eldar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 walla fedaykinin hakkı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 Cicilerim bakın bana, size diyceem vardır Elli kere söyledim, bu işler aslında baya kolaydır Razı etmeye çalışmak değil, gerçekten uyuşuyor olmak önemli Erkişinin derdi gönül hoşluğuysa kasılmak gerekmemeli Neden böyle gereksiz şiir işlerine giriyorsunuz ki? şiirin meali: şekerim kız hoşuna gidiyorsa, kızın hoşuna gittiğini belli etmek için şiir yazıp kaf dağı'nın arkasındaki canavarın gözünü getirmeye ya da dağları delmeye gerek yok. lambır lumbur olmamak kaydıyla hoş bir şekilde belli et derdini (yani gidip damdan düşer gibi "ben sana aşık oldum hedehödö!" deme, arkadaşını da yollama, bööle tatlı tatlı muhabbet et, gözünün içine bak, filan...) kızda da ışık yanarsa ne ala. yok yanmazsa yukarı bak "neeexxt!" de, allah yenisini gönderir :) bu yaşınızda bu işlere bu kadar kasık başlarsanız yarın öbür gün eliniz ayağınız dolanır işler iyice ciddiye bindiğinde. bence siz takılmanıza bakın tatlı tatlı. ağlayın, gülün, öpüşün gizli gizli filan. bunlar hoş şeyler. şunu hepiniz kafanıza yazınız ki, aranızdan belli bir yaşı geçmemiş olanlarının çok sevdiği, aşık olduğu, 3 senedir çıktığı, hede hödö olduğu bir kız varsa bile onunla HAYATINIZI GEÇİRMEYECEKSİNİZ: hayat, tahmin ettiğinizden çok daha gıllıgış bişey, ööle aşksa aşk, bilmem neyse bilmem ne şeklinde gelişmiyor. budur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Fallen_ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 SAlla şiiri sen kasıp yazıcan hatun bakıcak aa ne şeker filan sonra ne olucak... Ulan biz salak erkeklerin yapmadığı mallık yok bu konuda eleman dağları delmiş be ee ne dir durum tam bi dumur mutlu sonmu ? ı-ıh.. İçinde y olmayan bi yaratıkla zor bunlar çünki belli xx yani sadece kendisi kendi bakış açısı kendi cinsi salla şiiri miirii yazmıycaktım ama dayanamadım...senin adın kaç harfli soyle o sana yazsın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamutix Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 said: Emaleth, 07 Ekim 2002 11:06 tarihinde demiş ki: şunu hepiniz kafanıza yazınız ki, aranızdan belli bir yaşı geçmemiş olanlarının çok sevdiği, aşık olduğu, 3 senedir çıktığı, hede hödö olduğu bir kız varsa bile onunla HAYATINIZI GEÇİRMEYECEKSİNİZ: hayat, tahmin ettiğinizden çok daha gıllıgış bişey, ööle aşksa aşk, bilmem neyse bilmem ne şeklinde gelişmiyor. budur :) sevgili emaleth aplacığım, benim de bu konuyla ilgili bir derdim var. yukarıdaki paragraf ışığında, yanımızdaki insana "aha artık hayatımı bununla geçirebilirim" demek için gerek ve yeter şartlar nelerdir? yaşla ilgili bi durumsa nerden itibaren şeedebiliriz mesela? bi de sevdiğimiz kişiye bugün var yarın yok diye yaklaşırsak aceba işin tadı kaçabilir mi? cevabınıza göre karşı cinse yaklaşımımı gözden geçirmek istiyorum. peşinen teşekkür eder, ellerinizden öperim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 said: lamutix, 07 Ekim 2002 12:40 tarihinde demiş ki: sevgili emaleth aplacığım, aplaymış hade be, dedem yaşındasın :P said: benim de bu konuyla ilgili bir derdim var. a.k.a. yine bana bulaşmaya karar verdin. said: yukarıdaki paragraf ışığında, yanımızdaki insana "aha artık hayatımı bununla geçirebilirim" demek için gerek ve yeter şartlar nelerdir? bilmen diil hissetmen gerekiyo şekerim :) ama hislerin de her zaman doğru çıkmayabiliyor tabe. dünyada manyak heriflerden de manyak karılardan da bol bol var ve bunların sağı solu belli olmuyor ki. said: yaşla ilgili bi durumsa nerden itibaren şeedebiliriz mesela? çift yönlü olmamakla berbaer şöyle bir önerme söyleyebilirim: eğer "genç"sen (which u r not :P) erken yaşta O'nu bulmak zor hatta imkansız. eğer yaşlıysan, bulabilirsin de bulamayabilirsin de. ama en azından umut var :P said: bi de sevdiğimiz kişiye bugün var yarın yok diye yaklaşırsak aceba işin tadı kaçabilir mi? e tabi. ne demiş şeyler? hiç ölmeyecekmiş gibi çalış, yarın ölecekmiş gibi ibadet et. aynı mantık :P said: cevabınıza göre karşı cinse yaklaşımımı gözden geçirmek istiyorum. peşinen teşekkür eder, ellerinizden öperim :) ne eli be? *!yanağını uzatır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 dolar kaç lira oldu be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Fallen_ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 KJişisel tartışmalar için özel msg sistemi var biliyormusunz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamutix Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 said: Emaleth, 07 Ekim 2002 12:54 tarihinde demiş ki: *!yanağını uzatır* *!tepesinden öper* estağfirullah ne bulaşması. benim de böyle konularda akıl danışmaya ihtiyacım olamaz mı yani? teessüf ederim. tamam biz beğendik, sevdik, ööle bööle hissettik ama sonra bi terslik oldu, sevgilimiz ayıya maymuna kaçtı, prenses olduğu için ailesiyle birlikte sibirya'ya sürüldü, mutfak bum yaptı bizimki altında kaldı vs. vs... velhasıl kelam işimiz yürümedi... e bunlar hayatta var, hepimiz de biliyoruz ve hazırlıklı olmalıyız ama hayatın gerçekleri böyle diye benim yaşım müsait değil, yatak dar, yorgan kısa deyip sevdiğimiz insana "yarın devir değişcek, e tabi çelik de değişcek" gözüyle bakmamalıyız diyodum. bulmuşken şööle ahtapot gibi sarmalayıp yapışmazsak tadı çıkmaz ki. yiyim öbür türlü mesafeli, tedirgin aşkı meşki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamutix Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 said: _Fallen_, 07 Ekim 2002 13:13 tarihinde demiş ki: KJişisel tartışmalar için özel msg sistemi var biliyormusunz kişisel olmayan tartışma nası oluyor? ona göre izin alalım bişey yazmadan önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Fallen_ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 said: lamutix, 07 Ekim 2002 13:42 tarihinde demiş ki: said: _Fallen_, 07 Ekim 2002 13:13 tarihinde demiş ki: KJişisel tartışmalar için özel msg sistemi var biliyormusunz kişisel olmayan tartışma nası oluyor? ona göre izin alalım bişey yazmadan önce. iki kişiden fazlasını ilgilendirien karşılıkllı atışma şeklinde olmayan diğer insanların da katılımına açık veya bir şekilde bişi söyleyebildiği şeklinde oluyor daha açık anlatmama gerek olduğunu sanmıyorum... Arif olan bu kadarından anlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 Mesela Fallen'ın yaptığı burada kişisel tartışmaya örnek olarak verilebilir. =] Rahat durun, şahane edit mesajları hazırladım başlarım c/pye =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 said: lamutix, 07 Ekim 2002 13:16 tarihinde demiş ki: e bunlar hayatta var, hepimiz de biliyoruz ve hazırlıklı olmalıyız ama hayatın gerçekleri böyle diye benim yaşım müsait değil, yatak dar, yorgan kısa deyip sevdiğimiz insana "yarın devir değişcek, e tabi çelik de değişcek" gözüyle bakmamalıyız diyodum. bulmuşken şööle ahtapot gibi sarmalayıp yapışmazsak tadı çıkmaz ki. yiyim öbür türlü mesafeli, tedirgin aşkı meşki. tavav ye. ben sadece bazı genç arkadaşlarımızın "bu kız beni reddetti ölüyom"larına cevaben diyorum. reddettiyse etti, yaşınız ne başınız ne? yürüyün gidin devam edin gül koklamaya. alalalaa... yoxa yani başından kasılın, ilişki boyunca baston yutmuş gibi takılın, böylece zaman içinde bütün hislerinizi kaybedeceğiniz için acıtmaz demiyorum ki. bak orda özlü söz de yazdım: yarın hedehödöymüş gibi bilmemne, hiç bilmem ne gibi hede hödö... siz komple açın duygu sellerinizin musluklarını, sevgiliniz ayağınızın dibindeyken de açın, yarın öbür gün sevgiliniz dağa bayıra kaçtığında da açın, yüzün duygu sellerinde ama dönüp dolaşıp geleceğiniz yer şudur: bitmiş bitmiştir. bitmezse ne ala... folın: özel mözel diil bunnar. karşılıklı fikir teatisi yapıyoruz. o zaman ali kırcanın programına katılan konuklar da birbirlerine sms atsınlar sessiz sessiz, milyonlar önünde tartışmak yerine. hıh! hem sen nerdesin bakiym? frp kraliçesi oldum haberin yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 Bu arada dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama bütün öğrenciler okullarında meydan biz çalışanlara kaldı. :-) Bu ne biçim çalışmaksa forumlarda birbirimize laf yetiştirip duruyoruz :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 said: Emaleth, 07 Ekim 2002 16:10 tarihinde demiş ki: siz komple açın duygu sellerinizin musluklarını, sevgiliniz ayağınızın dibindeyken de açın, yarın öbür gün sevgiliniz dağa bayıra kaçtığında da açın, yok... Iyi bir musluk tamircisi ve contaci biLen var mi?[hline]Amanin daglar daglar ninja kaplumbagalar Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 aslıyı sevdi kerem dağları deldi kerem aslı vermedi bikerem ben böyle aşkı s.kerem kısa ve öz ;) ha bide şu ömür geçmez küçük yaştaki kıza aşık olmakla vs. yorumuna karşılık [yengem]14/[amcam]18 yaşından beri ara ara ayrılmış fakat en sonunda hep tekrar birlikte olmuşlar, şuan 10 yaşında çocukları var, vede hmm 34/39 yaşındalar süper bişi, tafsiye ederim ;)[hline]5. aşamaya gelene kadar, ayıya dayı diyecen...bu kadar ! -Meph [Bu mesaj Nefr tarafından 07 Ekim 2002 18:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 aksine bu mevsimde daha güzel olur. deri ceketle herkesin karizmasına +1 modifier gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 Olsun çamur yağmur, yağmur altında sefkiliyle gezmek kadar keyifli tek şey kamp ateşinin başında ağaçların arasında bir gece geçirmektir. (Bu ikinci de yalnız olsam da olur gerçi, sefkili şart değil) =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 ben bu siir aksiyonunun sonunu merak ettim , noldu şut ve gol mü yoksa out mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 Valla bende merak ettim. Türküz ya dedikodu meselesi. Ciddi Justin güzelim noldu merak ettik aydınlat bizi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Justin?? *!Soran gözlerle bakar* =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 =[ Üzüldüm, ama belki böyle daha iyidir. Eminim şu anda öyle gelmiyordur ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 sakalımız yokki dinletelim kız sana göz kırpmadan asla herhangi bir harekette bulunmicaksın, bu genelde sevmediğin ama laf olsun diye çıktığın kızlara geçerli seviosan, yakınlaş, yakınlaş, yakınlaş...ama belli etme öle, gözlerine dal bol bol, gülümse, meraklandır vs. vs. sora zaten sen veya o hödük deilseniz olur o iş, ama yani senin kızı elde etmen asla sana ayrıldığınızda üzülme hakkını vermez, sakın açık verme..güçlü erkek ol, masculin[evet fr. biliorum :p] ol...başka kız bul vs. güçsüz erkeğe bu meydanda yer yok, ezilip durursun kızlar tarafından...daha sorada gay olur çıkarsın hiç bi kızdan ilgi göremeyince...yok 2 saat ağladım, yok hede hödö[hline]5. aşamaya gelene kadar, ayıya dayı diyecen...bu kadar ! -Meph Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-SacrificE- Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Bi kere şu benimle çıkar mısın lafına hiç bi zaman ısınamamışımdır.Salakça bi laf bi kere :) kusra bakma ama romeo takılmak için de erken bi yaştasın sanırım.Sen takılmana bak evlencek miydin ki beraber olsaydın.Ağlamak falan geç bence git kola iç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Güzelim bu ruh hali ile kızlarla çıkmana karşıyım o ayrı ama senin burnun sürtmeden akıllanacağın yok. Bu münasetle acilen biriyle çıkman gerekliki daha hızlı öğrenesin. Öncelikle hiç bir kıza benimle çıkarmısın deme. Onunla öyle bir ortam yaratki zaten çıkmaya başlayasınız, bırak kelimeler ardına gelsin. Burdan sakın kızın üstüne atla onu öpmeye başla filan anlama. Önce bir grup ile filan bi yerlere gidin senin yanındayken iyi vakit geçirmeye başlasın. Sonra grupdan ayrı olarak da çeşitli yerlere gitmeye başlayın. Yanlız burda can alıcı nokta hiç bir zaman sana hayır cevabı verebileceği sorular sormamak ve sürekli eğlenmesini sağlamak. Bunlar tabii ki zaman alan şeyler ama sabretmezsen aha işte sonuç. Bir akşam hoş bir yerde hafifde alkollüylen birde bakmışsınki çıkmaya başlıyorsun. Dans ederken sohbet ederken herhangi bir şekilde olabilir. Zaten gözündeki ışıltıyı görmeden asla ama asla harekete geçme derim. Neyse bu liste uzatılabilinir ama zamanla önce çımayı sonrada çıkmamayı öğreneceksin. Biz nişanlandıkta noldu alaaa öğrenenen kadar yıllarımız heba oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 said: fedaykin, 08 Ekim 2002 20:39 tarihinde demiş ki: Burdan sakın kızın üstüne atla onu öpmeye başla filan anlama. bende bişeyi yanlış yapıorum diodum ;) bak hala ceren diyo ya...bak tekrar başa dönelim, kızın yanına gidip hödük gibi "benimle çıkar mısın?" denmez...aslında böyle bir söz kalıbı bile yoktur, daha doğrusu bunun "bi ara yemeğe falan çıkar mıyız?", "sinemaya gidelim mi?", "uff bu tarih çok zor ya, bana yardım etmeye gelir misin bi akşam okuldan sonra" [bu favorimdir ;)] gibi şeylerdir...örnekler çoğaltılabilir, yani ille bir teklif olmak zorunda değildir diğer kısımda ise, seni tanımıyorum, cerenide tanımıyorum ama bu ceren varya, seni takmıyo olm...sen onun için dinlediği müzikten bile önemli değilsin, o kulaklar senden değerli onun için, o sana en ufak bir insan gözüyle bakmamış[hline]5. aşamaya gelene kadar, ayıya dayı diyecen...bu kadar ! -Meph Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar