hattok Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 DDR2 Ramli bi anakart var 4gb ram aldım 2x2 olarak 4gb vardı, 6gb biraz rahatlar demiştim ama :( cap 4müş :( https://www.youtube.com/watch?v=5ZZei-ySy3M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 ram leri iade edersin, why so sad? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 ramleri popona sokarsan biraz rahatlarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Abi asd Taktım 6gb oh bee dedim internetten ödeme işlemini tamamladım ve bir kaç saat sonra baktım ki 4gbmış asdf edit: Tek yararı şu olcak N11 de 125tl üzeri alışverişe 33 lira indirim kazandım. Yarın aktif olcak ve SSD alcam 120gb 120 lira onu 90 liraya getirmiş olcam asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 dasaa hastasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 abi damagim 2saat once oyle bi sisti ki, suratimin yan tarafi sisti, inanmazsin. ne canim sikildi bu duruma, tarif etmem imkansiz gercekten. tuzlu su gargara falan yaptim ama sanki biraz daha sisecek gibi. gercekten sikintli bir gelisme oldu bu. dedigin gibi hastayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Ağzına alırsan biraz rahatlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 dasaaa nin savusturmasini okurken tebessum ediyordum ki son post kubat damage oldu. gece gece pati yine guldurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 bu saate müt'a nikahı kiyacak hoca bulmak zor olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 dasaaa said: abi damagim 2saat once oyle bi sisti ki, suratimin yan tarafi sisti, inanmazsin. ne canim sikildi bu duruma, tarif etmem imkansiz gercekten. tuzlu su gargara falan yaptim ama sanki biraz daha sisecek gibi. gercekten sikintli bir gelisme oldu bu. dedigin gibi hastayim. mayonez gargarası yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 bişi fark etmicekti abi zaten takma kafana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 abi yaa öyle deme en azından %20 daha bi fiziksel boşluk olurdu adsf %85lerde geziyor : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar