E Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Bu ise girmeye karar vermistim 6 ay kadar once. O gunden bu yana 239 islem yaptim. 26 tanesi haric hepsini 15 20 dolarlik karlarla kapatinca bu ise biraz daha egileyim dedim. Bildiginiz en saglam market analiz ve gunluk bilgi veren siteler mobile app ler hangileri? Boyle aciklama gelince falan pop up olsun istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 iyisi mi saulu ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 tarzında bi editör gördüm ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 e editör değil abi. editr deyip durmayın adama sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Editör, E, cryme falan bunların hepsi aynı şizofren rolü yapan adamın hesapları değil mi? Arada alt hesabından girip kendine cevap verip bakın nasıl da ilgincim havası yaratıyor falan https://galeri2.uludagsozluk.com/202/best-of-umut-sar%C4%B1kaya_278836.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 benim bongomuda çalabilirsin nasıl bi cümle ya eauheuhauehaeauhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar