclair Silvian (-R-) Dark Venue Dünya Kötülerin Dünyası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 EĞLENCE ve TEKRAR OYNANABİLİRLİK :) örneğin sensible > fifa heroes 2&3 > heroes 4 gibi ...[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 tekrar oynanabilirlik bir yana ben oynarken herşeyi unutup o oyundaymışçasına oynamak isterim,içinde yaşamak isterim.mesela eski pirates i oynarken yaşamıştım o duyguyu yenisinde yaşayamadım.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 atmosfer diyorum tek kelime ile seni koltuga baglayan budur bence[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 çok şey beklerim[signature][hline]kaçın! burizası var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 orjinal olmasını beklerim[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Gerceklik..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 oynanabilirlik ve multiplayer :D[signature][hline]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 [Bu mesaj Uzaylılar tarafından 28 Ocak 2094 01:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 keşfetmek...[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 oynanabilirlik hybridization ın en az şekilde olması oyun hybrid bir tür de olsa örnek: Prince of Persia - Sands of Time oyun basit bir şekilde şöyle gidiyor: Vision gör, save et, su iç, puzzle ı çöz, yaratıklarla dövüş, hoop vision gör, hikaye ilerlesin ve sıkılmadan oynuyorum çünkü puzzle ları çok zekice yapmışlar, heart of darkness oynadığım zamanları hatırlattı bana. ha oyunu minimum grafikte oynuyorum, karakterimin meshleri gözüküyo, ama razıyım, hızlı ve güzel çalışıyo :) anlıyorum neyin ne olduğunu[signature][hline]I have grown older, You have grown colder, And nothing is very much fun, Any more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 oyun çıkmadan önce haber almışsam, oyunun içeriği, grafikleri, vbsi ile ilgili birtakım beklentiler oluşur kafamda. ben oyundan işte bu beklentileri karşılamasını beklerim. oyun çıkmadan önce haber almamışsam, bir şekilde bilgi edinmeye çalışır, ona göre karar veririm alıp almayacağıma.[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: arcane, 31 Ocak 2005 02:52 tarihinde demiş ki: çok şey beklerim Olm evleneceğin kızdan bahsetmiyoruz burda. Oyun bu. Yemek yapmasın bırak.[signature][hline]G3nk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Oynarken yusuf yusuf olmak[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar