Kazzuya_ Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 eyer oyunda fps siniz çok düşükse detayların hepsini low yapın zaten low yapıncada fazla bi grafik deişimi olmuyor bide vertical sync oyundan kapatın[signature][hline]Kazzuya Dark msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 valla bende ya medium ya low vertical bilmemnede acıktır heralde ama max 40 fps oda yere bakınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 kart ne illu ?[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kazzuya_ Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 http://www.hs.com.tr/uretici_urunlist.asp?uretici=SPARKLE ürün no 12/1[signature][hline]Kazzuya Dark msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kazzuya_ Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: _ILuVaTaR_, 30 Ocak 2005 03:38 tarihinde demiş ki: valla bende ya medium ya low vertical bilmemnede acıktır heralde ama max 40 fps oda yere bakınca 40 fps yi geçmiyosa zaten vertical sync i kapayıncada geçmez ama vertical sync ya off ya on öle medium low u yok :)[signature][hline]Kazzuya Dark msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 fx5200 rulezz bu arada medium lowla detailları kastettim ben vertical biseyi degil. [Bu mesaj _ILuVaTaR_ tarafından 30 Ocak 2005 13:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 x800 xt rulez[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulubeg Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 o kart zamanında $400 idi, şimdi aynı tür kartlar $200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Rainmax- Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 6800gt rulez !. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theblackdevil Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bu arada sanırım vsync off ken grafikler daha ii oluo... hayır 9600XT rulezz...[signature][hline]Izzitsuss Mujja (retired) -SWG- Jorin (retired) -FFXI- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ben de 35 fps'nin altına düşmüyor, en fazla 85 fps gördüm.. bütün ayarlar sonuna kadar açık, 1024 - 768. 9800 pro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 4ram ati rules ! h@xxors ne yani ?[signature][hline]Nothing but the music. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: Kazzuya_, 30 Ocak 2005 03:29 tarihinde demiş ki: eyer oyunda fps siniz çok düşükse detayların hepsini low yapın zaten low yapıncada fazla bi grafik deişimi olmuyor bide vertical sync oyundan kapatın bence grafikler epey farkediyor. özellikle full screen glow ve terrain distance harika. çözünürlüğü arttırdınız mı bi de, güneşin topraktaki parlamaları mükemmel. şahsen terrain distance en düşük seviyede oynuyorum ve hiç hoşuma gitmiyor. distance açıkken kharanos'tan ironforge yolunu bile görebilirsiniz, kapalıyken her taraf gri gözükür.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 yahu fpsi nasıl arttırcaz söylesenize 5 fps ağlıyorum bi horde basıyo hareket edemiyorum aeuhea[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: Head, 31 Ocak 2005 02:14 tarihinde demiş ki: yahu fpsi nasıl arttırcaz söylesenize 5 fps ağlıyorum bi horde basıyo hareket edemiyorum aeuhea ram alacaksin :)[signature][hline]-------------------------------------- www.gametogame.net For the Horde We hate the Palliance -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 oyunu açtığımda 15 fps vardı ama yavaştı, 15 fps yalandı yani. sonra herşeyi kapadım min. a getirdim 15 fps var kapalı yerlerde 45 e kadar yolu var, açıkta max 15 yine de oyun herşeyin minimumunda bile hoş gözüküyor.[signature][hline]kaçın! burizası var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 oyunda ekran kartından daha cok ram onemli bu oyun doom3 hl2 degil ki grafik kartı istesin direct 9 c i destekleyen herhangi bi ekran kartı olmasi sart sadece okadar..oyunda fps i etkileyecek en onemli olay ram dir..ram ne kadar fazla ise fps okadar artar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bende fx5200 var ama ustune 1,5GB ram. icerde 30-40FPS, disarda 60-70FPS. herseyten once ram onemli bu oyunda. ucuslarda, zone degistirirken raidlerde. hep yukleme var arkada.[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope... [Bu mesaj Befounder tarafından 31 Ocak 2005 05:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar