Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Garip Mavi Ekran

darkageman

Öne çıkan mesajlar

Valla üstad bakacağım. Yarın zaten bir servise daha vereceğim dediğim gibi. Donanımsal ise sorun garantisi var herşeyin. Umarım bulabilirler bulamazlarsa da bir daha mavi ekran verirse kesin tüm parçaları göndermekte kararlıyım. Yeni priz vs taktım. Şu an görünürde bir problem yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi buldum vallahi buldum Kernel 41 Hatası vermiş Olay görüntüleyicisinden buldum.

Sistem düzgün kapatılmadan yeniden başlatılmış. Bu hatanın nedeni sistemin yanıt vermeyi durdurması, kilitlenmesi veya beklenmeyen bir şekilde güç kaybına uğramış olması olabilir.+

0x8000400000000002

Bunu diyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Önemli soru: Anakartın ASUS mu?

ASUS ise, ASUS un lanet gidesi AI Suite inin zamanlanmış görevleri var, onlar devreye girince bende aynen böyle 41 ile kapatıyordu makineyi, kafayı yedim ama sonunda çözdüm olayı, zamanlanmış görevlerden ASUS la ilgili her şeyi çıkar.
Sosyal ağlarda paylaş

Verdiğim yerde de vermiyormuş sabahtan beri oyun felan oynuyorlarmış.
Bezdim artık lanet olsun ya. Vermediğim servis kalmadı yok arkadaş
onlarda bir problem olmuyor. Yeter ya vallahi yeter. Ya parçalayacağım artık çekiçle gına geldi nedir bunun derdi abi nedir ya. Bu kadar takıntılı adam değildim ben delirtti beni ya. Prizini kablolarını yeni değiştirdim. Elektrik hattında mı problem var anlamıyorum vallahi billahi delireceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi baz alsam tamam. 2 gün önce pazar günü sabah 10'dan akşam 12.23'e kadar oynadım Tam saat 12.23' te verdi. Ondan önceki günde 10-11 saat sonra verdi. İlk maviyi COD oynarken verdi İkinciyi de rust.

Yani bunu normal bir şekilde yapmıyor. Desem 3 saatte 1 yapmaz abi biliyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...