xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Evde dolby sounddan tek cikis optic. Bilgisayara baglayayim diyorum olmuyor. Bilgisayarda optic cikis yok. Donusturucu var mi optic kablolar icin normal stereo ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Kablo olarak yok ne yazık ki araya DAC filan girmesi gerekiyor. Malum PCdeki çıkış analog, ses sistemindeki giriş digital. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 http://www.dx.com/p/fiio-d3-digital-to-analog-audio-converter-66303#.VtweaEVXfCQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 ucuza dac. fiio nun dac larından birinde de vardı. hem sonradan direk ses kartı yerine de kullanırsın ya da on the go mobil dac olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Tam cahilmis bu mediamarkttaki demek ki bana sacma sapan bi uc satmisti herif. Gidimde sokim onu kulagina :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 giriş-çıkış dönüştürücüsü falan vermiştir adam heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Aha buldum aldim. Eyvallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar