sadece ole bir ketlediler ki geziciler teroristler sunlar bunlar diye..3 kisi bir araya gelip de bagirmaya basladi mi gomonist terorist oluyor..
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
8 Mart Kadınlar Günü - Kadına Şiddete Hayır Protestosu - Niğde
ne kadar sığır bi toplum. ne kadar şovmen ne kadar hıyar.. şehide niye eylem yapmıyomuşlar..sanane dingil sen yapiyomusun?
Anadolu insanı öküz ya bildiğin. İçanadolu,karadeniz,doğu bölgeleri ekstra öküz. Ayrıca Ankara ve etrafını da ayrıca belirtmeden geçmek istemiyorum.
Çok Arap ülkesi gezdim, beğenmedimiz Araplar bile 8 10 kat daha iyidir ya. Özellikle trafikte ekstra anlayışlılar garip bi şekilde.
Çok Arap ülkesi gezdim, beğenmedimiz Araplar bile 8 10 kat daha iyidir ya. Özellikle trafikte ekstra anlayışlılar garip bi şekilde.
Ülkedeki insanlar cehaletleriyle gurur duyar, madalya gibi taşır oldu iyice.
Eminim videodaki adamların hiçbiri son 5 yılda 1 tane bile kitap okumamıştır.
Eminim videodaki adamların hiçbiri son 5 yılda 1 tane bile kitap okumamıştır.
biat kulturu..okuma biz sana anlatiriz dan buralara..
Anadolu insanı öküz ya bildiğin. İçanadolu,karadeniz,doğu bölgeleri ekstra öküz. Ayrıca Ankara ve etrafını da ayrıca belirtmeden geçmek istemiyorum.
Direkt Anadolu'yla alakalı değil, İstanbul'da da bol bol var bunlardan.
Ayrıca haberlere göre polis bunları değil de eyleme destek olanları göz altına alarak zaten belli etmiş durumu da sebebini de.
Öne çıkan mesajlar