senko Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 eksi uyeligi hala prim yapan bisi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Mrlee said: http://www.hurriyet.com.tr/ubam-genel-muduru-ismail-karakasin-kirli-camasirlari-40066158?_sgm_campaign=scn_a0046116293a0000&_sgm_source=40066158&_sgm_action=click Abi bu nasıl bişi ya şaka mı bu? Bir de en iyi seçilmişler avrupada herif çok iyi yatakta herhalde denetleme için gelenleri mutlu edip yollamış başka bişi gelmiyor aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 yaptıkları tasarımı başarılı bulmuyorum, eğer amaçları insanlar mobil aletlerden bağlansın, günceli basitçe takip etsin, yazılanları tam okumadan rahatça birbirleri ile küfürleşsin gibi bir şey değilse... diğer taraftan "yazılarını siliyorlar" dan kasıt binlerce paragraf osuruktan şeylerse isabet olmuş ama ciddi, belli bir araştırma ve deneyime dayanan yazılarda siliniyorsa üzücü bir durum, zira duyduğumda baya canım sıkıldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 sözlük zaten salt yazarların içeriği ile hayvani paralara reklam alıyordu. adamlar günde 4 saat sözlük browselamaya vakti olmayanlar için düzgün entryleri toplayıp bir blog altında sunmuşlar işte, aynı inekten 2 kere süt sağmak direk. ilkine sesin çıkmıyorsa ikinciye bağırıp çağırmak mantıksız. madem kaliteli içerik üretebiliyorsun ve bunun üzerinden birileri para kazansın istemiyorsun. 2 liraya bir domain alıp wordpress üzerinden paylaşım yaparsın. bakarsın yarın öbür gün yürür gider blogun 3-5 ek gelir de bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 napim patlatayimmi beyler Bukadar kızdınız yok edelim bari ühh para bok tabi adamlar cloudfront AWS kullanıor ohh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Laurelin said: "konuları duzgun acin isimiz gücümüz var sizlemi ugrasicam?" diyen consule cevap yazdigim icin site tarihinde ilk ve son defa yorungeye surgun cezasi Almisti su anlatan gariban. bir kere karakedi benim yüzümden çekiçlemişti seni. bir tartışmada yeni attığınla tutarsız eski bir mesajını alıntılamıştım, madem öyle deyip basmıştı çekici. başkası mıydı diyeceğim ama konuyu da hatırlıyorum, hedef göstermemeyim şimdi necromancerlara sdfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 yani en az 2 kere yörüngeye sürgün cezası almış olman lazım senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 cok cektik zamaninda, cok badireler atlattik, simdiki nesil sahip olduklarinin farkinda degil. Laurelin said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 huun said: yani en az 2 kere yörüngeye sürgün cezası almış olman lazım senin yok bir kere banlandim oda suresiz ucurdu iste ozel mesajdan tartisinca, boyle topigi neden x bolumune degilde y ye actin tartismasi idi ama x ede giriyordu topic falan filan, cok sacmaydi hem tartisma hemde ceza :P ha birkere cafeine sanirim bi bahane bul tarih bolumunden ucur beni ugrasamiycam demistim :P dedigin o olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 ben alkollüyken garbıça topic açmıştım. küfürsüz gayet kafam çok güzel hayat da güzel tarzı birşeydi. karakedi sağolsun hem banlayıp hem tüm mesajlarımı sildi. aradan 10 sene falan geçti sanırım, hala daha olayı tam olarak kavrayabilmiş değilim fasds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 kavriyacak bisi yok olm admin dediginiz adam da lan diyip banliyo kapatio sansiniza tim bayagi iyi ayarliyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 tim en iyi adam ya adam gibi adam tim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 ben nefr e denk gelmistim ya sansima tukureyim ama cok guzel yedirmistim dedeleri ajsdjasdlajhdglajhsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar