Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

max fps

Kazzuya_

Öne çıkan mesajlar

said:
_ILuVaTaR_, 30 Ocak 2005 03:38 tarihinde demiş ki:
valla bende ya medium ya low vertical bilmemnede acıktır heralde ama max 40 fps oda yere bakınca

40 fps yi geçmiyosa zaten vertical sync i kapayıncada geçmez
ama vertical sync ya off ya on öle medium low u yok :)[signature][hline]Kazzuya Dark
msn : [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kazzuya_, 30 Ocak 2005 03:29 tarihinde demiş ki:
eyer oyunda fps siniz çok düşükse detayların hepsini low yapın zaten low yapıncada fazla bi grafik deişimi olmuyor bide vertical sync oyundan kapatın

bence grafikler epey farkediyor. özellikle full screen glow ve terrain distance harika. çözünürlüğü arttırdınız mı bi de, güneşin topraktaki parlamaları mükemmel. şahsen terrain distance en düşük seviyede oynuyorum ve hiç hoşuma gitmiyor. distance açıkken kharanos'tan ironforge yolunu bile görebilirsiniz, kapalıyken her taraf gri gözükür.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

oyunu açtığımda 15 fps vardı ama yavaştı, 15 fps yalandı yani.
sonra herşeyi kapadım min. a getirdim 15 fps var kapalı yerlerde 45 e kadar yolu var, açıkta max 15
yine de oyun herşeyin minimumunda bile hoş gözüküyor.[signature][hline]kaçın! burizası var!
Sosyal ağlarda paylaş

oyunda ekran kartından daha cok ram onemli bu oyun doom3 hl2 degil ki grafik kartı istesin direct 9 c i destekleyen herhangi bi ekran kartı olmasi sart sadece okadar..oyunda fps i etkileyecek en onemli olay ram dir..ram ne kadar fazla ise fps okadar artar..
Sosyal ağlarda paylaş

bende fx5200 var ama ustune 1,5GB ram.
icerde 30-40FPS, disarda 60-70FPS. herseyten once ram onemli bu oyunda. ucuslarda, zone degistirirken raidlerde. hep yukleme var arkada.[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope...

[Bu mesaj Befounder tarafından 31 Ocak 2005 05:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...