Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Cem miydi o herifin adı? Eğer bi daha ona baktığını görürsem Rakı döker yakarım başından aşşaa Elime geçirecem zaten o zırtapozu da Ne bakıyosun öyle hala![signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 C ereyan yapıyo kapa pencereyi E vin içi sıcak oldu çıkaralım üstümüzdekileri R ahat ol çekinme bizimlilerden E n ufak tehlike gelmez sana benden N eden kaçıyorsun ceren? mükemmel değil mi?[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır! [Bu mesaj Aket-Atum tarafından 30 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Cemre'dir ay yuzun bakilir mi hic? En masum gulusun'dur doyulur mu hic..? Rengi ahenk katar ahu gozlu yar... Emsalin aradim bulunur mu hic? Nacar yuregim cirpinir 'da sen bilmezsen , oylesine suskun kalinir mi hic? PInk@[signature][hline]Ella es una hermosa mujer... [Bu mesaj PiNk tarafından 30 January 2004 18:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 ya yeter abi adam bi hata yaptı yüzüne vuruyorsunz habire ya yapmayın yazıktır günahtır. Ceren diye birzibidi sevdim Ezdi beni Resim yaptı beni okulun tabanına Eskisi gibi değil hiçbir şey artık Ne güzel beğendiğimizi alırdık eskiden...[signature][hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran har yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The person you have seen is going to suicide.Please remember him... [Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 30 January 2004 19:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 olay artık kişisel değil levie kardeş, sadece gençlerin önü açılsın maksadıyla dinamik kalan bir başlık sadece. Bu arada justin 2,3 sayfa evvel olacak bu iş demişsin, oldu mu olmadı mı? Onu merak ettim sadece. Hatta olduysa paticik camiası olarak kutlama yapabiliriz. Olmadıysa da ---- "next" ---- :)[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 harbi bu iş oldu mu kutlama yapılır artık ;) bu topic de efsane oldu, kutlarım justin hehe :)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Cry me a river Eyi hadi bakalım Reason is my finger Eyvallah ozaman adamım No mercy im ur lover diyerek ingce karizma yapmakda olası[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Yönetim iş başındadır olaylara zamanında müdahele eder karakedi, 26 January 2004 17:47 tarihinde demiş ki: kavga etmeyin bu konu başlığında. karakedi, 26 January 2004 17:49 tarihinde demiş ki: justin sende aşık olup durma zırt pırt :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Canımı verirdim sen isteseydin Elimi uzattım ama sen bunu bile kabul etmedin Rüyalarımı yıktın, En saf duygularımı Ne ettim, ne eyledim de bunu hakettim... =oP[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 ana nie o kadar kötümü yazdımki =oP[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 ahah diab ölüyorum gülmektennnn...[signature][hline]-End of Transcription- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 :-)[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 L aughs O ut L oud[signature][hline]-->Four String Magic<-- [buraya cok karizmatik bi imza girin] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Dondurma yerdik beraber Inandığımız şeyler Atla kadere benzer Beraberken dururdu zaman Lazım gelir miydi bunlar? Evet deseydin bana Sever miydin beni? Sevseydim seni evet deseydin bana Jeolojiden anlamam Unutamam bu acıyı Sevmek seni Tehlikeli bir arzuydu Inan sevmek seni Nitorgliserin yüklü bir aşk Elimden geldiği kadar Lale çiçekleri alırdım sana Elimden geldiği kadar Lütfen tut bırakma Elimi sonsuzluğa kadar Tüm sevenlere armağınımdır.. mexinth 20.01.2004 22:22[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Ben seni bağrıma basardım İmkan verseydin bana bir sefer Aşılacak dağ bırakmam senin için Şelaleleri geçer denizleri deşerim Israr etme sen de artık Kalbime sıcaklığını gönder Onların ne dediği kimin umurunda Laflarına bakma kimsenin Mesud olalım beraberce Aşkımız dünyaya yayılsın Bilmezdim önceleri gerçek aşkı Ellerimi tut n'olur Canımı istedin de vermedim mi? Al neyim varsa senin olsun yollarına dökeyim Sadece sevgini istedim Ta yıldızlara kadar ulaşırdı aşkımız İsteseydin sen de beni Ne olurdu bana varsaydın[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Yok yok dediğim gibi iyi oluyor bunlar iyi. Birde diab senden bişi rica etsem, şu gariple azcık bir çıkda burnunu biraz sürt birazcık akıllansın sende bir hayır işlemiş olursun :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 paticikten diablesse ye acil çağrı... Dam dadada Daaamm Diablesse kızım, şimdi Justin iyi çocuktur, bak onun kadar dürüstünü az bulursun, geçmişi ahanda burada yazılı, oku bu temiz çocuğun duygularını gör ve dahada kırma bu körpe fidancığı.. Ya bir akşam çık şu çocukla bizde taksimde cümleten kutlayalım.... Bitsin artık bu çileeeeee Çekemem bile bileeee Ne kadar anlatsam dert Ne kadar anlatsam boş Artık sevmeyeceğim nananananadadadamm... bu şarkıyı imzan yap justin en güzeli.. Bu arada ekşisözlükte bu başlığı gördüm :p dermişim.[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Makinistsin dediler vermediler Ama ben bırakmam seni, bırakamam Rampaları beraber aşardık Trenle çuf çuf diye Dağları delerim bunu istiyosan Allah belamı versin ki yaparım lan! Güneşten bir parça sanki yüzün Eller desen sanki ay parçası Laleler küser o güzelliğine Masallarda olur sanmıştım böyleleri sadece Evimiz de olur sen iste Devleri bile kıskandıracak bir ev İşim gücüm seni sevmek benim Karlı bir dağın zirvesindeki gül gibisin İncesin ve yalnızsın benim gibi Dibinden kum çıkarırım okyanusun Atlantik olsun pasifik olsun vız gelir Hem dibe dalıp boy da veririm Ama sen de bana yaklaş şöyle[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Ibrahim Tatlises - Aşıksın'ı armağan ediyorum justine :-P[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 eger ben yanılmıosam justin daha 16sında ve diab ın da yaşı wardı.. doru mu ?[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Ulan martı mı kaldı imansız hayvanlar her gün her mevsim ya sonumuz hayır olsun hayvanlar bile mevsimleri şaşırıp azdı[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Olsun daha iyi daha bir güzel benzetir justini daha bir maymun ederde belki Justin biraz akıllanır burnu sürter ve adam olur. O sebepten hadi be güzelim, hadi diabım yap bi kıyak şu garibe de adam et şunu.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Gülelim güldürelim dedik siir yazdık düştük bir avuç zillinin arasına hale bak =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 justin de hep aynı be eheh platoniklerde kaldı çocuk, bir yüzü gülmedi[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 biz zilli miyiz şimdi yahu? Benim bildiğim zilli kızlara denirdi de hadi neyse... Şimcik yarışmacıları tanıyalım: Justin: yaş 16, lise öğrencisi, kapısında yumruk izi olan bir sınıfta okuyor. Ya da okuyordu. Aşk acısı çekti, olgunlaşmadı, hala inat ediyor. Diablesse: Yaş 20, üniversite öğrencisi, mülayım ultima oyuncusu, arada bir şiir yazmaktan kitap okumaktan hoşlanıyor. Metalci olduğu iddia edilsede aslında bir rocker. Ama gizliden gizliye orhan abi ve ibonun şarkılarını dinleyip hüzünleniyor, yeni rakı yı tek başına götürdüğü görülmüştür. Teklifleri değerlendiriyor.[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 imzadaki nokta noktalara basiim dedim bir daha bir çarpıldım lol nedir bu ehe[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar