Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3-4 Günlük Kadıköy Ziyareti

noddle

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar,
Lise yıllarım Kadıköy'de geçti ancak en az 10 senedir pek uğramıyorum. Eşim ile birlikte Mart sonunda 3-4 günlük Kadıköy ziyareti planladık. Neler yapılır nerelere gidilir? Benim hatırladığım, Moda & Fenerbahçe tarafları fena değildi fakat değişmiştir şimdi oralar.
Şöyle denize karşı iyi nargile yapan yerler var mı? Ya da merkezde nereler de takılabiliriz?
Sosyal ağlarda paylaş

meh şato vip de kıro
hatta maltepe sahildeki bütün mekanlar acaip kıro
patroon felan var orada
düze şato var
nargile fena değil ama inanılmaz kıro yani

o kıro tadda acıbadem in altında koşuyolunda şherbet var

nargile icceksen düzgün mekan
etmekan var libadiye üzerinde nargilecisi yasin güzel yapıyo

bu arada zaten bu türbanlı kız pis sakallı erkek nargile çift konseptide çok yoruyo beni bu dönem
neyse hayırlısı
Sosyal ağlarda paylaş

paçoz =/ kıro :D yalı liseli ve üni başları kafesi tam. şato vip de şakır şakır makyajlar içinde şık türbanlı sevgili ile gelen bmwli barzo mekanı, yemekleri falan güzel mekan derli toplu temiz gibi, nargile oldukça güzel en azından. 2 gün önce fenerbahçede tesadüfteydim mesela artık nargile konusunda kendilerini aşıp dibe vurmuşlar rezalet ötesiydi, fenerbahçe tarafında var mı böyle nargilesi çok iyi bir yer?

ayrıca libadiyeye nargile için gitmek nedir abi, bir arkadaşıma ziyaret için gitmiştim 7 sene önce az daha camiye sokuyordu adres sorduğum amca boşver orayı gel bi namaz kılalım diye.
Sosyal ağlarda paylaş

hacı bilen bilir ben senelerce moda cafede takıldım
direk moda spor klubu karsısında
cezalar mezalar ramazanlar dukkanı satınca et mekana nargile verdiler
nargilecileri yasinde oraya gecti
yane ben mekanın sahiplerini tanıdıgımdan oraya gitmeye basladım

mekan güzel bi steak house adamlar nargile kafe tarafınıda bu sene revize ettiler
baya ciks oldu ben cok tutmadım ama neyse
yani ozetle aksam gidip yemek yiyip nargile tutturebilir
ogleyin asıl ascıları yok yemekler biraz zayıf ama aksam gittiğim seferlerde yediğim en iyi cheeseburgeri yedim
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

paçoz =/ kıro :D yalı liseli ve üni başları kafesi tam. şato vip de şakır şakır makyajlar içinde şık türbanlı sevgili ile gelen bmwli barzo mekanı, yemekleri falan güzel mekan derli toplu temiz gibi, nargile oldukça güzel en azından. 2 gün önce fenerbahçede tesadüfteydim mesela artık nargile konusunda kendilerini aşıp dibe vurmuşlar rezalet ötesiydi, fenerbahçe tarafında var mı böyle nargilesi çok iyi bir yer?

ayrıca libadiyeye nargile için gitmek nedir abi, bir arkadaşıma ziyaret için gitmiştim 7 sene önce az daha camiye sokuyordu adres sorduğum amca boşver orayı gel bi namaz kılalım diye.

libadiyede oturuyorum gideyim şu mekana yaw
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

senko said:

yali cafe var maltepe sahilde
ordan daha kaliteli nargile yapan yer bulamadim anadolu yakasinda.

yalı yaramaz ya küçükyalı sahildeki şato vip güzel. ayrıca yalı paçoz mekanı olm senin ne işin var orda şato vip varken :S

sato da fena degil bak
yanyanalar zaten
ama yemek olarak yali yi daha cok begeniyorum

ortam kiro fln haklisiniz da, yalinin mekan cok genis oldugundan kendin takilip muhabbetini edip gidiyorsun, karisan eden olmuyor.

@ramses, gidelim abi ne zaman istersen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...