Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Cel desem celir misun? Elindeki cönlimu verir misun? Riyakarlik etme daa En cüzel cünleri göster baa. Niye böyle yapayisun, Kalbimi kırayisun[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Camlarım kırıldı senin sevginle Elektrikler kesildi senin sevginle Rostolarım bayatladı senin sevginle Epilepsilerim bozuldu senin sevginle Nah alırsın artık benim sevgimi !!! zuahah :D [Bu mesaj Siamon tarafından 18 January 2004 14:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Ciğerlerim parçalandı seni görünce Ekme saçların çok kötüydü Resmen pırasaya dönmüştün Ekme beni bir daha Nadasa bıraktırırım seni[signature][hline]Öyle şeyler söyleyebilmek isterdimki anlatabilmek Her kelimesi seni çeksin saklasın bir yerlerde derin derin Öyle şeyler gösterebilmek isterdimki resmedebilmek Rüzgar olmak isterdim ki eseyim etrafında serin serin The number you have dialed is walking alone please, try again later [Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 18 January 2004 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Camel içiyordum En sonunda bitti dedim allah belanı versin Revir'e kaldırmışlar En sonunda bitti bu hayatta Nikotin komasındaymışım Son bir baktım böle caf caflı bi ışık beni çarıyor E noluyor dedik Nerdeyim ben felan Işık cevap vermedi. Soranda kabahat zaten Eee dedi naptın sende geldin dedi Valla dedim çok sigara içiyordum Iyi dedi cezanı çekicen sende Yorum yapamadım bile O anda cehennemde buldum kendimi Ruhum yanıyordu Umrumda bile değildi Mantıksız bir nedenden ölmüştüm ama boşver.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 said: Maedhros, 18 January 2004 02:29 tarihinde demiş ki: buda benden bu kdr şiir varken Ceren ile sahilde Ellerim onun göğsunde Ramak kaldı aşağılara inmeye Ellerim şimdi aşağıda Ne yapıyorsun diye sorma çok terbiyesizce olmuş ama harbiden koptum napıyım :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura K.Matthew Guildmaster/Keepers Of Rebellion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 evet farkındayım biraz fazla cosmusum ama ne yapiyim aklıma anca bu geldi :)) up lamanin guzel yollarından biri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 bu gencler hep boyle zaten azizim çok uçarı kaçarılar ;)[signature][hline]smthng about sx&drt profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 lol fizban ;)[signature][hline]smthng about sx&drt profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 F erepe filan.. İ yice tiskindim arkadaş Z aten allah sırık kadar B oy vermiş.. A z kan gidiyo beynime N eme gerek benim feereepee.. bu da benim sana hediyem olsun fizban. yok mu bana yazıcak bi arkadaş :-p[signature][hline]If there were in the world today a large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Ahahaha fizban.(:-)) böyle oldum yani.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 ehehe kopyacı. unuttun di mi sonunu :D[signature][hline]If there were in the world today a large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Hasan O da nesi Re re re ra ra ra Anladın sen anladın Cem ceminay başladı koş abi Emine koş kızım filipır başlamış Goşiim yenge O da nesi? Esmer Sarışın Su getirin bana Kes ulan zındık! Ibiğini gördün mü lan? Ile olmaz abi Nasıl ya? Görmedin mi lan?[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C0rrUpT Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Cızık attım dunyaya hosuma gıttı acıklıgı Elveda deme sakın bana sevmıorum gıcıklıgı Ren geyıgı gıbı olmus boynuzumun uzunlugu Eessek gıbı sevıom senı olduk hayvanlar alemı Neredesın ayyuzlum[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 ohoo ceren mi kaldı.. :D[signature][hline]"Bir önyargıyı yoketmek, bir atomu parçalamaktan çok daha zordur " Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 hala orda mısınız ya hehee[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Hll walahi hala dewam ediyo euhaeujaeuh :tebrikz: justin icin 3 kere holeyyyys :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Buralarda ne işin var? Atla arabana in boğaza Bulutlarla oyna Atlasana köprülerden Civarda dolaşan ebleh kediler Uzun uzadıya Haliç Köprüsü Masmavi gökyüzünün altında İstanbul örtüsü. Morarır vurduğu yerler Babacumun Oturttumu sağlam koyar sağ yumruğun Sona doğru yaklaşırken artık aheste aheste Toplum kurallarına uymuyor bizim kereste Oturduğun yerde otursana ey münafık Rezilliğin gereği yok kudurma orda Sapıtmadan dur Chemical'ı azdırma.[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 silin bu topici!!!!! diablesse görmesin![signature][hline]Diablodan tanıdım seni Ilık bir kış gecesiydi Ah ah, ne güzeldin sen Boş boş baktım resmine La Is La Bonita dinledim sonra Esmerdin hem de Sakin sakin cevap verdin bana Salak ettin beni bir resimle Eeee, bulamadım bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Castin sen bilsende bilmesende Aslında öyle birşey olmıcak Stret bırak diyoruz bu işin peşini Tınmıyorsun bile Inan bize yok öyle birşey Nevresimleri sermek lazım.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 said: Justin, 26 January 2004 02:05 tarihinde demiş ki: silin bu topici!!!!! diablesse görmesin! Artık çok geç diyorum bu kadar zaman ayakta kaldıktan sonra görmeyen kalmadı diablesse mi gormicek... :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 lol "silin o gorili" gibi olmuş Er meydanında belli olur şanı Steril mi sterildir hanı Terleyince biraz kötü kokar ama Elbet vardır bunun bir yararı; Langırtı onla oynayıp yanma Aç değilim ben derse kanma Niyazi gibi göründüğüne inanma O ki şeker kavanozunda bile saklanır; Rahattır okul gömleği içinde Işık bile geçecek yer bulamaz dev bedeninde En pis yalancılardandır bowlingde Naçizane şaire bunu yazıp kaçmak düşer[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 silin hemen!! diablesse görmesin! hihihihi *caktirmadan uplar ve koşarak uzaklaşır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 muhadhuaudhauh yaa kıcımla güldüm siirlere yaaaaa mauhueauheaheahe....... neyse bize cok güzel derslerde veriyo :) bu topic sticky olsun yaa nolur böööle hic kaldırılmasın.... Siirimi yazayım bari; Celladım ol götür beni mordor'a Ebemi unutursan darılırım bak sana Rammstein dinlersen olursun ambaş sonra Ebe dedik be insaf bakkal amca Neriman neredesin kızım dedi kırmızı sapkalı hala[signature][hline] I can't remember anything, Can't tell if it's true or dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 said: Justin, 15 March 2003 16:08 tarihinde demiş ki: böhüüüüü yeter beee bu topic hiç tarihe karışmıcakmı böhüüüüü[hline]cRn Bu mesajı görünce birden bende sordum kendi kendime acaba böyle bir ihtimal var mı diye? Yok dediler yukardan, next e daha birkaç turn varmış. Arada eskiyen şiirlerimden birini koyuyorum buraya ceren için gene :p C imcime derdim hep sana, E n hakikisinden güzel birşeysin, R azı gelmiyor kalbim E n hakiki güzel tenine dokunmaya, N eden gülüşün beni böyle sokuyor komaya? eee sonuç noldu Justin? Olmak üzere bu iş demişsin oldu mu olmadı mı? Hem bak senin sayende böyle bir başlık atan abuzittin işi kurtardı :p[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Her 6ay da bir periyodik olarak uplanıyo bu topic ehhe[signature][hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar