eregorn Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Forumda araştırdım. Bir kaç yerde lafı geçmiş ama başlık atılmamış. Site ve format hoşuma gitti benim. Bilmeyenlerle de paylaşmak istedim Wattpad Hikayelerin romanların yazıldığı bir site. Kendimce bir şeyler yazıyorum bende. Adam Olma Yolunda Tamamen keyfidir benim yazım. Tabi daha ciddi yazılarda var. Telif hakkı falan alınmış olan şey gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Naber Dergi > Oxford World's Classics > ... yayınevleri yazarlar falan ... > dergi çıkarma heveslileri > kimsenin bilmediği kelimelerle iyiymiş gibi davranıyoruz fanzin > ot dergi > dizüstü edebiyatı > wattpad > tumblr çok büyük bir hatayı düzeltmek için edit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 ben biraz kullandım ama çok sevemedim açıkçası. birincisi arayüzü cidden kötü ikincisi de çok fazla yüksek oy almış çöp içerik var. mantık olarak iyi ama. en büyük 3. pazarının türkiye olduğunu okumuştum kullanmadan önce, kullandıktan sonra romantik kısmındaki fantezili hikayeleri görünce anladım bizimkilerin niye kullandığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar