KillJoy Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Darqainu said: KillJoy said: elektrikli mi şarjlı mı nasıl çalışıyo bu, avantajı dezavantajı ne klasik yöntem sarmaya göre :) Pille çalışıyor, verdiğim linkteki resimlerde görebilirsiniz. Piller kolaylıkla yenisiyle değiştirilebilir, ama ben ürünle gelen 2 tanesini vereceğim işinizi görürler uzun süre. Zaten bir kalem pil kullanıyorsunuz kutudaki yuvasına sokup bastırdıkça hazne ısınıyor ve dumanı diğer ucundan çekiyorsunuz. Aletin olayı şu; içtiğimiz çeşitli(!) kurutulmuş bitkilerin içindeki kimyasalların açığa çıkması için gereken derece sarıp yaktığında verdiğin ısıdan düşük. Dolayısıyla çakmakla yakınca genelde israf oluyor ve lüzumsuz yaktığınız şeylerin de dumanını alıyorsunuz. Aynı zamanda bu ürünle bir günde içeceğiniz şeyi 3-5 günde içiyorsunuz. Portatif, ve sadece thc yada artık hangi kimyasalsa onu açığa çıkardığı için iki yudum duman alıp minimum kokuyla işinizi görebiliyorsunuz. eyw güzel açıklamışsın. aslında mantıklı duruyor.Yanmadığı için duman da az çıkıyor sanırım. birde bitip bitmediğini nasıl anlıyoruz yine kararıyor mu geriye kalan, kül gibi mi oluyor?! asıl soru direk malzemeyi koyuyoruz dimi? karıştırmıyoruz sigarayla falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 sorulmasi gereken soru..kac yil yersiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Tütünle vs karıştırılmıyor, tükendiği zaman kahverengimsi bir renk alıyor. Zaten alınca okuyarak ve pratik ederek öğreniliyor. Ayrıca bu alete sahip olduğun için bir şey yemezsin, sera ışığın var diye yemeyeceğin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Botanik derslerinde muhtelif bitkilerden etken madde ekstrakt ediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Beni çok sarmadı alet, var mı almak isteyen? Sizler için istanbula taşıdım bakın, yok böyle bi hizmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 snoop gibi poset poset alamazsan sarmaz tabi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Yok ya eldekini de buna koyduğunda baya iyi sonuç veriyo, film izliceende falan şipşak mentol içip nefesi ferahlatmak hoş oluyo da ben sigaranın muhabbetini seviyomuşum onu anladım, film için ayrı muhabbet için ayrı takılabilcek lüksüm olsa satmam ama sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 alkolikler gibi tek basina icersen bisey anlamazsin ki bu dalgadan olayi muhabbet zati hatta mumkunse ses kaydı alacan habersiz sonra da dinliceksiniz neler konusulmus diye kahgdada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Numan da forumun pis çocuğu anasını satayım, her konu da var fds B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 sadece malzemeyi alsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 malzemeli fiyat ver. en kıl olduğum şey mouse alınca içinden pilinin çıkmaması. ya da uçlu kalem alıp ucunun olmaması gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 DRaGoN_SLaYeR said: Numan da forumun pis çocuğu anasını satayım, her konu da var fds B)- psikoaktif maddeleri sizden ogrenecek degiliz ahgsdja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 la bildiğin ot için pipemış. bi espirisi yok la bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Pipe çakmakla yakılıyor, bu çakmakla verdiğin dereceğin fazla olduğunu ve malzemeyi "hiç" ettiği sebebiyle yapılmış bir zımbırtı. Elektronik sigaralar için olan likitleri niye çakmakla yakmıyoruz gibi bir yorum olmuş seninki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Çorbacı sandınız sanırım beni? Ciddi alıcılar öm atsın ya burda smoke everyday geyiklerine giremicem hiç. Yönetimin dikkatlerini üzerimize çekmeye gerek yok Okaliptus yaprağından mentolünü ayırıp çekebildiğiniz bi alet bu sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Gençler ay sonu parasız kaldım, hadi ömleri bekliyorum artık. Yok mu sağlıklı yaşamak isteyeniniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 ahahahhahaha parasiz kalmana gulmuyorum yanlis anlasilmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar