Jaymz Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Arkadaşlar Selamlar, Uzun bir zamandır oynamıyordum,dönüş için sormak istediğim sorular var. 1- Auction House oyunda cross-realm'mi oldu ? Yoksa sadece server'a has mı ? 2- Realm'er arası gold gönderilebiliyor mu ? 3- Bir Realm'de hem Horde hem Alliance açılabiliyor mu ? 4- Önceden kalabalık server'da gold kasmak ve bir şeyler satmak daha avantajlı ve kolaydı hala aynımı ekonomi yapısı? Aslında bu sorunun cevabı biraz 1.2.3. sorular gibi. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 1. Evet cross realm oldu 2. Hayır 3. Evet 4. Evet daha kolay ama rekabette artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaymz Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Absolut teşekkür ederim cevapların için, Kafamı karıştırdığından 2. soru ile ilgili bir soru daha sormak istiyorum. Az önce wow forumunda biri diğer server'a gold gönderebilmek için bir path yazılması ve sonrası nickname ile gönderildiğinden bahsetmiş ama doğruluğunu bilmiyorum. Böyle bir şey var mıdır ? Ah cross-realm ile ilgili; Battlegroup bazlı mı oldu yoksa bütün server'ların AH'simi bağlandı birbirine ? Son olarak, yeni başlayanlar için server popoulation olarak az, çok yada dengeli önerdiğiniz var mıdır ? Oyun mekanikleri çok değişmiş biraz öneriye ihtiyacım var :) (PVP Server tercih) Absolut said: 1. Evet cross realm oldu 2. Hayır 3. Evet 4. Evet daha kolay ama rekabette artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Cross realm BindOnAccount itemlar hariç hiçbirşey yollanamıyor. Battlegroup bazlı olması lazım AHların yani tek bir dev AH yok bütün EU için. Ben PvE serverdayım PvPden bıktığım daha doğrusu genkten sıkıldığım içibn o yüzden buna cevap veremeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 ahaha jaymz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaymz Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 vay dostum nbr :) 30'lu yaşlara geldik hala wow çekiyor canımız :) sen oynuyor musun ? samaella said: ahaha jaymz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Bu ek paket başında gaza geldim bi ama pek sarmadı açıkcası kapattım gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 diğer realmlere para yollamanın yollarıdnan biri değerli petleri alıp diğer realmde kafesleyip satmak. 1 e 1 gitmez belki para ama yüklü para aktarabilirsiniz böyle. tabi biraz da yavaş olabilir satılmasını bekleyeceksiniz çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 aktarmak istediğin hesapla birtane tüy koy işte 100k gold de, ana hesaptan satın al. Yer mi bilinmez:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Ben medallion almıştım 300k vardı. Diğer tarafa geçip sattım transferle, 3k farketti. 297k kurtardık. Its not a pipe! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar