senko Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 protokol dediğin ne olm hepinizin düğününe cumhurbaşkanı, orgeneral mi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 xaty said: biz evlendik diye gidin eve, daha bi sevinirler besi bi yerde takarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 senko said: protokol dediğin ne olm hepinizin düğününe cumhurbaşkanı, orgeneral mi geliyor. olm düğün dedin eşe dosta olduğu için illa ki babanın falan belediye'den iş adamlarından ottan boktan bir tanıdığı oluyor onlardan bahsediyorlar. hele anadolu düğünü falan direk orta hal üstündeyse kaymakam ot bok doluyor aptal saptal. denizli'de düğüne gitmiştim mhp kolları oradaydı yok şu bilmem kimmiş o buymuş. oğlunu belediye'de işe sokacak diye babanın domaldığı tipler fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 mhp kolları mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 öteki başlıkta yazmıştım ama bunları aşmak için kokteyl akşamına da eğlence şeklinde yapıcaz biz. Böyle olunca uğraşmıyorusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 kimse sorduğum soruyu anlamamış :(( ben düğün yapacağım demedim ki. bir araştırma için tecrübelerinizi yazın dedim. malum yine herkes akıl vermiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 autocad ve excel kullanarak yapmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Batuhan_BJK said: kimse sorduğum soruyu anlamamış :(( ben düğün yapacağım demedim ki. bir araştırma için tecrübelerinizi yazın dedim. malum yine herkes akıl vermiş :D abi bi tane kroki yapıcan masalara numara vericen a1 a2 gibi sonra 5 koltuk var sa 1 2 3 diye koltukları numaralandırcan sonra yapacan bir tane world belgesi a1 dicen 1 2 3 isimleri yazıcan a2 dicen oturcan isimleri yazıcan sonra millet panoya bakıcak a dicek ben a1 deyim hop a1 bulcaklar ama krokide panoda olacak ki masanın nerede olduğunu bilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 soru mantigin ne bilimsel arastirma mi yapacaksin..degil ise nereden aklina geldi..ne yapmak istiyorsun..ajan misin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 kız tavlamak için düğün planı stratejisistiyim dicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 o film o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 ya LLama ben onu mu sordum :D Kehkeh ciddi misin? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 piste en yakın masaya 65+ lari koyma yazık olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar