Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Uyuyamadım, geldim. Bu arada Ema'nın Playboy olduğu ne belli? Belki de Playboy Ema'dır aslında. Abla falan diyoruz, hepsi yalan mı yani?[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 vay be... bunlarda mı olucaktı.. Ooof of :D[signature][hline]Booo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 *!fıs, "tık" atar* tık tık tık[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Ben de Süleyman Demirelim. Madem herkes açıklamaya başlamış.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 arakcı :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 fizban da aslında eric cantona.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Abso'un ünvan'dan şüphelenmiştim zaten. Kızı falan da var.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 * Firsattan istifade kosede fistik dukkani acar * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 bi fıstık da ben atam benim neyim eksik.[signature][hline] zlorwf demiş ki: bende t1 anakart var hem intel hem amd cpu çalıstıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 fıstıkçı şahap[signature][hline] - why are you wearing the stupid bunny suit? - why are you wearing the stupid man suit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 bence hakli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 ehehehhee avatar yakıo...[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 İlk playboy kelimesini duydugumda oyuncak asker falan sanmıştım. Sonra okuduk, öğrendik, dimağımızı geliştirdik bir daha unutmadık.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 said: Trojanmistress, o imza ne öle ayip[signature][hline]Cesaret olmazsa diğer bütün erdemler çürüyen birer erdem müsveddeleri olarak kalırlar. Aşk, cesaret gerektirir, çünkü kırılmaktan korkmayı bırakarak, gerçekten aşık olursunuz. Sevgi, cesaret gerektirir, çünkü sevgi tümüyle bir karşılıksız verme eylemidir. Dürüstlük, cesaret gerektirir, çünkü doğruluğuna inandığınız şeyler adına risk alırsınız. Bilgi, cesaret gerektirir, çünkü her bir öğrenme eylemi, bilgisizliğinizi kabul etme cesaretinden kaynaklanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 seninki güseldir ve ööreticidir heralde ama uzunmuş okumaya üşendim...[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 abi hala burdamısnız :D bu topici yerim ben en son fıstık atıyoduk :D *!fıstık atar*[signature][hline]Booo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 bence haksiz.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 bencede haklı..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 said: Absolut, 08 Temmuz 2004 16:16 tarihinde demiş ki: İlk playboy kelimesini duydugumda oyuncak asker falan sanmıştım. Sonra okuduk, öğrendik, dimağımızı geliştirdik bir daha unutmadık. Playboy kelimesini okuyup oyuncak asker nasıl sanıyosun bende onu anlamadım[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 İlkokuldaydım ve arkadaşım abisinin playboyunu yarın okula getireceğini söyledi. Bende ilkokul ingilizcemle paly=oyun boy=erkek,oğlan diye çevirerek aklımdan oyuncak asker veya ne biliyim bi oyuncak sandım. Meğer değilmiş :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 "Yapmak istediğiniz işlem için yeterli yetkiniz bulunmamakta. Durum hakkında ayrıntılı bilgi için [email protected] adresine başvurabilirsiniz, tşkler." Ne demek?? Yazıyı açmaya çalışıyorum ama...[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 said: Absolut, 08 Temmuz 2004 16:37 tarihinde demiş ki: İlkokuldaydım ve arkadaşım abisinin playboyunu yarın okula getireceğini söyledi. Bende ilkokul ingilizcemle paly=oyun boy=erkek,oğlan diye çevirerek aklımdan oyuncak asker veya ne biliyim bi oyuncak sandım. Meğer değilmiş :) Babam o zamanlar playmen okurdu, e biz de ilkokulda ingilizce öğrendik ya, playMEN erkekler için, playBOY da erkek çocuklar için. Bayiden gidip istemiştim, adam gülerek: "Baban için mi alıyosun?" demişti ben de pişkin pişkin: "Yoo, kendime alıyorum" demiştim. Babam da yanımdaydı, o almıştı. Neyin ne olduğunu eve gelince babamın omuzundan dergiye baktığımda anlamıştım. Hey gidi günler heyyy.... :-)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 edebiyat sitesinde bi ineklik var, düzelince okursunuz, faydalanırsınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 sosyoloji okursam bu başlığı editleyip tez olarak sunacağım.. aramızda sosyoloji profu varsa şimdiden söylesin de ben de playbap'ın düştüğü duruma düşmeyeyim..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 said: DA2019, 08 Temmuz 2004 16:37 tarihinde demiş ki: "Yapmak istediğiniz işlem için yeterli yetkiniz bulunmamakta. Durum hakkında ayrıntılı bilgi için [email protected] adresine başvurabilirsiniz, tşkler." Ne demek?? Yazıyı açmaya çalışıyorum ama... aynı yazıyı paticik.com da yazmıştım ben bu topic açılmadan önce :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 08 Temmuz 2004 22:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 7 Sonraki 6.sayfa (Toplam 7 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı Kız tavlama dersleri // ripped-off by PlayBoy, haxXored by Emaleth × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 said: DA2019, 08 Temmuz 2004 16:37 tarihinde demiş ki: "Yapmak istediğiniz işlem için yeterli yetkiniz bulunmamakta. Durum hakkında ayrıntılı bilgi için [email protected] adresine başvurabilirsiniz, tşkler." Ne demek?? Yazıyı açmaya çalışıyorum ama... aynı yazıyı paticik.com da yazmıştım ben bu topic açılmadan önce :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 08 Temmuz 2004 22:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar