noddle Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Arkadaşlar, Lise yıllarım Kadıköy'de geçti ancak en az 10 senedir pek uğramıyorum. Eşim ile birlikte Mart sonunda 3-4 günlük Kadıköy ziyareti planladık. Neler yapılır nerelere gidilir? Benim hatırladığım, Moda & Fenerbahçe tarafları fena değildi fakat değişmiştir şimdi oralar. Şöyle denize karşı iyi nargile yapan yerler var mı? Ya da merkezde nereler de takılabiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 rexx'in önünde buluşun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Agapia mi ne vardi oraya git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Sehir gezmicen mudur, alti ustu Kadikoy'e gidip dolanican. 4 gunde gezemeyecegin kosesi yok Kadikoy'un, bi ucundan gir digerinden cik iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 modaya fenerbahçeye caddebostana bostancıya sahil yoluna bağdat caddesine felan gidersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 4 günde ne kadıköyü abi 4 ülke gezdiriyolar o sürede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Abiler, 4 gün fazla tabi de 2 gününü Avrupa yakasına ayırdım. Kadıköy, Bağdan Caddesi, Moda, Feneryolu'nunda tavsiye ettiğiniz oturmalık nargileli manzaralı mekanlar var mı bildiğiniz? Nokta atışı gideyim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 yali cafe var maltepe sahilde ordan daha kaliteli nargile yapan yer bulamadim anadolu yakasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 senko said: yali cafe var maltepe sahilde ordan daha kaliteli nargile yapan yer bulamadim anadolu yakasinda. Hiç götürmüyon şenko ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 ayıpsın abi götüreyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 yanlış account Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 birbirinizi goturecekseniz hani su paylasilan oda resimli yere de goturun..pati hall of fame mekani artik orasi da..cekdenyils suite.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 ahuahuahuahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 senko said: yali cafe var maltepe sahilde ordan daha kaliteli nargile yapan yer bulamadim anadolu yakasinda. yalı yaramaz ya küçükyalı sahildeki şato vip güzel. ayrıca yalı paçoz mekanı olm senin ne işin var orda şato vip varken :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 meh şato vip de kıro hatta maltepe sahildeki bütün mekanlar acaip kıro patroon felan var orada düze şato var nargile fena değil ama inanılmaz kıro yani o kıro tadda acıbadem in altında koşuyolunda şherbet var nargile icceksen düzgün mekan etmekan var libadiye üzerinde nargilecisi yasin güzel yapıyo bu arada zaten bu türbanlı kız pis sakallı erkek nargile çift konseptide çok yoruyo beni bu dönem neyse hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Nargile ne yeaa dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Drall said: Nargile ne yeaa dendi mi? http://www.nargilenet.com/images/urunler/nargile53-228.jpg şöle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 paçoz =/ kıro :D yalı liseli ve üni başları kafesi tam. şato vip de şakır şakır makyajlar içinde şık türbanlı sevgili ile gelen bmwli barzo mekanı, yemekleri falan güzel mekan derli toplu temiz gibi, nargile oldukça güzel en azından. 2 gün önce fenerbahçede tesadüfteydim mesela artık nargile konusunda kendilerini aşıp dibe vurmuşlar rezalet ötesiydi, fenerbahçe tarafında var mı böyle nargilesi çok iyi bir yer? ayrıca libadiyeye nargile için gitmek nedir abi, bir arkadaşıma ziyaret için gitmiştim 7 sene önce az daha camiye sokuyordu adres sorduğum amca boşver orayı gel bi namaz kılalım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 hacı bilen bilir ben senelerce moda cafede takıldım direk moda spor klubu karsısında cezalar mezalar ramazanlar dukkanı satınca et mekana nargile verdiler nargilecileri yasinde oraya gecti yane ben mekanın sahiplerini tanıdıgımdan oraya gitmeye basladım mekan güzel bi steak house adamlar nargile kafe tarafınıda bu sene revize ettiler baya ciks oldu ben cok tutmadım ama neyse yani ozetle aksam gidip yemek yiyip nargile tutturebilir ogleyin asıl ascıları yok yemekler biraz zayıf ama aksam gittiğim seferlerde yediğim en iyi cheeseburgeri yedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 yolum düşerse aklımda olsun madem ama libadiye ters yer hakikaten bi nargile için gitmek zor bana :) burda yürüme mesafesinde patroon falan ondan da çekici geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 http://www.etmekan.com/ yazın güzel olucak baya her taraf cam komple açarlar rakımda yüksek eser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Liebe said: paçoz =/ kıro :D yalı liseli ve üni başları kafesi tam. şato vip de şakır şakır makyajlar içinde şık türbanlı sevgili ile gelen bmwli barzo mekanı, yemekleri falan güzel mekan derli toplu temiz gibi, nargile oldukça güzel en azından. 2 gün önce fenerbahçede tesadüfteydim mesela artık nargile konusunda kendilerini aşıp dibe vurmuşlar rezalet ötesiydi, fenerbahçe tarafında var mı böyle nargilesi çok iyi bir yer? ayrıca libadiyeye nargile için gitmek nedir abi, bir arkadaşıma ziyaret için gitmiştim 7 sene önce az daha camiye sokuyordu adres sorduğum amca boşver orayı gel bi namaz kılalım diye. libadiyede oturuyorum gideyim şu mekana yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Liebe said: senko said: yali cafe var maltepe sahilde ordan daha kaliteli nargile yapan yer bulamadim anadolu yakasinda. yalı yaramaz ya küçükyalı sahildeki şato vip güzel. ayrıca yalı paçoz mekanı olm senin ne işin var orda şato vip varken :S sato da fena degil bak yanyanalar zaten ama yemek olarak yali yi daha cok begeniyorum ortam kiro fln haklisiniz da, yalinin mekan cok genis oldugundan kendin takilip muhabbetini edip gidiyorsun, karisan eden olmuyor. @ramses, gidelim abi ne zaman istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 RamsesII said: senko said: yali cafe var maltepe sahilde ordan daha kaliteli nargile yapan yer bulamadim anadolu yakasinda. Hiç götürmüyon şenko ya Serefsiz ya. Sorunca soylemez, ciks ciks mekan sayar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Sizin nargile içtiğiniz yerlerde eskiden ben yüzüyordum. Böyle tipler nargile içsin diye mahvettiler güzelim sahili, plajı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar