oldun Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Direk yenmez tabi ama böyle zevke göre 1/4den 1/7 yag et oranı içinde cok da güzel yenir offfff.Mangalda faln cok da iyi cok da güzel olur. not :Yemegin içine löp löp attılar mı sevmem ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 balık yagi cok lezzetli oluyor kokusu da kotu degil. ama sığır koyun vs yağının kokusu bile direk midemi kaldırıyor ya. berbat bir kokusu oluyor hele tencerede pişerse. sucuğun icinde falan anlamadan gidiyor işte baharat olunca. öbür türlü yağlı parca et yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Marty said: At tek dilim. Gerisi koyun orda. Yumurta da bildircin yumurtasi yerine onu getirmisti kiz. Yanlis anlamış. kıskandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 bi hayvan yağı bide zeytinyağ diğerlerini bünyem kaldırmaz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 huun said: lan asıl şadra mevsimi geldi. karadeniz usulü şöyle koca kemikle kalın kesim ızgaranın üstünde off buğdayla beslenen danaların yağı koyu sarı oluyor böyle, bilmeyen enfeksiyonlu dana kestiler sanır, iltahap gibi ama onu yerken ekmeğe bile gerek yokşerefsizim. çenenden aşağı akan yağı sildiğin beyaz peçete bile sapsarı oluyor küşleme? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 pascalnouman said: dayım sadece kuyruk yagini kızartip rakıya meze yapardi ufff mis gibi kokardi beee dagda yayılan hayvanin yagi ortaya karisik kebapta kimse yemez genelde sisteki yaglari abanırım hepsini kurabiye gibi oluyor serefsiz kuzu haşlamadaki yaglari da affetmem ama normal yemeklerdeki etin yagini ben de yiyemiyorum lezzetsiz heralde ondan abi ciğer şiş yaparken o kuyruk yağları yanık gibi oluyor ya, löp diye atıyosun onu orgazmik bir tat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar