Tedicit Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 fotoğraf çekme virüsünü kaptığım için burdayım Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 hoşgeldiin :) seni de sarar heralde paticik du bakalım.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 hoşgeldin.......[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Degısık ınsanlara kapı açık heralde hosgeldın[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 hoşgeldin, bu arada ne alaka fotoğraf çekme virüsü? :) [Bu mesaj Yenerk85 tarafından 04 Ocak 2005 21:09 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 ph[signature][hline]i love this game! youth only zone! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 selam hosgeldiin demek bana düsmez sanirim bende yeni olduum icin ama saygimdan bisi kaybetmiyim ben icimden geldi selam hosgeldin :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Hoşgeldin![signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Taqılmana bak.. Öncelikle buradaki yazıyı okumanı rica ediyorum. Daha sonra, bu forumlarda aklina gelebilecek hemen hemen hersey hakkinda konusabilir, tartisabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarini ve FAQ'i okumani öneririm. Paticik Ana Sayfasından UO, WoW, AO, DC, DAoC, EVE, NwN, SWG ve Shadowbane ile ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, Edebiyat ve UltimaTR Sözlük bölümlerine girebilir, eğer sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyani yaratmaya çalışıyorsan Sphere Script Veritabanına ugrayip sana faydalı olacak scriptleri seçebilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların ilgili bölümlerinde diğer üyelerden yardım isteyebilirsin. Biraz eğlenmek istersen komik bölümünde bir gezinti yapabilir veya müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanımıza bir göz atabilirsin. Otomobiller veya motorsports ile ilgileniyorsan Patinaj bölümüne, geçmişle ilgileniyorsan Tarih bölümüne bakabilirsin. Herhangi bir spor dalı ile ilgileniyorsan Spor bölümü de tam sana göre.. Görsel Sanatlarla uğraşıyorsan buraya, rpgler-sistemler v.b şeyler hakkında bilgi edinmek istersen de Masaüstü'ne bakmanı tavsiye ederim.. Eğer diğer üyelerin neye benzediklerini merak ediyorsan Pati Aile Albümünden görebilir ve albüme kendi resmini de gönderip bizlerle paylaşabilirsin. İkinci el alım-satım işleri ile ilgileniyorsan Pazar Alanımıza uğrayabilir, Sinema-TV-dizi v.b. ile ilgili konuları Vizyon bölümünde, donanım&yazılım hakkindaki bilgilere Donanım&Yazılım bölümünde ve anime-çizgi film v.b. şeylerle ilgili bilgilere Çizgi Dünyası bölümüzde bulabilirsin. iyi eğlenceler.[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors insight, 31 Aralik 2004 00:00 tarihinde demiş ki: pardon azrail... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 vay be balonlu günlerim aklıma geldi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 wtp[signature][hline]Ben yalnız yaşar, yalnız gezer, yalnız ölürüm. UOGame.Net Exile UO Player Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 PHG diyelimde anlasın[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 hoşgeldin diyelim de anlasın. hoşgeldin :)[signature][hline]May the horse pee with you. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 said: zaidral, 04 Ocak 2005 22:02 tarihinde demiş ki: hoşgeldin diyelim de anlasın.empati yaparak şunu düşünebilen biri de çıktı ya sonunda, ölsem de gam yemem.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 hoşgeldin[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Değişik bi hobi hoşgeldin[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 hoşgeldin kuzen resimlere baktım kuzenime benzettim:P[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır" :hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr: Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 hoşgeldin[signature][hline]- Kuzu - Mix # Ultima Online Runuo sunucusu Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: John_Petrucci, 04 Ocak 2005 21:55 tarihinde demiş ki: PHG diyelimde anlasın eee..ph yide phg yi de anlamadım hehe[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Hoşgeldin[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Infarctus Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 böyle resim çekme virüsüne can kurban:-) albüm canavarı olma da.... hoşgeldin sefalar getirdin bu arada[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor A fall into the ditch makes you wiser. beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir Member of AAL'05 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 şirin insan naber?e artık burdaa da birlikteyiz öpücük!(nü nüüüüüü) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 hoşgeldin dedicit.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tedicit Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 hoş bulduk da ben dedicit değilim tedicitim arada fark var=) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 2 gündür hoşgeldin yazıp duruyoruz, gelen bayan olunca böyle oluyo =) Hoşgeldin yazmayayım marjinal olayım diyecektim ama vicdan azabı hissettim birden =) Hoşgeldin ;)[signature][hline]Whatever it is, that girl put a spell on me.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.