arcane Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Bir başka "En" topici, bu sefer biraz farklı. Yazın bakalım beleşçileri :) benim adayım : Anti-kal Spor'dan Delanoresse[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 jardel,tanju colak. firsatci diyebiliriz. [Bu mesaj -Apex- tarafından 05 June 2003 18:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Jardel bencede :) top kafasına gelirse atıyodu anca[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 kesinlikle Jardel topu ona ceza sahasının 5 metre dışı ve içinde verilen topların gol olmama şansı yoktu gerçi[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Jardel diyenler bir de Dela'yı görsün diyip onları bir sonraki pepeleksel futbol maçına davet ediyorum :)[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Maria[Mario yerine Maria yazmışım :D hadi böle kalsın] Jardel böyle beleşci var mı dünyada herif koşmuyodu ama o yürüyüşü neydi öyle terminatör style[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 05 June 2003 18:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 içeri girip atmıyorduki, direk voleyi koyup atıyordu golü hatta iki maç üst üste avrupa maçında aynı vole golünü atmıştı[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 haha 1-Delanoresse 2-Jardel[hline]I ma sucka for love..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Dela gol de atamıo ki Yüzsüz bi de "top sertti" diyo biz neye vuruyoruz plastik topa mı aahh ahh bu forvetler çok şımarık oluo...[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 ya jardel tam bi forvetti yalnz ne zaman nerde durcanı nasıl topa wurcanı biliodu ona beleşçi denmez bence en beleşçi hakandr abi şükür olan gs nin 4 sene şamp olduu senelerde gollerinin çoğu boş kaleye haha[hline]:rock:There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... :rock: :tebrikz: :yapma: sakın lamlerlik yapma :yapma: BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 necati[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 inzaghi+raul+jardel=beleş 3lüsü[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net DynamicK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 jardel tabii ki..[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 asist kralını beleşçi yaptı adam. Jardel den daha beleşçisi varmı bu dünyada?[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 bir ronald ogibi yırtınıp atmıyo abisi ceza sahasında pas gelcek onları güzel vuruyo bide ii beleşe kaçıyo zaten fizik olarakta 3ü benzer yırtıcı forvet tipi yok yani hepsi iice tekniğe kaçıp beleşi kovalıyorlar[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net DynamicK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 said: fizban, 05 June 2003 20:46 tarihinde demiş ki: ah benim ortaokuldaki iki adım üstüste atabilen forvet halimi görmediniz ki .. ne jardel bırakırım ne hakan şükür bu sol ayağımla be.[hline]You know what capitalism is? Getting fucked! ben de sağdan zamanın romedahl'ı ;)[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 said: Nukem_Verite, 05 June 2003 21:55 tarihinde demiş ki: dynamick ben senin futbol ve futbolda beleşçil,ik kavramlarını bildiğinden şüphelenmeye başladım hoca Yahu Raul orta sahada Sol dışda oynuyo Son derece hızlı toplu alıp hızlıca gşiriyo kaçıyo falan lol yani[hline]"Hepimiz Zenciyiz" Kenderleme, 04 May 2003 12:36 tarihinde demiş ki: evlilik de zaten şaapmanın resmileştirilmiş hali.. Raul Gonzalez sitesinde forward olara kgösteriliyor , orta sahanın sol dışında degil valla bende böle biliyorum gerçi futbol bilgim pek ii deildir ama bi yanlışları varsa real madridin mail atak sitenizde böle böle raulu orta sahaya cekin diyek oke?:)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net DynamicK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 raul çok iyi bir forvet olduğu gibi forvetin arkasında(a.k.a zidane'ın yeri) da süperdir, attığı gollerin %80'ini kendi hazırlar inzaghi'de kendi pozisyonunu hazırlar genelde eğer milan'daki inzaghi'den bahsediyorsak[gerçi iki kardeşin futbolu nerdeyse aynı] jardel'in 10 metreden fazla top sürdüğünü yada ceza sahasının 10 metre dışına çıktığını gören oldu mu ? tam beleşçi kendisi ama öyle beleşçiye can kurban, vurduğu gol valla adamın[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 milandaki inzaghiden bahsediyorum nzm izlesem maçlarını hep beleşe kaçıyor birde çirkeflik hat safhada ama konumuz beleşçi futbolcular oldugu için ve kendi fikrime göre beleşci diyebilecegim birisi ha başkasına göre beleşçi olmayabilir ona lafım yok mesela genelde jardel e beleşçi dedik ama birde işin diğer yanına bakalım beleşçi tam anlamı ile kendi çabası ile gol atmayan oyunda mücadele etmeyen ve karambolde kendi önüne top düşerse vurup gol atandır jardel ceza sahası içinde gayet güzel alan değiştirip boşa kaçıyor ve pas alıp atıyor bu beleşçilik degil modern forvet anlayışının bir örneğidir ama top sürmüyo sırf ceza alanında bekliyo bu bariz zaten işte bu açıdan beleşçilik kokuyor[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net DynamicK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 jardel istediği kadar beleşçi olsun o adama kimsenin laf sölemeye hakkı yok[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Hakan Şükür veya Arif gerçi arif son zamanlarda öle değil ama..[hline] 3 günde 184 kullanıcıya ulaşan forumumuzu daha da renkli yapmak için sizleri davet ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 hakan şükürün beleşçi olduğuna katılmıyorum[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 nitekim adam gol atmıyo =) işi asist lol[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 said: jankis, 05 June 2003 23:30 tarihinde demiş ki: nitekim adam gol atmıyo =) işi asist lol[hline]things you own end up owning you (tyler durden) ahaha +1[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net DynamicK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 said: Nukem_Verite, 05 June 2003 21:55 tarihinde demiş ki: dynamick ben senin futbol ve futbolda beleşçil,ik kavramlarını bildiğinden şüphelenmeye başladım hoca Yahu Raul orta sahada Sol dışda oynuyo Son derece hızlı toplu alıp hızlıca gşiriyo kaçıyo falan lol yani[hline]"Hepimiz Zenciyiz" Kenderleme, 04 May 2003 12:36 tarihinde demiş ki: evlilik de zaten şaapmanın resmileştirilmiş hali.. oha yılın bombası, raul orta sahanın solunda oynuyo, kanat. e oha ve oha ve oha ve oha ve çüş. futbolu bilmeden de bilgiçlik taslanmaz ki :) PS: sadece ben 1 maçta gördüm raul'u sol kanatta, onda da real'in bütün sol kanatları sakat falandı, solari falan filan sakattı yani [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 05 June 2003 23:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar