Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız tavlama dersleri // ripped-off by PlayBoy, haxXored by Emaleth

PlayBoy

Öne çıkan mesajlar

said:
Trojanmistress,

o imza ne öle ayip[signature][hline]Cesaret olmazsa diğer bütün erdemler çürüyen birer erdem müsveddeleri
olarak kalırlar. Aşk, cesaret gerektirir, çünkü kırılmaktan korkmayı
bırakarak, gerçekten aşık olursunuz. Sevgi, cesaret gerektirir, çünkü sevgi tümüyle bir karşılıksız verme eylemidir. Dürüstlük, cesaret gerektirir, çünkü doğruluğuna inandığınız şeyler adına risk alırsınız.
Bilgi, cesaret gerektirir, çünkü her bir öğrenme eylemi, bilgisizliğinizi kabul etme cesaretinden kaynaklanir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 08 Temmuz 2004 16:16 tarihinde demiş ki:
İlk playboy kelimesini duydugumda oyuncak asker falan sanmıştım. Sonra okuduk, öğrendik, dimağımızı geliştirdik bir daha unutmadık.

Playboy kelimesini okuyup oyuncak asker nasıl sanıyosun bende onu anlamadım[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Sosyal ağlarda paylaş

"Yapmak istediğiniz işlem için yeterli yetkiniz bulunmamakta. Durum hakkında ayrıntılı bilgi için [email protected] adresine başvurabilirsiniz, tşkler."

Ne demek??

Yazıyı açmaya çalışıyorum ama...[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 08 Temmuz 2004 16:37 tarihinde demiş ki:
İlkokuldaydım ve arkadaşım abisinin playboyunu yarın okula getireceğini söyledi. Bende ilkokul ingilizcemle paly=oyun boy=erkek,oğlan diye çevirerek aklımdan oyuncak asker veya ne biliyim bi oyuncak sandım. Meğer değilmiş :)

Babam o zamanlar playmen okurdu, e biz de ilkokulda ingilizce öğrendik ya, playMEN erkekler için, playBOY da erkek çocuklar için. Bayiden gidip istemiştim, adam gülerek: "Baban için mi alıyosun?" demişti ben de pişkin pişkin: "Yoo, kendime alıyorum" demiştim. Babam da yanımdaydı, o almıştı. Neyin ne olduğunu eve gelince babamın omuzundan dergiye baktığımda anlamıştım. Hey gidi günler heyyy.... :-)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Sosyal ağlarda paylaş

sosyoloji okursam bu başlığı editleyip tez olarak sunacağım.. aramızda sosyoloji profu varsa şimdiden söylesin de ben de playbap'ın düştüğü duruma düşmeyeyim..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DA2019, 08 Temmuz 2004 16:37 tarihinde demiş ki:
"Yapmak istediğiniz işlem için yeterli yetkiniz bulunmamakta. Durum hakkında ayrıntılı bilgi için [email protected] adresine başvurabilirsiniz, tşkler."

Ne demek??

Yazıyı açmaya çalışıyorum ama...
aynı yazıyı paticik.com da yazmıştım ben bu topic açılmadan önce :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Bense Ötesinde Bir Av Yaparım .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zgrw tarafından 08 Temmuz 2004 22:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...