Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En beleşçi futbolcu :)

arcane

Öne çıkan mesajlar

Bir başka "En" topici, bu sefer biraz farklı.
Yazın bakalım beleşçileri :)

benim adayım :
Anti-kal Spor'dan Delanoresse[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear.
Sosyal ağlarda paylaş

Jardel diyenler bir de Dela'yı görsün diyip onları bir sonraki pepeleksel futbol maçına davet ediyorum :)[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear.
Sosyal ağlarda paylaş

Maria[Mario yerine Maria yazmışım :D hadi böle kalsın] Jardel böyle beleşci var mı dünyada herif koşmuyodu ama o yürüyüşü neydi öyle terminatör style[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage

[Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 05 June 2003 18:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Dela gol de atamıo ki
Yüzsüz bi de "top sertti" diyo
biz neye vuruyoruz plastik topa mı
aahh ahh bu forvetler çok şımarık oluo...[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear.
Sosyal ağlarda paylaş

ya jardel tam bi forvetti yalnz ne zaman nerde durcanı nasıl topa wurcanı biliodu ona beleşçi denmez bence

en beleşçi hakandr abi şükür olan gs nin 4 sene şamp olduu senelerde gollerinin çoğu boş kaleye haha[hline]:rock:There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... :rock:
:tebrikz:
:yapma: sakın lamlerlik yapma :yapma:
BiT¢H_oFBaT[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 05 June 2003 20:46 tarihinde demiş ki:
ah benim ortaokuldaki iki adım üstüste atabilen forvet halimi görmediniz ki .. ne jardel bırakırım ne hakan şükür bu sol ayağımla be.[hline]You know what capitalism is? Getting fucked!

ben de sağdan zamanın romedahl'ı ;)[hline]things you own end up owning you
(tyler durden)
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
Nukem_Verite, 05 June 2003 21:55 tarihinde demiş ki:
dynamick ben senin futbol ve futbolda beleşçil,ik kavramlarını bildiğinden şüphelenmeye başladım hoca
Yahu Raul orta sahada Sol dışda oynuyo
Son derece hızlı toplu alıp hızlıca gşiriyo kaçıyo falan
lol yani[hline]"Hepimiz Zenciyiz"
Kenderleme, 04 May 2003 12:36 tarihinde demiş ki:
evlilik de zaten şaapmanın resmileştirilmiş hali..

Raul Gonzalez sitesinde forward olara kgösteriliyor , orta sahanın sol dışında degil
valla bende böle biliyorum gerçi futbol bilgim pek ii deildir ama bi yanlışları varsa real madridin mail atak sitenizde böle böle raulu orta sahaya cekin diyek oke?:)[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
DynamicK FM
Sosyal ağlarda paylaş

raul çok iyi bir forvet olduğu gibi forvetin arkasında(a.k.a zidane'ın yeri) da süperdir, attığı gollerin %80'ini kendi hazırlar

inzaghi'de kendi pozisyonunu hazırlar genelde eğer milan'daki inzaghi'den bahsediyorsak[gerçi iki kardeşin futbolu nerdeyse aynı]

jardel'in 10 metreden fazla top sürdüğünü yada ceza sahasının 10 metre dışına çıktığını gören oldu mu ?

tam beleşçi kendisi ama öyle beleşçiye can kurban, vurduğu gol valla adamın[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
milandaki inzaghiden bahsediyorum
nzm izlesem maçlarını hep beleşe kaçıyor
birde çirkeflik hat safhada ama konumuz beleşçi futbolcular oldugu için ve kendi fikrime göre beleşci diyebilecegim birisi
ha başkasına göre beleşçi olmayabilir ona lafım yok

mesela genelde jardel e beleşçi dedik ama birde işin diğer yanına bakalım
beleşçi tam anlamı ile kendi çabası ile gol atmayan oyunda mücadele etmeyen ve karambolde kendi önüne top düşerse vurup gol atandır

jardel ceza sahası içinde gayet güzel alan değiştirip boşa kaçıyor ve pas alıp atıyor
bu beleşçilik degil modern forvet anlayışının bir örneğidir

ama top sürmüyo sırf ceza alanında bekliyo bu bariz zaten işte bu açıdan beleşçilik kokuyor[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
DynamicK FM
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nukem_Verite, 05 June 2003 21:55 tarihinde demiş ki:
dynamick ben senin futbol ve futbolda beleşçil,ik kavramlarını bildiğinden şüphelenmeye başladım hoca
Yahu Raul orta sahada Sol dışda oynuyo
Son derece hızlı toplu alıp hızlıca gşiriyo kaçıyo falan
lol yani[hline]"Hepimiz Zenciyiz"
Kenderleme, 04 May 2003 12:36 tarihinde demiş ki:
evlilik de zaten şaapmanın resmileştirilmiş hali..

oha yılın bombası, raul orta sahanın solunda oynuyo, kanat. e oha ve oha ve oha ve oha ve çüş. futbolu bilmeden de bilgiçlik taslanmaz ki :)
PS: sadece ben 1 maçta gördüm raul'u sol kanatta, onda da real'in bütün sol kanatları sakat falandı, solari falan filan sakattı yani

[Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 05 June 2003 23:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...