ad3m Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 SSD ye bak sen firmware güncelle nette araştırırsan belli periyodlarla kapanan bsod veren çoğu şeyin kaynağında ssd yatıyor neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Normalde windows mavi ekran auto restart yapar o ozelligi kaldirirsan mavi ekrandaki hatayi gorebilirsin rahatca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Ssd güncel. Corsair Ssd toolbox güncel diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 12 saate bir olduguna emin misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Dün 12 saatte bir oldu ondan önceki gece de 12 saatte bir şu an oyun oynuyorum deniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 11 saat olunca kapat aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Valla üstad bakacağım. Yarın zaten bir servise daha vereceğim dediğim gibi. Donanımsal ise sorun garantisi var herşeyin. Umarım bulabilirler bulamazlarsa da bir daha mavi ekran verirse kesin tüm parçaları göndermekte kararlıyım. Yeni priz vs taktım. Şu an görünürde bir problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 bilgisayarıma sağ tuşla ayarlara girip, şu gösterdiğim tiki kaldırıp mavi ekranın gelmesini bekle o zaman restart atmaz makina, not alırsın mavi ekrandaki hatayı http://prntscr.com/acgg4b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Abi buldum vallahi buldum Kernel 41 Hatası vermiş Olay görüntüleyicisinden buldum. Sistem düzgün kapatılmadan yeniden başlatılmış. Bu hatanın nedeni sistemin yanıt vermeyi durdurması, kilitlenmesi veya beklenmeyen bir şekilde güç kaybına uğramış olması olabilir.+ 0x8000400000000002 Bunu diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Araştırdım şimdi. Bu hatayı alanlarda minidump açılmıyor ve mavi ekran verdiği gözükmüyor bilgisayarın. Neden kaynaklanır yabancı forumlarda psu denmiş ama bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Önemli soru: Anakartın ASUS mu? ASUS ise, ASUS un lanet gidesi AI Suite inin zamanlanmış görevleri var, onlar devreye girince bende aynen böyle 41 ile kapatıyordu makineyi, kafayı yedim ama sonunda çözdüm olayı, zamanlanmış görevlerden ASUS la ilgili her şeyi çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Msi anakart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Başka servise verdim sabahleyin. Bakalım ararlar öğlene doğru tahminimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Verdiğim yerde de vermiyormuş sabahtan beri oyun felan oynuyorlarmış. Bezdim artık lanet olsun ya. Vermediğim servis kalmadı yok arkadaş onlarda bir problem olmuyor. Yeter ya vallahi yeter. Ya parçalayacağım artık çekiçle gına geldi nedir bunun derdi abi nedir ya. Bu kadar takıntılı adam değildim ben delirtti beni ya. Prizini kablolarını yeni değiştirdim. Elektrik hattında mı problem var anlamıyorum vallahi billahi delireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Parçalama bana gönder elektroniğe işkenceye hayır! 12 saat demiştin oldu mu o kadar adamlarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 7.saate girdik hala tık yok makinada. Dedim bütün gün kalsın yarın alacağım. Herşeyi sökeceğim garantiye göndereceğim. Yoksa harbiden çekiçle parçalarım ben sinir hastası olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Sen bu 12 saati ortalama baz alıp mı söyledin (salladın) yoksa bir sabit mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Abi baz alsam tamam. 2 gün önce pazar günü sabah 10'dan akşam 12.23'e kadar oynadım Tam saat 12.23' te verdi. Ondan önceki günde 10-11 saat sonra verdi. İlk maviyi COD oynarken verdi İkinciyi de rust. Yani bunu normal bir şekilde yapmıyor. Desem 3 saatte 1 yapmaz abi biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Bugün evdeyim bütün gün zorlayacağım makineyi sabahtan beri oyun oynuyorum. Verirse herşeyi garantiye göndereceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 O dediğiniz otomatik başlatma komutunu yaptığım halde pc tekrar shutdown yedi power ışığı yandı söndü. Minidump dosyası da açmadı sanırsam donanımsal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 SSD Bozuk çıktı değişiyor. Ramlerde problem yok. Anakart işlemci ve ekran kartı da hala test ediliyore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Demiştim ben sana ssd diye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Anakartıda değişiyorlar 0 :D İşlemciyi yurtdışına yollamışlar. İntel kesin onu da değişir skladklas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Ne güzel işte herşeyin sıfırlanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar