madcow Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Kendimi kesicem birazdan herif %30 la falan oynuyor. ileri dogru %0 olabilir adamın pas yuzdesi. denizlinin takıntıları yuzunden turu atlayamıycaz resmen. Atlasak da bisey olmaz da ulke puanı falan fisman yazık ya su lazio ya karsı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 deli dana sen GS li misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 oldun said: 3-1 lazio alır 2-0 olur gs bitane atar sonlara dogru lazio bir tane daha atar mac biter. Keita oynarsa macın adamı olur. layynn bir gol kaldı tutturacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 gs liyim. bayagı da fanatigim. yazıyorum surekli. gercekler ortada. takım oyle bir durumdaki kasımpasadan gelen donk topa yurumeye useniyor ve bunu cıkartabilen bir teknik direktorumuz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 gs liysen popcornunu al 20 dk sonra buralar eglenceli olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 eger onumuzdeki 20 dakikada 4 gol atmazsak popcorn alacak bir durum yok. bala gote gol atıp turu gecersek falan bir sonraki mac yine kornerden gol yicez nesine popcorn alıcam bu takımın? e bu faul lan? gol yiyoduk yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 20 dakka beklemediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 3-1 oh asudhaushfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 3 oldu gelirler simdi sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 hahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 ahahahahaha ben cipsimi aldim kolami koydum geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 ve donk hala sahada dakika 74 hala sahada herif. aasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 yetmiyo gibi umut da sahada bir de onu kurtarsın diye soktuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 aquila said: donki donki donki donki donki donk başkalarının esprilerini yaparken alıntı yaptığımız kişiyi belirtelim lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 oldun said: 3-1 lazio alır 2-0 olur gs bitane atar sonlara dogru lazio bir tane daha atar mac biter. Keita oynarsa macın adamı olur. abi müneccim çok canını yaktı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 denizli 66. dakikada seneye benimle devam etmeyin dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 abi ne ara 4 gol oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 bunu espri diye sahiplenmeye utanir lan insan. Voys said: aquila said: donki donki donki donki donki donk başkalarının esprilerini yaparken alıntı yaptığımız kişiyi belirtelim lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 adamlar kaleye vurladılar golleri baya kolay oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Denizli resmen bunamış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 :( adam kar amaçlı şarkı yapmış ben espri yapsam nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Bunamakla alakası yok. Bana boyle oyuncu alırsanız ben de oynatır kaybederim. Beni kovun yoksa bunu oynatıcam sonsuza denk diye mesaj yolluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 buda ilk mactan onceki tahminim gs macları bir gun oncesi ruyama giriyor :d oldun said: gs erken gol yerse dagılır toparlayamaz.Öne gecer mac berabere biter bence.1-1 2-2 gibi skor bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Neyin mesajı ya. Gelirken dursun biraderleri ve takımın mali durumunu gayet biliyordu. Devre arası melo ayarında bir dmc alınacağına inandıysa bunadığının daha da kanıtı oluyor sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar